TV LG 49UJ630V: navodilo za uporabo, uporabniški priročnik, navodila

Leta 2017 je LG predstavil vrsto novih televizorjev LG 630v. Njihove velikosti segajo od 43 do 65 palcev. Skoraj celotna serija je postavljena kot proračunska možnost, vendar to ne pomeni, da nima neproduktivnih polnitev in zanimivih "čipov". V tem članku bomo razpravljali o televizorju LG 49UJ630V, njegovih funkcijah, funkcionalnosti in odzivih njegovih srečnih lastnikov.

Opis

V videzu televizorja LG 49UJ630V ni nič nenavadnega. Vsi materiali, ki so bili uporabljeni za proizvodnjo, so iz plastike. Nekateri stilski elementi ali dekorativni elementi niso upoštevani.


Skoraj vsi vmesniki in priključki se nahajajo na zadnji strani televizorja. Torej, če namestite pripomoček neposredno na steno, jih bo težko doseči. Ampak iti tja še vedno, ker je tu, da so LAN vrata, HDMI, optični avdio izhod, analogni vhod antene, in povezovanje video v obliki tulipanov. To je malo čudno, vendar ima ta TV samo eno USB vrata, ki se prav tako nahaja na hrbtni strani. Ob njej sta še dva HDMI vhoda. Nadzorna plošča se nahaja na spodnji strani televizorja.

Izhod slike

Kakovost slike naprave ni najvišja. Na primer, v svetlem prostoru z dobro razsvetljavo se bodo videli sivi toni namesto črnega. Vidni koti niso prav tako veliki, zato gledanje televizije na strani ne bo vedno priročno.

Funkcija Trumotion

Test LG 49UJ630V je pokazal, da ta funkcija deluje kot celotaopravlja svojo vlogo. Služi natančno za reprodukcijo dinamičnih prizorov. Seveda pa omejitve nalagajo malo odzivnosti pikslov, zato so včasih majhne zanke za premikajoče se objekte.


Upravljanje naprave

Kot programska oprema na televizorju se uporablja platforma spletnega OS. Temelji, kot bi bilo treba upoštevati na jedru Linuxa. Glavna značilnost je, da se lahko vgradi v skoraj vsako tehniko. Ta naprava je različica 3.5 sistema. Opremljen je tudi z vgrajenim DLNA odjemalcem, ki je sposoben zaznati bližnje združljive naprave, preko katerih lahko prenesete podatke na televizor.
Parametri LG 49UJ630V in njegovo upravljanje se lahko izvede s pomočjo posebnega daljinskega upravljalnika Magic Remote. Res je, da ga morate kupiti posebej. Ima vgrajen žiroskop, s katerim lahko nadzorujete kazalec na TV zaslonu. V tem primeru daljinskega upravljalnika ne morete niti usmeriti na zaslon. Ima posebno kolesce za pomikanje, podobno tistemu na navadni računalniški miški. Omogoča vam priročno brskanje po spletnih mestih. Zanimiv čip je glasovno iskanje. S pritiskom na posebno tipko boste morali izgovoriti stavek in televizor bo začel iskati ključne besede. Nekateri novejši modeli lahko vključujejo gumb za Ivy online filmski klic.

Več o tehničnih značilnostih

Ločljivost TV zaslona je 3840 x 2160 slikovnih pik. Sam zaslon je tip LCD. Velikost zaslona je že omenjena 49palcev Na televizorju je prikazana aktivna tehnologija HDR, ki omogoča pravilno ravnanje z visokokontrastnimi prizori. Skupna moč zvočnikov je 20 vatov. Podpira tehnologijo Ultra Surround za ustvarjanje izjemnega prostorskega zvoka. Na krovu je tudi tako imenovana Magic Sound Tuning tehnologija. Z njegovo pomočjo lahko prilagodite zvok na podlagi analiziranih prostorov. Natančneje, sistem bo vse naredil sam.
Za obdelavo vhodnega zvoka, to je, glas ustreza algoritmom Clear Voice 3. Kodeki, ki lahko predvajajo TV, so precej velik seznam: MP3 AAC in drugi znani formati.
Televizor lahko upravljate iz pametnega telefona. To je posebna aplikacija LG TV Plus. Če morate vzpostaviti povezavo s televizorjem iz telefona, to je programa za mobilno povezavo. Za razširitev virov osebnega računalnika je na televiziji tehnologija WiDi. In če želite distribuirati vsebino iz mobilnega telefona - Miracast. TV ima vgrajen senzor svetlobe, tako imenovani White Sensor, ki lahko prilagodi svetlost okolju. Poraba energije naprave je v stanju pripravljenosti približno 03 vatov.
TV ima zanimivo funkcijo Simplink. Skratka, to omogoča nadzor naprav, ki podpirajo to vrsto tehnologije na daljinskem upravljalniku televizorja. V ta namen morate napravo priključiti na vrata HDMI na televizorju. Nato v nastavitvah izberite Simplink in ga vklopite. Obstaja možnost sinhronizacije dveh naprav - televizije in pripomočka. V tem primeru bo prišlo do vključitve, na primer, predstavnostnega predvajalnikaTV

Analiza TV-ocen

Kot je razvidno iz pregleda, je LG 49UJ630V zelo proračunska možnost. To je gurmani dobre kakovosti, ki bolje iščejo model dražji. Pri predvajanju preveč dinamičnih prizorov bo prišlo do popačenja in vrstic, ki se raztezajo nad predmeti. Čeprav pregledi na LG 49UJ630V kažejo, da s pravilno nastavitvijo lahko dosežete dokaj sprejemljivo sliko.
Predvajanje številnih formatov je mogoče zabeležiti v plusu te naprave. Videz ni obremenjen z dekorativnimi elementi, izgleda enostavno, vendar je eleganten. Še ena nedvomna prednost televizorja je podpora prosto distribuiranega operacijskega sistema Web OS. Omrežje ima vedno različne različice vdelane programske opreme in za to. Na splošno je sistem, ki temelji na Linuxu, dokaj stabilen in zanesljiv. Od slabosti televizorjev, sodeč po pregledih LG 49UJ630V, lahko izberete nizko svetlost, nepravilno prikaže črno barvo v nekaterih primerih, in netočne strukture pikslov standardnega RGB.

