Prenosni računalnik Lenovo Ideapad 11015ACL: pregledi modela

Proračunski prenosni računalniki so temelj. Po eni strani imajo zelo nizko in privlačno vrednost, po drugi strani pa uspešnost na ustrezni ravni. Izbira proračunskega prenosnika je znana kompleksnost, saj morate upoštevati vse vidike: od tehničnih značilnosti do ergonomije tipkovnice. Med vhodnimi napravami se razlikujejo prenosniki Lenovo. Odlikujejo jih nizki stroški, visokokakovostna zmogljivost in dostojne zmogljivosti. Eden takšnih je prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Ocene in tehnične lastnosti bodo razstavljene v tem materialu. Začnimo torej z značilnostmi in oblikovanjem.


Oblika in videz

Kaj lahko rečete za Lenovo IdeaPad 110-15ACL 80TJ0037RK? Povratne informacije uporabnikov so nedvoumne: običajen, strog prenosnik v klasičnem primeru. Brez osnov. In to je res. Lahko samo dodamo, da obstaja določena varčnost pri oblikovanju. Plastika ni zelo kakovostna, okrog robov zaslona ni sijajnih okvirjev, sam okvir pa je preširok. Vendar pa obstaja ena prednost: precej tanek prenosnik. Od vseh proračunskih modelov, predstavljenih na trgu, je ta prenosnik najtanjši. Za oblikovne značilnosti je smiselno vključiti tipkovnico otoškega tipa z namenskim digitalnim blokom. Puščice so polne velikosti, kar vpliva na velikost tipke Shift. Dobro je bila že zelo majhna. Čeprav to ni pomembno. Tipkovnica je zelo udobna za uporabo. Obstaja več barvnih rešitev za prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Ocenelastniki pravijo, da je najboljša stvar videti črno barvo: bolj praktično in manj umazano. Zdaj pa preidimo na zmogljivost prenosnika.


Produktivnost in platforma strojne opreme

Prenosni računalnik ima več sprememb. Prenosni računalnik Lenovo IdeaPad 110-15ACL 80TJ004JRK, ki ga bomo pregledali nekoliko kasneje, ima vrhunsko konfiguracijo. Kaj mislijo ti proizvajalci? To je quad-core AMD A8 procesor z maksimalno hitrostjo 22 gigahertov, 8 gigabajtov RAM, diskretni AMD Radeon M5 video pospeševalnik z 2 gigabajti pomnilnika in trdi disk s prostornino terabajta. Značilnosti niso slabe, vendar je nekaj odtenkov. A8, ki se uporablja v tem prenosnem računalniku, je že brezupno zastarel. Pod RAM-om je samo ena reža. To pomeni, da v večkanalnem načinu ne bo nikoli deloval. Grafični adapter tudi ni prva stopnja svežine. Toda za proračunski prenosnik je to normalno. Malo je žalostno, da je tukaj nameščen Ethernet krmilnik s pasovno širino 100 megabitov na sekundo. In to v času, ko so vsi drugi proračunski ljudje že dolgo gigabitni adapterji. Na splošno pa je uspešnost zadovoljiva za proračunski pripomoček.

Zaslon

Zdaj pa govorimo o kakovosti prikaza prenosnega računalnika Lenovo IdeaPad 110-15ACL E1. Mnenja o tej pomembni komponenti so negativna. To je razumljivo. Naprava uporablja šibek zaslon na podlagi najcenejše matrike TN. Največja ločljivost zaslona je 1366 x 768 slikovnih pik. Svetlost ni dovoljuporabljajte napravo na ulici. Vidni koti so odkrito ne: vredno je malo zavrniti glavo, saj se barve začnejo izkrivljati. Prenos barv je daleč od realnega in matrični odziv je takšen, da uporaba tega zaslona v dinamičnih igrah ni mogoča. Vendar pa za delo in deskanje na internetu dovolj in takšno komponento.
Treba je omeniti, da ima zaslon naprave visoko stopnjo utripanja, ki lahko negativno vpliva na oči med dolgotrajnim delom s prenosnim računalnikom. Zaslon se jasno nanaša na slabosti prenosnega računalnika. Po drugi strani pa bi kakovostnejša komponenta povečala končno vrednost izdelka. In potem ta naprava ne bi bila več proračunski proračun. Torej moraš uporabiti to, kar je.

Življenjska doba baterije

Razmislite o spremembi prenosnega računalnika Lenovo IdeaPad 110-15ACL 80TJ00D7RK. Mnenja o avtonomiji tega modela so pozitivna, za razliko od drugih sprememb tega istega prenosnika. To je verjetno posledica dejstva, da se ta sprememba ne razlikuje po zmogljivosti kot vrhunska različica. V vsakem primeru življenjska doba tega prenosnega računalnika ni posebej velika. Najmanjša konfiguracija je dovolj za gledanje videa 3 ure. To je zelo majhno za proračunski sistem. Čeprav se nič ne sprašuje. Prenosnik je opremljen z baterijo 24 W na uro. To je zelo majhno. Mimogrede, s povečanjem zmogljivosti, moč baterije ostane enaka. To pojasnjuje, zakaj top različica "umre" po treh urah deskanja po internetu. Lahko pa kupite tudi baterijo s povsem drugogostota in moč. Potem se bo življenjska doba baterije včasih povečala.

Pregledi naprav

Zdaj pa si poglejmo podrobnosti Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Mnenja o napravi so dvoumna. Obstaja približno enako število pozitivnih in negativnih komentarjev. Pozitivne izjave vključujejo izjave lastnikov o splošni uspešnosti prenosnega računalnika. Vsi so zadovoljni s strojno platformo vrhunske različice. Veliko je všeč prisotnost dobrega hladilnega sistema, kar je zelo pomembno za naprave, ki temeljijo na AMD. Pozitivni učinki vključujejo priročno tipkovnico in ergonomsko sledilno ploščico. Uporabniki ugotavljajo, da je delo na tem prenosnem računalniku užitek.
Hkrati se lastniki pritožujejo nad prenosnikom Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Mnenja o tej komponenti so polna besnih maksim. In izgovoriti zaslon je za kaj. Življenjska doba baterije naprave prav tako povzroča pravično jezo uporabnikov. 3 ure plezanja na internetu - to je preveč. Prav tako je bilo malce razburjeno, da ima Ethernet adapter le 100 megabitov na sekundo. gigabitni adapter bi bil boljši. Ampak to je proračunski laptop. In s tem se moramo sprijazniti.

V zaključku

Tako smo pregledali proračunski prenosnik Lenovo IdeaPad 110-15ACL. Mnenja o tem izdelku ne dajejo jasne slike, saj ima laptop enako število prednosti in slabosti. Ampak ali je vredno tega kupiti? Če nameravate uporabiti prenosni računalnik za delo in kakšno lahkotno zabavo, se lahko na njem nehate odločati. Upoštevati moramo le, da je celotenUporaba pripomočka je možna le v mirovanju, ker je življenjska doba baterije zelo majhna. Toda za takšen denar je naprava zelo vredna.

Sorodne publikacije