Kako dati MTS točke drugemu naročniku: pregled razpoložljivih možnosti

Bonusni program podjetja MTS ne omogoča le prejemanja točk za uporabo komunikacijskih storitev, temveč tudi delitev akumulacije s svojimi prijatelji in sorodniki. Na pridobljenih točkah lahko aktivirate dodatne možnosti in storitve, ki so lahko koristne, na primer pri potovanjih v Rusijo itd. O tem, kako dati MTS točkam drugemu naročniku in kakšne pogoje je treba storiti, bomo razložili v tem članku.

Kako postati udeleženec in redno dopolnjevati bonus račun z uporabo komunikacijskih storitev?

Da bi dal svoje točke drugi osebi, je potrebno, da je tudi naročnik podjetja MTS in je bil registriran v programu zvestobe, ki vam omogoča prejemanje in prenos bonusov. Če želite postati član, morate ponastaviti besedilno sporočilo na 4555, da bo beseda BONUS označena z velikimi tiskanimi črkami. Nekaj ​​minut kasneje boste obveščeni o uspešni povezavi. Kako dati MTS točke drugemu naročniku in edini je pogoj, ki ga je treba izpolniti?

Dodatni izrazi

Kaj je treba upoštevati pred zaključkom postopka prenosa? Kot pri vsaki storitvi, ki jo zagotavljajo operaterji mobilne telefonije, imamo na voljo številne funkcije, ki jih moramo razmisliti, preden razpravljamo o tem, kako MTS dati drugim naročnikom. Vsak mesec je dovoljeno nositi tri tisoč bonusnih točk in manj. Tako lahko v tridesetih dneh naredite neomejenoštevilo "daril", vendar v okviru določenega zneska.

Obstajajo tudi omejitve glede števila naročnikov, ki lahko prejmejo bonus točke. V mesecu "srečni" ne more biti več kot deset ljudi. Z začetkom naslednjega koledarskega meseca, ponovno priložnost, da delijo svoj bonus bilance s strankami mobilnega operaterja. O tem, kako dati MTS točke drugemu naročniku, bomo nadalje razpravljali. V 24 urah (dan) lahko naredimo le en prevod. V tem primeru znesek, kot je že omenjeno, ne sme presegati 3000 bonusov. Pri prenosu na najvišji znesek bodo drugi in naknadni prevodi na voljo šele z nastopom novega koledarskega meseca.

Kako dati MTS točke drugemu naročniku preko telefona?

Po pregledu vseh pogojev za prenos bonus točk iz vašega računa na številko druge osebe, ki je prav tako registrirana v tem programu zvestobe, lahko poiščete opis možnih načinov:
 • uporaba mobilnega telefona brez internetne povezave (pošiljanje sporočila SMS) ;
 • prek spletnega portala programa "MTS Bonus", do katerega lahko dostopate prek glavne strani mobilnega operaterja.
 • Torej, kako dati MTS točke drugemu naročniku za SMS? Če želite to narediti, morate ustvariti besedilno sporočilo v naslednji obliki: "DAR Številka osebe, ki ji bomo prevedli število bonusov." Na primer, če želite dati 45 točk, bo besedilo v sporočilu naslednje: "DAR 89YYYYYYYYY 45". Oblikovano v skladu sZa ponastavitev morate ponastaviti SMS na 4555. Počakajte na prenosno sporočilo, da se prepričate, da je postopek uspešno zaključen.
  Mimogrede, če se ne spomnite natančnega zneska bonusov, ki je na voljo na vašem računu, je dovolj, da zahtevate * 111 * 455 * 0 #, da določite, koliko točk je v bilanci stanja. Informacije lahko dobite tudi tako, da pokličete kontaktni center na 0890 ali obiščete portal programa zvestobe.

  Kako dati MTS točke drugemu naročniku, od telefona preko njegove osebne pisarne?

  Če raje uporabljate internet ali se zdi ta vrsta transakcije najprimernejša, potem morate iti na portal programa "MTS Bonus", da opravite avtorizacijo. Nato lahko nadaljujete s prenosom točk. V ustrezna polja vnesite telefonsko številko osebe, ki ji je kopija prenesena, in njihov obseg. Tako, da bi prosim sorodnike in sorodnike, delitev svojih rezultatov, zbranih v programu "MTS Bonus" z njimi, ne zahteva zapletene manipulacije. Vsi prenosi potekajo prek interneta ali telefona z brezplačnim brezplačnim prenosom.

  Sorodne publikacije