Kako držati miško v roki?

Če nimate težav z držanjem miške desno, ne razmišljajte o lokaciji preproge, ne počutite nelagodja, ko delate na računalniku ali na vaši najljubši igri, in ni bolečine v roki, ne morete spremeniti držanja miške. vredno.

Položaj roke

Pogovorimo se o tem, kako ohraniti miško pravilno. Prvič, začnimo z namestitvijo roke na mizo. Katere možnosti so na voljo?
 • To je situacija, ko imate krtačo za visoko občutljivost miške. Vaš čopič je na robu mize in premaknite miško od leve proti desni. V vašem primeru je prilagoditev praktično samo krtača.
 • Najpogostejši položaj roke je, ko se rob mize in sredina podlakti ujemata. Tovrstna zmogljivost je precej učinkovita, saj je gibanje enakovredno in brez velike obremenitve, območje roke pa doseže polovico vaše mize. Brez kakršnih koli težav lahko vozite roko okoli celotne preproge. Ta določba je najboljši odgovor na vprašanje, kako pravilno držati miško v roki.
 • Vaš komolec je obrnjen proti robu mize, ta vrsta pokritosti ni primerna za vse. Pojavi se prekomerna amplituda gibanja roke, tako da se vaše mišice hitreje utrudijo.
 • Kako ohraniti miško v strelcih?

  Pri strelskih igrah se morate držati nekaterih pravil:


 • Velikost preproge na računalniku. Večja kot je preproga, vaša gibanja so bolje usklajena z minimalno izgubo natančnosti. Preživite majhen test: v igri,premaknite miško točno na sredino preproge. Ne pozabite na položaj opazovanja, poskusite narediti popolno vodoravno gibanje do meja našega preproga. Optimalni razmik bo vsaj 180 ?. Če ne dobite prometa s to vrednostjo, morate prilagoditi občutljivost - občutljivost miške ali kupiti veliko mat.
 • Občutljivost miške. Očitno je, da majhna vrednost občutljivosti daje večjo natančnost udarcem tekmecev, zlasti na oddaljenih in srednjih razdaljah, vendar je manj mobilnosti blizu.
 • Premakni se na lokacijo podlage

  Mesto preprog mora biti izdelano tako, da rahlo visi s površine mize. To je prednost velike podloge. Na tej lokaciji bo vaša roka na vseh razdaljah pod ravnino, kar bo izboljšalo kakovost igre. V nasprotnem primeru obstajata dva robova, ki povzročata neprijetnost v roki.


  Takoj, ko najdete svoj oprijem miške, se zmogljivost v strelcih ne bo dolgo čakala. Objektivno ni idealne pozicije, vsak uporabnik izbere, kako mu ustreza.

  Kako držati miško pravilno?

 • Ročaj za prste. Ko je vaše zapestje tesno ob tepih, izboljša natančnost pri mikronizaciji, vendar otežuje manevre v bljižu vašega lika. Uporablja dokaj majhno število ljudi. Ta oprijem ne daje dovolj nadzora. Najpomembnejši minus: v prisotnosti velike miške bo pnevmatika roke. Na splošno je takšna vrzel velika napetostna mišice podlakti.
 • Pokrov čopiča. Ta oprijem je zelo priročen, nameščen tako, da položite roko na miško. Lahko se pojavi težava, ko je prstni prst lahko z desno miškino tipko na gumbu na strani naprave. Myrene naj se rahlo dotakne preproge. Enako se mora ujemati s smerjo miške s smerjo roke in pustiti ravno črto.
 • Oprijemni oprijem. To je takrat, ko sta kazalec in srednji prst na miški kot kremplji. Takšna kapa velja za najbolj neprijetno za predlagano vrsto. Lahko se kombinira z motorno nošo in izkaže precej priročno mesto.
 • Kot lahko vidite, obstaja več možnosti za oprijem miške. Izberite najprimernejše za vas.

  Sorodne publikacije