Kako zlato zlato v Minecraftu: zakaj in kje?

"Meinkraft" - znamenita igra žanrskega "peskovnika", v kateri lahko igralec stori vse, kar hoče. Tukaj lahko uresničite vsako arhitekturno fantazijo. Problem je eden - morate pridobiti sredstva in šele nato jih uporabite v gradbeništvu. Kako zlato zlato v Minecraftu? To je tipičen problem za začetnike, ki še niso obvladali igre.

Nepomembno vprašanje

Zlato je plemenita kovina. Vsaka oseba že od otroštva razume, da je zelo draga. Poleg tega je kultura sodobnih iger igralce naučila, da so zlati predmeti veliko boljši od običajnih. Igralec razume, da strelivo in orožje iz različnih materialov, ki začenjajo pridobivati ​​minerale in ponovno talijo prvo železovo rudo, dajejo drugačen učinek. Zato vsi poskušajo ugotoviti, kako v Minecraftu zmeljejo zlato.


Ideja je dobra, če sledite splošni logiki igre, vendar v tej igri vse ni tako. Za pridobivanje zlata včasih nima smisla. Redko se zgodi, vendar se hitreje razbije. V resničnem svetu je zlato mehka kovina. Fizični motor "Minecraft" upošteva dejanske lastnosti materialov. Stvari, narejene iz zlatih palic, bodo manj trpežne od istega jekla. Prav tako ne bodo dali posebnih prednosti. Jekleno strelivo je cenejše, učinkovitejše in trajnejše.

Vendar so koristi

Na srečo ta kovina še vedno ni neuporabna. Obstajajo razlogi, zakaj bi se igralci morali vprašati, kako zlato zlati v Minecraftu. Oklep, izdelan iz zlatih palic(še posebej njen komplet) daje večjo odpornost na eksplozije. Da, ta vrsta streliva je zelo hitra, vendar se igralec ne boji nekaterih iger, ki napadajo sposobnost eksplozij. Te mobs vključujejo krippery in gosto.


Ob prisotnosti potrebnih modifikacij ali če je z igranskim strežnikom prisotna, lahko zlata čelada deluje kot svetilka za žaromete, kar je izjemno priročno. Tako popolnoma odpravlja potrebo po namestitvi bakel v rudnikih in jamah. Čeprav vam bakle omogočajo, da omejite gobice pošasti, in čelada je le vir svetlobe. V vsakem primeru je to zelo priročna funkcija.

Kako priti?

Kako mletje zlata v Minecraftu? Pravzaprav je zelo preprosta. Za začetek začnite z rudarskimi operacijami. Globoko v globine sveta iger, igralec naleti na izhodno pasme. Najpogosteje gre za premog ali železovo rudo. Ko najdete kamnite bloke z zlatimi žilami, lahko varno pridete do žvižganja in dobite zlato rudo. Da bi dobili ingote, morate nalagati rudo v peč in začeti postopek taljenja.

Kje najti?

Kje dobiti Minecraft Gold? Seveda, v jami! Iskanje naravnih jam ni potrebno, lahko začnete kopati navzdol. Vendar pa morate biti previdni: ne kopati pod vami - lahko zadeti naravne jame in odmor, ki spadajo z visoke nadmorske višine. Zlato palico najdete v končnih rudnikih. Najpogosteje ležijo v prsih. Obstajajo ingoti in krči pošasti. Pred raziskovanjem vsebine prsnega koša morate počistiti sobopajkov, nato pa uniči vse vdolbine pošasti.

Nož, ki ga je treba izvleči?

Kakšno zlato se lahko seseklja v Minecraftu? Absolutno ne lesen. Niti ne poskušaj. Najbolje je, da to naredite z železovim špilom ali kamnom. Seveda lahko uporabite zlata in diamantna krampa, vendar ne delajte zlata in diamant ni zaželen za porabo - potreben bo za druge pasme.

Sorodne publikacije