Kaj je vodilni pametni telefon? Ocena vodilnih pametnih telefonov v letu 2017

Kupci, ki se zanimajo za pametne telefone, nenehno slišijo besedo kot vodilni. V zadnjem času se pogosto sliši iz televizijskih zaslonov, ki se uporabljajo v pregledih mobilnih telefonov. Seveda, napredni uporabnik takoj razume, kaj se razpravlja, vendar ni preproste osebe. Oglejmo si, kaj je vodilni pametni telefon in kako je drugačen od običajnega pripomočka. Članek bo predstavil tudi opis več modelov, ki se uvrščajo na vodilno mesto 2017.

Pojem "vodilni"

Če upoštevamo to besedo kot izraz, potem smo jo prvič uporabili v mornarici. Vodilna ladja se je imenovala glavna ladja, iz katere je bil izveden ukaz. Trenutno se ta izraz pogosto uporablja za mobilne pripomočke. Včasih proizvajalci celo zlorabljajo to besedo.


Če je v asortimanu predstavljenih več novih modelov, se bo prestižna z najvišjo tehnično opremo štela za najdražjo. Ocenjuje njegovo zmogljivost, življenjsko dobo baterije, ločljivost zaslona, ​​kamere in drugo. Torej, kaj je vodilni pametni telefon? Najprej mora biti naprava edinstvena. Praviloma razvijalci uporabljajo nestandardne rešitve, ki ustvarjajo neke vrste "osvetlitev". Pred začetkom prodaje proizvajalec organizira obsežno oglaševalsko akcijo, ki povečuje povpraševanje po pripomočku. Svetli primeri so vodilni od Apple ali Samsung, ki proizvajajo resnično ogorčenje.

Ocenavodilnih v letu 2017

Da ne bi bili neutemeljeni in da bi pokazali, kaj je vodilni pametni telefon, je treba upoštevati več modelov pripomočkov. V letu 2017 vodilne svetovne blagovne znamke še vedno vodijo. Seveda, to je Apple. Ni bilo takega, da bi podjetje "jabolko" oslabilo svoj položaj na svetovnem trgu. Ta proizvajalec ima vrednega konkurenta. Govorimo o znani korejski družbi. Samsungovi vodilni modeli pametnih telefonov prvič vodijo ocene. Spremlja jih še ena znana blagovna znamka - LG. Seveda druga podjetja redno proizvajajo privlačne vodilne pobude, toda na prvih treh so naslednji pametni telefoni:

 • iPhone 8;
 • Samsung Galaxy S8 in S8 Plus;
 • LG G6.
 • To so njihove značilnosti, poglejmo podrobneje.

  iPhone 8

  Ocena vodilnih pametnih telefonov bo odprla naslednji pripomoček podjetja Apple. Podjetje ne razvija naprav za srednje in nizke razrede, zato lahko vsak model varno nosi naziv "vodilni". V 2017, po mnenju strokovnjakov in uporabnikov, iPhone je bil najboljši iPhone 8. Kljub nekaterim značilnostim, ta model je upravičeno na prvem mestu zaradi lastnega iOS razvojni operacijski sistem, Apple Store in odlične tehnične lastnosti. Razvijalci so uporabili zaščito, ki je skladna z mednarodnim standardom IP67. Velikost zaslona je majhna - 47 ?. Tip - Retina HD. Dovoljenje je vredno - 1334 x 750 px. Gostota - 326 ppi. Ta pametni telefon vključuje tehnologijo True Tone, ki samodejno prilagodi belino glede na osvetlitev. "Srce" pripomočkaprocesor A11 Bionic. Temelji na šestih jedrih, ki delujejo na osnovi 4x2. Prvi so odgovorni za učinkovitost, ostalo je za uspešnost. Operativni pomnilnik je le dva gigabajta, vendar vse aplikacije, tudi najzahtevnejše, delujejo odlično. Glavni kazalec dela vsakega pripomočka je igra. Ta model, ko lansiramo World of Tanks Blitz na najvišjih nastavitvah, preprosto "leti".
  Stroški iPhone 8 so seveda tudi vodilni. Na ruskem trgu sta predstavljeni dve spremembi. Razlikujejo se po količini integriranega pomnilnika. Za različico 64 GB bo moral plačati približno 53 tisoč rubljev, in za napravo z 256 GB - več kot 65 tisoč rubljev.

  Samsung Galaxy S8 in S8 Plus

  Najpomembnejši pametni telefon Samsung Galaxy S8 je moral po neuspehu Opomba 7 obnoviti ugled podjetja. Za paradni konj so bile uporabljene nestandardne rešitve, ki so pritegnile pozornost kupca. Ta model je predstavljen v dveh različicah. "Mlajši" je opremljen z 58-palčnim zaslonom, za "starejše" s predpono Plus pa so oblikovalci izbrali zaslon z diagonalo 62 ?. Prav ta element je postal »čip« pametni telefon. V prvem in v drugem primeru je zaslon izdelan s tehnologijo SuperAMOLED. Dovoljenje ustreza kakovosti Quad HD +. Produktivnost naprave je opremljena z zgornjim polnjenjem. Izjemno zmogljivi čipi Exynos 8895 so združljivi z zmogljivostjo: dodane so 4 GB RAM-a. Razvijalci so integrirali 64 GB prostora za shranjevanje, ki ga lahko s pomnilniško kartico poveča na 256 GB. Optika predstavlja 12 in 8 megapixel modulovmembrana f /1.7. Za avtonomijo baterija izpolnjuje 3000 mAh (različica Plus - 3500 mAh). V načinu pogovora je naprava polna 20-24 ur.

  Prodaja vodilnega podjetja Koreje se je začela spomladi leta 2017. Za standardno različico se zahteva približno 55 tisoč rubljev, in S8 Plus bo stala več kot približno 5 tisoč.

  LG G6

  Da bi razumeli, kaj je vodilni pametni telefon, je dovolj, da se naučite značilnosti modela LG G6. Ta pripomoček ima določeno podobnost s Samsung Galaxy S8. Ogromen zaslon v 57? Postati pametna kartica. Zaseda skoraj celotno prednjo ploščo. Proizvajalec je uporabil standard zaščite IP68. Pod ohišjem je zmogljiv Snapdragon 821 čipov, RAM je 4 GB, vgrajeni repozitorij pa 64 GB. Naprava odlično deluje z vsemi nalogami. Kot glavna kamera je bil uporabljen dvojni modul 13 + 13 Mp. Vredno je govoriti o kakovosti fotografij. Takšna vodilna v Rusiji je razstavljena v trgovinah s ceno 52 tisoč rubljev.

  Sorodne publikacije