Vprašanje za 5 dolarjev: zakaj ne morem dodati prijateljev v "Prometej"?

Storitev digitalne distribucije za računalniške igre Steam (v nadaljnjem besedilu "Them") je mesto srečanja za prave fanfare video iger in ne le popolna platforma za spletne igre, čeprav je to tudi tako. "Them" se nenehno razvija. V službi uporabnikov - izmenjava novic o blagovni znamki-traku, prednaročila najbolj pričakovanih iger, popusti in promocije, predstavitve novih izdelkov in še veliko več. In kar je najpomembneje, trgovalna platforma "Stream" za izmenjavo med uporabniki, kjer vsi, tako prodajalec kot kupec. Z eno besedo, to je raj za zbiratelje in igralce v eni steklenici.

In tu je vprašanje, s katerim se sooča novinec, ki je padel v ta raj. Obstaja nov račun "Step", ne morem dodati prijatelja zakaj? Ker do sedaj na računu ni več dejanj, ima uporabnik omejene pravice do interakcije z drugimi uporabniki skupnosti. Razlog za omejitev v notranji politiki "Steama" je zaščita lastnih gospodarskih interesov in zaščita uporabnikov pred neželeno pošto, lažnim predstavljanjem in drugimi goljufijami.

Kaj je omejen dostop

Omejen dostop, če je kratek, ne omogoča skoraj nobenega stika z drugimi uporabniki. Praktično ni ničesar. Razumljivo je, da nobeno od ukrepov, za katere je na splošno vredno vzpostaviti račun v internetni skupnosti igralcev računalniških iger.
Lahko gledate demo verzije, nameščate in predvajate brezplačne ali začasno brezplačne igre (na primer promocije »prosti vikend«) .Za dokazovanje, da račun ni lažen, morate plačati"Pozivam" denar. Seveda uradno vse ni tako proza. Čeprav je večina uporabnikov internetne skupnosti pravkar ocenila to mejo, ko je bila uvedena leta 2015. Tudi v praksi ni vse tako žalostno in se ne zdi, da bi iz zraka prihajalo odkrito. Da bi dokazali resnost svojih namenov in prepričali administratorje, da ne bodo spam, morate porabiti denar, vendar lahko porabite za sebe, in ne preprosto vstavite v brezstopenjski žep Gabe Newell, generalni direktor Valve (podjetje-lastnik "Steam").

Ampak še vedno moraš oditi.

Denar rešuje vse

Koliko denarja morate plačati? $ 5 (ki se samodejno pretvorijo v valutno regijo računa), ki jih morate porabiti za promocijo:
 • kupite igro za sebe ali darilo v trgovini za 5 evrov (aktivirajte na svojem računu igro, ki jo je prejel kot darilo od drugega uporabnika, ne upošteva).
 • za dopolnitev salda "Sam" za 5 $. Za razliko od prejšnje točke, je mogoče za nakup plačati le s pomočjo "The" torbice.
 • aktivira kodo denarnice "Them", ki je kupljena pri drugem viru ali trgovini (cena je enaka - $ 5 ali več).
 • Po teh ukrepih član "Step" samodejno postane uporabnik z vsemi pravicami.
  Na splošno, če obstajajo načrti za dolgo in polno uporabo spletnega mesta, potem je najboljša stvar - nehaj zlomiti glavo nad vprašanjem "zakaj v" Steam "ne morem dodati prijateljev." Bolje je, da porabite 5 dolarjev in z veseljem uporabite vse objekte mesta,šteje kot polog.

  Zakaj dodati prijatelje

  Na splošno, vprašanje tega članka - "zakaj v" Steam "ne morem dodati prijateljev", je logična posledica: in zakaj to storiti? Ljudje radi komunicirajo med seboj, to je aksiom človeških odnosov in kaj je zgrajeno na kateri koli družbeni mreži. Vsak uporabnik (porabljen 5 dolarjev) lahko prikaže posnetke zaslona, ​​video igre, napiše preglede igre (pozitivne in negativne). Trak blagovne znamke prikazuje kupljene izdelke prijateljev, aktivnost prijateljev v igrah (dosežke). Gaige Newell morate plačati brezplačno, vse je brezplačno (za »Stima«) oglaševanje.
  Seznam letakov je tudi zmožnost igranja s specifičnimi ljudmi (prijatelji) v multiplayer /cooper igricah. In seveda komunikacija, izmenjava kartic, čustvenih simbolov, ozadja in različnih predmetov med igro med uporabniki.

  Kako dodati prijatelja "Steam"

  Tukaj je preprosto. Vprašanje dodajanja prijatelja "Steam", celo najbolj neizkušenemu uporabniku, ni vprašanje. Kot v kateri koli družbeni mreži - z vzdevkom. Poleg tega se lahko seznanite z igro skupnosti, ikono Dodaj prijatelja lahko najdete povsod - v vašem osebnem profilu in v igrah.

  300 prijateljev za začetek

  Ponavadi za vprašanje začetnika - zakaj v "Steam" ne morem dodati prijateljev, sledi še ena. In koliko prijateljev lahko dodate v "Stream"? Po odstranitvi omejitev od uporabnika (takoj po izdelavi $ 5) je 300 ljudi. Za vsako novo stopnjo lahko dodate še pet prijateljev. Seveda, kratek odgovor na vprašanje "zakaj" Steam "ne moremdodaj prijatelje "- ni plačal denarja, ampak tiste priložnosti, ki jih je mogoče dobiti za samo 5 $ vredno!

  Sorodne publikacije