Kako prenesti "GTA 5": navodila za namestitev in opis

Ena najuspešnejših in kulturno privlačnih iger na svetu že dolgo prihaja do vsake nove platforme. Leta 2013 je GTA 5 izšel na konzolah starejše generacije, ki vključujejo PS 3 in XBOX 360. Je bil klasičen del serije tretjih oseb, vendar s tremi glavnimi igralci. Tako glasen videz ustvarjanja Rockstar Games se že nanaša na sodobne konzole in računalnike. Ustvarjalci so igralcem obljubili posodobljene grafike in videz prve osebe. Na osebnih računalnikih je bil GTA 5 odličen. Toda od izdaje igre na osebnem računalniku je minilo več let, njegova skupna starost pa je več kot 5 let. Čas je, da se premaknete na mobilne platforme. Pred kratkim so bili lastniki Androidov dovolj srečni, da lahko prenesejo GTA 5 na svoje naprave. Tudi neformalno in ne v polni različici, ampak že velik korak v pristanišče na pametnih telefonih. Poglejmo postopek namestitve in polnjenje mobilne različice.


Kje lahko prenesete GTA 5 na pametni telefon?

Pomembno je omeniti, da se projekt ne sme iskati v uradni trgovini aplikacij Play Market. Ker je to le del igre, jo je treba namestiti mimo datoteke APK. Pri prenosu namestitvenega programa za igre uporabljajte samo preverjene vire, ki so specializirani za aplikacije Android. Preverite preneseno datoteko s protivirusnim programom. Če prenesete namestitveni program igre na vaš računalnik, ga morate vrniti na pametni telefon. V ta namen povežite mobilno napravo s kablom USBKakovost vožnje in prenos datoteke APK. Če ste v telefonu prek mobilnega brskalnika lahko prenesli »GTA 5«, to dejanje ni potrebno.

Kako namestiti?

Zdaj nadaljujemo postopek namestitve. Za uporabo datoteke, ki se nahaja na notranjem pomnilniku pametnega telefona Android, potrebujete upravitelja datotek. Lahko jo prenesete na Free Play Market. Eden najbolj priljubljenih in priročnih upravljavcev je ES Explorer.


Z njo gremo v imenik pogonov in poiščemo datoteko APK, ki bo namestila »GTA 5«. Če namestitve ne zaženete in se pametni telefon sklicuje na nezmožnost namestitve iz neznanih virov, morate spremeniti nastavitve pametnega telefona:
 • Odprite meni za nastavitve pametnega telefona /tabličnega računalnika.
 • Pojdite v razdelek "Varnost".
 • Poiščite možnost Neznani viri in jo omogočite. Po kliku na element potrdite dejanje.
 • Zdaj lahko na pametni telefon namestite aplikacije in igre tretjih oseb (ne iz trgovine Play Market). Ponovno odpremo mapo, kjer smo prenesli GTA 5 in zaženemo namestitveni program v formatu APK. Preostalo je počakati, da se program popolnoma razpakira v napravo. Kot pri vsaki drugi aplikaciji ali igri, se po namestitvi na namizje in v meniju pametnega telefona pojavi bližnjica z imenom igre.

  Kaj vas čaka?

  Ta različica ni popolna igra, ki ste jo gledali na računalnikih ali televizorjih s povezanimi konzolami. Dejstvo je, da se premikamo na mobilno platformodolgo časa, vendar dokončani del odprtega sveta ni popolnoma zaključen. Igra ima eno mesto v mestu Los Santos in priložnost za igranje enega od treh ključnih likov - Franklina. Igralec se lahko pelje z osebnim avtomobilom, raziskuje okolico in druge metropolite. Tudi v tej različici je na voljo del začetnih misij, vendar celo doseganje tretjine zgodbe ne bo delovalo.
  Objektivno prosim igralec lahko načrtuje. Mobilna različica je videti precej slabša od starejših različic na osebnem računalniku in konzoli naslednje generacije, vendar je že na isti ravni z grafiko PS3 in XBOX 360.

  Kako prenesti v računalnik?

  Če potrebujete polno igro, je še vedno nemogoče prenesti "GTA 5" na pametni telefon, kot je bil izdan na osebnih računalnikih. V primeru igranja na osebnem računalniku je situacija zelo poenostavljena. Imate dve možnosti: kupiti licenco v trgovini Steam ali brezplačno naložiti »GTA 5« v svoj računalnik s torrent trackerji. Ne pozabite, da boste v drugi različici prikrajšani za multiplayer GTA Online. Če imate komponento sodelovanja, se prepričajte, da ste pridobili licenco. Par se pogosto prodaja, med katerim lahko za to igro kupite zelo nizko ceno. Še vedno je treba samo počakati in upati, da bo izdani demo GTA 5 dejansko razvil Rockstar Games in bo v bližnji prihodnosti prišel do končne faze.

  Sorodne publikacije