Kako shraniti video iz "Instagrama" v telefon?

Povsem običajno je, da pri ogledu traku v Instagramu oseba naleti na nekaj zanimivih ali zabavnih videoposnetkov, ki jih je objavil drug uporabnik. Seveda obstaja povsem logično vprašanje, ampak kako shraniti video iz "Instagrama"? Privzeto programer ne ponuja take funkcije, in vse, kar je mogoče storiti, je, da dodate želeno objavo v zaznamke.

Vendar pa je izhod - aplikacije in storitve tretjih oseb, ki so pravkar ustvarjene za shranjevanje videoposnetkov ali fotografij. Ta članek bo razpravljal o vseh najbolj priljubljenih in najpomembnejših - priročen način za shranjevanje iz "Instagram".


Kako rešiti?

Torej, preden vam povem, kako shraniti videoposnetek iz "Instagrama" na telefon, bi rad malo umaknil.
Dejstvo, da se danes najpogosteje uporabljajo dva izmed najbolj priljubljenih operacijskih sistemov: iOS in Android. V skladu s tem so programi za varčevanje v tem primeru različni in za vsako platformo. Zato je povsem logično in pošteno povedati, kako shraniti video iz "Instagrama" za oba sistema. Prvi bodo programi za "jabolko", za njimi pa bomo šli na operacijo od Googla.

Kako shraniti video iz "Instagram" na iphone

Torej, da bi naložili video ali fotografijo iz "Desktopa" na vaš iPhone, morate najprej obiskati App Store (App Store) in napisati InstaSave v iskalni vrstici. Rezultati iskanja bodo zagotovili najbolj priljubljene aplikacije, iz katerih lahko prenesete datotekesocialno omrežje. Seveda ima večina aplikacij, milo rečeno, veliko pomanjkljivosti in omejenih funkcionalnosti, vendar so nekateri, ki zvesto in kakovostno izpolnjujejo svojo nalogo.


InstaSave

Prva aplikacija, ki vam pomaga prenesti video ali fotografijo iz "Instagrama", je InstaSave. Aplikacija tehta malo, vendar je funkcionalnost dobra. Ena od velikih prednosti tega programa je, da vam ni treba vnašati podatkov iz socialne mreže za prenos. Prav tako je treba omeniti, da se InstaSave distribuira brezplačno, čeprav v programu lahko kupite PRO verzijo.
Pravzaprav, če želite naložiti video ali fotografijo, ki jo želite, morate najprej obiskati aplikacijo Instagram in najti zanimive publikacije za nas. V bližini tega mesta so trije majhni odstavki. Kliknite tam, nato v meniju izberite »Kopiraj povezavo«. Vse kar morate storiti je, da odprete aplikacijo InstaSave in samodejno prevzame kopijo povezave iz odložišča. Pravzaprav morate po tem klikniti na en gumb in naložiti želeni video ali fotografijo.
Glavna pomanjkljivost programa je v tem, da potrebujete za pridobivanje kovancev. Preprosto je - preglejte predlagani oglas. Na prvi pogled nič takega, ampak če želite prenesti 5-10 video posnetkov, potem InstaSave ni najboljša možnost za to.

InstaDown

Govorimo o tem, kako shraniti video iz "Instagrama", ne moremo pa omeniti programa InstaDown. To je nekaj podobnega prejšnjemu programu- brezplačna distribucija, možnost nakupa PRO-verzije, vmesnik je preprost do sramotnega, oglas je prisoten, vendar je izveden na nekoliko drugačen način.
Dejansko se načelo družbe InstaDown ne razlikuje od prejšnjega programa. Najprej morate iti v Instagram, poiskati želeno publikacijo, klikniti na tri točke in izbrati "Kopiraj povezavo". Nato morate iti v aplikacijo InstaDown in prilepiti odložišče v odložišče za prenos. Da, samo ročno vstavite, ta program ne prevzame povezave samodejno.
Ko je povezava vstavljena v zahtevano polje, lahko videoposnetek ali fotografijo shranite v telefon. In tukaj, morda, glavna prednost InstaDown nad InstaSave je nalaganje takoj, brez kovancev in pogledov promocijskih video posnetkov. Seveda je v aplikaciji oglas, vendar je na vrhu zaslona in to ni problem.

InstaGet

Še en dodatek, ki bo pomagal prenesti videoposnetke ali fotografije na vaš iPhone - InstaGet. Pravzaprav to sploh ni video prenosnik ali foto-povezava in polnopravni, alternativni odjemalec samega Instagrama. Program ima napredne nastavitve, v nasprotju z dvema prejšnjima možnostma, in je sposoben zviti naročnike in shraniti vsebino v pomnilnik naprave.
Še posebej o tej aplikaciji govorimo o ničemer, vse je zelo jasno. Ne pozabite le na napredne nastavitve programa. Enako velja za "foulovers" in druge stvari.Tako lahko uporabite te možnosti le ob prisotnosti posebnih kovancev. Ko bodo končali, jih bodo morali kupiti za pravi denar, če res obstaja potreba. V obeh primerih lahko videoposnetek prenesete brez kovancev.

Programi za shranjevanje na "Android"

Zdaj je čas, da poveste, kako shranite video iz Instagrama na Android. Tukaj je izbira že veliko več, vendar je tudi minus, saj je treba poiskati veliko aplikacij, ki iščejo najprimernejše.

FastSave za Instagram

Ta aplikacija je zelo zanimiva in očitna v svoji preprostosti. Načelo približno podobno aplikaciji iPhone. Tukaj morate tudi kopirati povezavo v odložišče, nato pa se bo ob zagonu samodejno ujemala s programom FastSave, ostalo pa je le, da naložite fotografijo ali videoposnetek, ga delite s prijatelji ali opravite poštni naslov v vir.
Prisotna v aplikacijah in nekaterih nastavitvah, v katerih ni nič posebnega. Program je brezplačen, vendar s pojavnimi oglasi.

Video Downloader za Instagram

Kako shraniti video iz "Instagram" je super za Video Downloader. Ima prijeten vmesnik in nekaj nastavitev, ki so spet neuporabne in nimajo nobene koristi.
Deluje zelo preprosto. Pojdite na Instagram, kopirajte povezavo na fotografijo ali video, nato zaženite Video Downloader in pritisnite gumb "Prilepi". Po tem se na zaslonu pojavi post z zanimivo publikacijo. Tukaj lahko storite 2 dejanja - shraniteprenesite v svoj trak.
Prednost je tudi razpoložljivost zgodovine prenosov, tako da se lahko kadarkoli ponovno vrnete in prenesete publikacijo, če jo nenadoma nenamerno izbrišete.

QuickSave

In najnovejša aplikacija je QuickSave. Je zelo preprosta, brezplačna in popolnoma primerna za vašo nalogo. Obstaja nastavitev, kjer lahko kupite različico PRO, počistite zgodovino prenosov, si oglejte priročnik in spremenite mapo za shranjevanje.
QuickSave deluje zelo preprosto. "Kopiraj" povezavo se kopira iz "Instagram", potem pa morate iti v program. QuickSave samodejno prevzame povezave iz odložišča in takoj prenese fotografijo ali video v mapo, določeno v nastavitvah. Fotografije ali videoposnetke lahko tudi delite s prijatelji, odložite na svoj vir ali znova prenesete objavo.
To je vse o prenosu videa iz "Instagrama" v telefon. V tem ni nič zapletenega, dovolj je, da v svoj telefon prenesete eno od navedenih aplikacij in jo izkoristite.

Sorodne publikacije