Pregled glavnih konkurentov

V tem modelu in precej konkurentov, zato je vredno raziskati z njim več. Pregledi LG 49UJ630V so pokazali, da so ga mnogi uporabniki izbrali na podlagi dobrega razmerja med ceno in kakovostjo, kar pomeni, da morajo biti konkurenčni modeli izbrani po istem načelu.

Xiaomi Mi TV

Največja ločljivost te televizije je malo podkachala v primerjavi z junakom članka. To je 1920 x 1080. diagonala je 2 cm manjša. Operacijski sistem uporablja slavni Android. Zvok noterNačrt zmogljivosti in vgrajenih funkcij se praktično ne razlikuje. Uporabljajo se tudi dva zvočnika po 10 vatov. Z priključeno periferijo so na voljo HDMI, VGA.
Kljub dejstvu, da ima Xiaomi dober razvoj v svetu, so pregledi na televiziji pokazali, da ruski jezik ni podprt. Prav tako uporabniki opažajo pomanjkanje jasnosti v formatu 4K in ne zadovoljivo kakovost zvoka.

Sony KDL-48WD653

Ta model stane skoraj 5000 rubljev. več Njegova diagonala je 48 palcev. Resolucija tudi ne zasveti leta 1920 za 1080. Podpora je za vse znane video formate in televizijske standarde. Zvok tekmovalca je jasno napihnjen, njegova skupna moč pa je 10 W. Sodeč po ocenah, to ni TV, ki se lahko uporablja kot Smart TV. Čeprav so take video gostovanje straneh, kot so Youtube igral na njej brez težav. Prav tako so uporabniki opazili, da so slike na televizorju odlične. Zvok, čeprav ne tako močan kot junak članka, vendar kakovosten. Na splošno ima ta model rahlo precenjeno ceno z vsemi značilnostmi in slabostmi.

Samsung UE49M5500AU

To je model istega cenovnega razreda. Vendar so lastnosti bistveno nižje od LG 49UJ630V. Njegova diagonala je 49 palcev. Hkrati je največja ločljivost le 1920 do 1080. Zvok je enak. Kot kažejo povratne informacije, je uspešnost odlična. Čeprav je zbiranje vseh "Samsung" in se dogaja v Rusiji. Na splošno ima ta model po enaki ceni veliko slabše lastnosti.

TCL L49P2US

OčitnoTo je edini model med konkurenti, ki ima enako diagonalo in ločljivost. Za vse druge, je dobra izbira za Smart-tv. Za produktivno polnjenje uporabite 64-bitne procesorje. Hkrati je cenovni razpon enak. Kakovost zbirke je zadovoljiva, nič ne pade in ne škripi. Operacijski sistem uporablja različico Android 5. Meniji so gladki in sveži. Na splošno je to verjetno eden glavnih konkurentov televizorja LG 49UJ630V.

Philips 49PUT6101

Ta televizor je praktično popolna kopija članka. Njena diagonala je tudi 49 palcev. Hkrati lahko izda 4K dovoljenje. TV je tipičen primer visoke kakovosti Smart TV. Kot poudarjajo uporabniki, je slika naprave jasna in sočna. Bugs praktično ni opaziti. Število nastavitev, zato je funkcionalnost zelo velika. Prilagodite lahko skoraj vse vidike. Ena od pomanjkljivosti je "zavorni" operacijski sistem in veliko število nastavitev, ki jih je mogoče zamenjati, za nekoga pa bo plus plus minus. Cena tega televizorja ne presega 40.000 rubljev. to je, je prav tako proračun, vendar ni nič manj funkcionalen kot LG 49UJ630V v pregledu.

Sklepi

Sodeč po ocenah LG 49UJ630V, je ta TV več kot dober model za svoj denar. Ima vse potrebne funkcije, s katerimi se lahko pohvali vodilni. Sliko je mogoče gledati v obliki ultra visoke ločljivosti. Smart TV je dobro izveden. Vsi možni formati sodobnega videain zvok na njem se predvaja brez težav. Ob velikem številu vrat in vmesnikov lahko bistveno razširite svoje zmogljivosti.
LG ima dobro podporo, če je priročnik LG 49UJ630V nujno potreben in ga lahko vedno prenesete s spletnega mesta na uradni spletni strani. Vedno bodo na voljo majhni video posnetki, v katerih se lahko seznanite z glavnimi značilnostmi in značilnostmi modela. Razpoložljivost prosto distribuiranega operacijskega sistema Web OS bo razširila funkcionalnost z namestitvijo vdelane programske opreme ali dodatkov. Kot je za ceno LG 49UJ630V, je v območju na voljo za večino ljudi. Lahko kupite povprečno 36-40 tisoč rubljev. Medtem ko so naslednji paradni konji višje za red velikosti.

Sorodne publikacije