Online igra ArcheAge. Sistemske zahteve

Da lahko izbrana aplikacija ali igra deluje in deluje na vašem računalniku, mora ustrezati zahtevam razvijalca. Kljub temu, da v vsakem pravilu obstajajo izjeme, spletne igre niso vredne varčevanja. Kakšne so minimalne sistemske zahteve za ArcheAge? Več o tem lahko izvedete.

Procesor

Pri nakupu igralnega prenosnika ali računalnika morajo igralci pozorno spremljati tri glavne značilnosti. Prva je hitrost procesorja in število jeder. V ArcheAge so sistemske zahteve takšne, da je za zagon igre potreben dvojedrni procesor. Imela bo tako minimalne kot tudi maksimalne nastavitve, vse je odvisno od frekvence. Dovolj je imeti 24 GHz računalnik, tako da ta igra deluje brez težav.


RAM

Najcenejši del vašega računalnika je potreben za igranje ArcheAge. Sistemske zahteve so takšne, da aplikacija zahteva 4-8 GB pomnilnika. Vendar je treba spomniti, da je bila igra izdana pred skoraj šestimi leti in gre za DDR2. Če danes kupite računalnik, boste verjetno imeli zmogljivejše moderne module - DDR3 ali DDR4. Prikazani parametri so dovolj za uživanje v igri pri maksimalnih parametrih brez zavor in zamikov.

Video kartica

Najbolj problematična komponenta računalnika. Cene se lahko razlikujejo v tako ogromnih količinah, ki jih mnogi kupci najdejo. ArchAge zahteva grafično kartico GeForce 7200+. Če ne gredo v podrobnosti, potem mora zagotoviti delo shaders različico 3.0 in mati256 MB pomnilnika. To je minimum, ki ga razvijalci pričakujejo. Za maksimalne nastavitve potrebujete grafično kartico, ki podpira senčila različice 4.0.

Sklep

Ko govorimo o sodobnih računalnikih, bo skoraj vsaka grafična kartica boljša od zahtev. Edina težava je, da se igra tudi razvija in izboljšuje svojo grafiko. Razvijalci tega ne oglašujejo, vendar z vsako posodobitvijo (še posebej globalno) aplikacija začne porabljati vse več sredstev. Na srečo zahteve ne stremijo k neskončnosti, saj ArchAge ostaja "najstarejši" igralec na trgu spletnih iger.
Če boste svoj prejšnji računalnik spremenili v novejši in želite biti prepričani, da lahko še naprej igrate svojo najljubšo igračo, lahko varno kupite povprečno ceno in kakovost prenosnega računalnika. Tudi v tem primeru bo dovolj, da glava začne igro pri maksimalnih nastavitvah. Glavna stvar, ne pozabite namestiti dodatno hlajenje.

Sorodne publikacije