Orožje v "Minecraftu": vrste, uporaba

"Maincraft" je cel svet, v katerem morate preživeti. Vaša glavna naloga je opremiti svoje življenje, da se zaščitite in ostanete živi. Morate zgraditi hišo, za to morate dobiti gradbeni material, hrano, narediti posteljo, prsni koš, delovno mizo in vse, kar potrebujete za življenje. Na stroju lahko zrušite stvari, ki vam bodo pomagale pri igri. Moraš imeti orožje, da dobiš hrano ali se braniš pred sovražniki. In v "Minecraftu" je vse v redu.

Fist

Na prvi stopnji igre (preživetje ali hardcore) je to edino orožje. To je privzeto. Če jih želite uporabljati kot katerokoli drugo vrsto orožja, se približajte predmetu in kliknite levi gumb miške. Plus pest je, da ne le bije, ampak tudi potisne nasprotnika za dobro razdaljo, za razliko od katerega koli drugega orožja. To se lahko uporabi za potiskanje svojega tekmeca v rudnik, zlom, klop.


Sword

To je glavno orožje v Minecraftu. Meči so različni: leseni, kamen, železo, zlato, diamant. Najboljši je diamant, dovolj je dolg. Treba je opozoriti, da so meči v Minecraftu razbiti, kot se uporablja, in to ubije skoraj vse znake iz treh udarcev. Izdelki iz drugega materiala vplivajo na sovražnika s samo 4-5 udarci, leseni in sploh s šestim. Poleg tega niso dovolj dolgi, hitro postanejo neuporabni. Zlati meč ni priporočljivo zrušiti, saj ga veliko stane, ampak kot lesen.

Ax

Minecraft je orodjeza pridobivanje drevesa, vendar se lahko še vedno uporablja kot orožje in celo zelo dobro. Sekica ima veliko škodo, več kot meč. Ker pa sploh ni orožje, se v bitki dolgo napolni in hitro razbije. Lahko uporabiš čarovnijo za ponovno orožje. Začarana diamantna os ubije skoraj vsak igralni znak od prvega. Ampak, če še vedno ne boste navdušili svojega nasprotnika, ne čakajte, da se sekiro polni, preklopite na meč in konča.


Čebula

To je verjetno najbolj nevarno orožje v Minecraftu. Narejen je iz treh strun in treh palic. Toda zakaj boš ustrelil? Potrebovali boste puščice. Lahko jih opraskamo iz premoga, palic in stiropora. In samo 4 puščice. Zato ni lahko izdelati orožja za začetno fazo igre. Lahko pa rečemo, da je zelo učinkovita, tudi najbolj učinkovita. Konec koncev, udari na daljavo in z enim udarcem veliko ljudi vzame polovico zdravja (4-5 src). Če želite uporabiti takšno orožje v Minecraftu, morate pritisniti desno tipko miške, dokler palec ni povsem raztegnjen. Če se ne raztegne, bo puščica zdrsnila malo zdravo, razdalja strel pa bo zelo kratka. Zakaj se je to orožje imenovalo najbolj nevarno? Če očarate diamantni lok na "neskončnost", "moč" in "popravilo", se puščice ne bodo končale. In v boju boste lahko premagali vse. Vadite le natančno, saj ni tako enostavno, kot se zdi na prvi pogled.

Moda na orožju

Standardno orožje v "Minecraft 1.8"komajda Seveda, za nove igralce, to je celoten arzenal, s katerim lahko trik vse, kar želite: crash, čar, popravilo. Toda za izkušene igralce, ki so v svetu "Minecraft" že več kot leto dni, lovljenje piščanca z diamantno osrečeno sekiro ni zanimivo. Tukaj in potem moda pridi na pomoč za diverzifikacijo igre in veliko za zabavo. Modovi na "Maincraft 1.8" so zelo različni od orožja do revolverja, od AK-47 do tega lansirnika. Zamislite si, kako se vse vrste orožja življenja prenesejo v vaš svet, imenovan "Maincraft". To je odlična zabava, še posebej v omrežju s prijatelji.

Sorodne publikacije