Kako zbirati fotografije v "Avatars": vse nasvete

Vprašanje, kako zbirati fotografije v "Avatarih", je zanimivo za vsakega uporabnika igre, ker je težko to narediti. Neizkušeni uporabniki se po potrebi takoj izgubijo, da bi zbrali več takšnih predmetov. To lahko storite na dva načina. Na voljo so vsakemu igralcu.

Zakaj potrebujete fotografije?

Pred zbiranjem fotografij v "Avatarjih" morate vedeti, zakaj bi morali igralci izvesti ta postopek. Prvič, mehanizmi za pridobivanje fotografij morajo poznati tiste, ki obvladujejo isti poklic. Nekatere naloge na ploskvi zahtevajo tudi prisotnost takega elementa, npr. Da ne bi razmišljali o napredku, ki ga ni dosegel s tem, da ne vem, kako dobiti slike, morate poslušati nasvete v članku.Ne smemo pozabiti, da so fotografije redko potrpežljive. Če igralec želi dobiti veliko od njih, potem morate imeti potrpljenje ali vlagati v pravi denar. VIP status za lik daje veliko privilegijev, vključno z zbiranjem različnih predmetov. Izbira ostane samo za uporabnika.

Prva pot

Dostopno za vse, kako zbirati fotografije v "Avataru", je zelo preprosta. Igralec mora redno obiskovati sosede in čistiti v svoji hiši. Za to ni zelo prijetno, vendar bo zahtevan proces znakov nagrajen z različnimi temami. Od skupnega števila so redke slike. Postopek se izvajarazvijalcem čim bolj preprosto. Vstopite v hišo, kjer bodo na tla ležale vse vrste odpadkov.
Kliknite na njih in samodejno izginejo, igralec pa prejme nagrado. Najpogosteje uporabljeni srebrni kovanci, ki so tudi tam, kjer se lahko uporabijo, so veliko manj pogosti. Da bi zbrali veliko število fotografij, se bo morala spopasti s tako redno, vendar se je v denarju nabralo veliko denarja. Praksa v praksi je najboljša za ljudi, ki si ne želijo ustvarjati pravega denarja, ampak je naloga, da gre skozi. S statusom VIP vprašanja o tem, kako zbirati fotografije v "Avatarih"? najbolj preprosto izgine sam. Za čiščenje od sosedov, bodo izpadli veliko bolj pogosto. Prav tako je treba omeniti, da lahko nekega dne obiščete in odstranite največ deset apartmajev.


Drugi način

Igra "Avatar" ponuja še en način. Kako zbirati fotografije v "Avatars", pozna uporabnika, ki je obiskal foto studio in preučil vse njegove možnosti. Tam lahko v nekaterih primerih ustvarite ta redki in potreben predmet. Za zagon znaka potrebujete film, ki ga lahko ustvarite po receptu ali dobite kot bonus.
Ta izdaja se izda vsak dan v mesecu (osem in osemkrat). Skupno je ves čas izdanih 5 kosov, kar je najlažja možnost za igralca. Če poskušate sami ustvariti film, potem je potrebno, kot se morda zdi paradoksalno, fotografirati, ker se po njih izvaja lov. Če inventar že ima predmet, potem v foto studijuIzberite kartico Mesta in lahko povabite prijatelja, če potrebujete fotografijo, ki je v skupni rabi. Nato kliknite gumb in fotografija je pripravljena. Ta metoda je še posebej primerna za uporabnike, ki so pripravljeni na kakršnokoli potrebo po nakupu filma v trgovini z igrami.

Nasveti za igralce na to temo

Naloga "Avatarjev" za "zbiranje fotografij" lahko vsak igralec prenese preko zgornjih nasvetov, kar je le problem. Če uporabnik lahko porabi pravo valuto, bo VIP status in filmski nakup zelo olajšal postopek. Druge igralce spodbujamo, da vsak dan vstopijo v igro in se povzpnejo v deset hiš svojih sosedov, ter vzamejo bonus.
Sčasoma se bo nabralo potrebno število fotografij in težave s tem, kam naj se zbirajo fotografije v "Avataru", se ne bodo več pojavljale. Veliko sreče je na prvi način, ker je možnost izgube majhna, vendar obstaja. V drugem primeru bodo ljudje morali počakati na bonus, ker bodo studii uporabljali v odsotnosti istih fotografij ne bo delovalo. Ta igra je še posebej zanimiva za ljudi, da se sprostijo, ker risanke s preprosto igro popolnoma ustrezajo temu. Postopek zbiranja fotografij vas ne prestraši, ko opravilo preide, in to lahko vsak uporabnik opravi zaradi nasvetov v članku.

Sorodne publikacije