Kako se vrniti na tovarniške nastavitve telefona: navodila

Danes bomo pogledali, kako vrniti tovarniške nastavitve na Samsung Grand Duos in druge modele naprav. Zaradi takega postopka bodo spremembe, ki so bile izvedene za celotno obdobje naprave, preklicane.

Varnostna kopija

Preden nadaljujete z reševanjem vprašanja, kako ponastaviti telefon Samsung DuoS na tovarniške nastavitve, je treba opozoriti, da bodo po tem izbrisani različni podatki, vključno z nameščenimi programi, stiki, klici, podatki na microSD kartici. Na primer, glasbene datoteke in fotografije.


Zato je prvi korak pri reševanju vprašanja, kako obnoviti tovarniške nastavitve Samsunga, ustvarjanje varnostne kopije podatkov, shranjenih v napravi. Pri tem se obračamo na najhitrejšo metodo. Telefon povežemo z osebnim računalnikom. Sinhronizirajte podatke z računom Microsoft, Google ali Exchange ActiveSync. Podatke lahko shranite tudi z uporabo Outlooka. Druga metoda je uporaba Sprite, Pim ali Spb Backup za ta namen.

Nastavitve

Nadaljujemo z naslednjim korakom pri reševanju vprašanja, kako vrniti tovarniške nastavitve na telefon. To nam bo pomagalo pri meniju naprave. Najprej uporabimo isto postavko. Nato pojdite v razdelek »Nastavitve«. Odpiramo "Zasebnost". Uporabimo ukaz "Ponastavi na tovarniške nastavitve". Na koncu potrebujemo funkcijo "Izbriši vse". Po potrebi vnesite telefonsko številko.To je v uporabniškem priročniku. Posledično se bo sistem spremenil in ponovno zagnal.


Rešite lahko tudi, kako se telefon vrne na tovarniške nastavitve z gumbi na sami napravi. V ta namen izklopite napravo. Nato hkrati pritisnite dva gumba za povratni klic in klic. Medtem ko jih držite, uporabite tipko za vklop /izklop. Vse tri tipke držimo pritisnjene, dokler se ne prikaže pogovorno okno s sporočilom "Ponastavi vse na tovarniške nastavitve?". Naprej za potrditev pritisnite klicno tipko. Za odpiranje se lahko odjavite z gumbom.

Ponastavitev tovarne

Rešite lahko, kako se telefon vrne na tovarniške nastavitve v meniju Obnovitev. Če želite priti v to, izklopite telefon in hkrati pritisnite tipki "Home" in "Volume up". Nato uporabite tipko za vklop /izklop. Ko ste v želenem meniju, izberite podatke brisanja, nato pa tovarniške nastavitve. Pritisnite "Enter", v tem primeru služi klicni tipki. Meni »Obnovitev« uporablja način gumbov. Želeni rezultat lahko dosežemo tudi s pomočjo storitvene kode. Po njeni uporabi se vse nastavitve ponastavijo, tudi pomnilniška kartica se izbriše. Zato je treba to metodo uporabljati previdno. Takoj po zaključku operacije bomo obnovili potrebne informacije iz varnostne kopije. Pri uporabi katere koli metode je treba upoštevati, da je obnovitev tovarniških nastavitev nevarno. To lahko vodi ne le do izgubepodatkov, vendar tudi pred okvaro telefona. Zato je treba takšno pravno sredstvo obravnavati le v skrajnih primerih.

Splošna navodila

Zdaj pa opisajmo vsestransko različico, kako telefon pretvoriti v tovarniške nastavitve. Če nobena od navedenih možnosti ni pomagala, lahko napravo dolgo časa zapustite brez napajanja. To storite tako, da odstranite baterijo. Ta rešitev je lahko učinkovita ne samo za telefon, ampak tudi za številne druge naprave. V tem primeru se izhodni parametri lahko samodejno obnovijo. Z nekaterimi sodobnimi komunikatorji pa je posel težji. Poseben način obnovitve se lahko razlikuje glede na model naprave. To mora biti opisano v uporabniškem priročniku. Postopek lahko sprožite tako, da vnesete dano zaporedje znakov, izberete želeni element menija ali držite tipke ob vklopu. Vse te možnosti so bile obravnavane zgoraj na primeru naprave iz podjetja "Samsung". Vendar pa je treba upoštevati, da je način obnovitve na večini mobilnih telefonov. Sodobna tehnologija postaja vse bolj kompleksna vsak dan, vendar njena funkcionalnost narašča. Obratna stran napredka kaže, da lahko nerodne spremembe različnih nastavitev prinesejo telefon v nerabno stanje. Kako se iz tega izogniti, smo podrobneje opisali zgoraj.

Sorodne publikacije