Pomembna posodobitev na voljo: Kako onemogočiti? Je virus ali ne?

Včasih Windows v najbolj neprimernem času izda sporočilo z nizom, kot je na voljo Pomembna posodobitev. Kako onemogočiti nadležno sporočilo? Osnovno! Res je, da je treba paziti na razloge za njen videz. Ne glede na to, ali gre za virus ali ne, bomo pogledali kasneje in spregovorili o glavnih vprašanjih glede tega, kaj je v resnici to sporočilo.

Pomembna posodobitev je na voljo: kako onemogočiti sporočilo in za kaj gre?

Če izhajamo iz verbalnega prevoda, sporočilo kaže, da obstaja nekaj pomembnih posodobitev. Seveda lahko to velja tudi za operacijski sistem, pisarniške aplikacije in druge programe, nameščene v računalniku, v katerih se začnejo pregledovalniki posodobitev z operacijskim sistemom.


Ko gre za Windows, je odgovor na vprašanje o tem, kako onemogočiti Pomembno posodobitev na voljo, preprost: pojdite v središče za posodobitve in potrdite polje ob zavrnitvi preverjanja posodobitev.
Če so potrebne posodobitve, po preverjanju in prenosu preverite polje za predlog za namestitev.

Kako odstraniti virus Pomembno posodobitev, če je res grožnja?

Toda to sporočilo ni vedno povezano z operacijskim sistemom. Na žalost je to lahko različica enega od trojanskih virusov, ki po prodoru v sistem prestreže računalniški nadzor. Če je zaznana grožnja, uporabite samostojni skener, kot je KVRT, po možnosti Kaspersky Rescue Disk ali podoben pripomoček. Kot kaže pričanjeplošča s sporočilom je med delom nekoliko napeta, čeprav ne prinaša posebnih neprijetnosti. Res je, da niso vsi pozorni na dejstvo, da je lahko pojavno okno znak virusa, ki je šel skozi. Izredni ukrep, ki bo rešil problem - ponovna namestitev operacijskega sistema. Pred vnovično namestitvijo kopirajte informacije, ki jih želite uporabiti, na izmenljivi disk, saj ponovna namestitev povzroči izgubo podatkov uporabnika in odstranitev nameščenih programov.


V tem primeru je izhod preprost: naloži se z diska Kaspersky, vključimo poglobljeno skeniranje in ne S. M. A. R. T. Privzeto pričakujemo, da se postopek zaključi in ponovno zažene sistem za odstranitev pogona iz optičnega pogona.

Kot rezultat

To je vse! Zdaj veste vse o posodobitvah, ki so na voljo. Kako onemogočiti sistemsko opozorilo ali odstraniti virus - razumemo ga. V večini primerov je to le znak, da Windows potrebuje namestitev kritičnih posodobitvenih paketov. Toda možnost, da bi zadel računalniški sistem, ne izključuje nevarnosti od zunaj.

Sorodne publikacije