Total War Shogun 2 se ne začne: kaj storiti?

Total War Shogun 2 - nadaljevanje popularne serije Total War. Celotna zgodba je posvečena obdobju fevdalne fragmentacije na Japonskem, igranje pa temelji na klasični mehaniki serije. Če se želite seznaniti s klasiko, vendar se iz nekega razloga na vašem računalniku Total War Shogun 2 ne zažene, potem preberite ta članek z nasveti za reševanje tega problema.

Sistemske zahteve

Prva stvar, ki jo morate preveriti, je združljivost igre z vašo opremo. Če želite začeti igro z minimalnimi grafičnimi nastavitvami, potrebujete naslednjo konfiguracijo računalnika: 2-jedro Intel ali AMD s frekvenco vsaj 2 GHz, 1 GB RAM-a za operacijski sistem Windows Vista in 2 GB za stabilno delovanje igre na Windows Vista in novejših. , 256 GB video pomnilnika in 20 GB prostega prostora za namestitev Total War Shogun 2. Sistemske zahteve za stabilen zagon in udobno igranje pri visoki ločljivosti in najvišjih nastavitvah kakovosti grafike so: 4-jedrni procesor, 4 GB RAM-a, 512 MB video pomnilnika in 20 GB na trdem disku


Kljub dejstvu, da je igra razvita v žanru globalne strategije, ima v realnem času bojne načine. V obeh načinih se igra obnaša drugače na vseh računalnikih. način lahko proizvede sprejemljivo količino FPS-ja tudi na prenosnem računalniku, vendar ne bodo vsi računalniki v realnem času prelili bitke v realnem času, če pa ne zaženete Total War Shogun 2 in je vaš računalnik veliko šibkejši od minimalnih sistemskih zahtev, potem morate razmisliti onadgradnje za PC komponente na sodobnejše. Čeprav je bila igra izdana leta 2011, so zahteve za dodatke v njej precej visoke.


Če na računalniku, ki ustreza sistemskim zahtevam, igra Total War Shogun 2 ne začne, potem problem najverjetneje ni moč železa.

Namestitev potrebne programske opreme

Za pravilno delovanje vsake igre je potreben niz nekaterih pomožnih programov. Če uporabljate licenčno različico igre iz trgovine Steam, potem ročno namestite nič - vse potrebne komponente se bodo prenesle in namestile same. Če ste kupili igro na disku ali prenesli piratsko kopijo, jo morate namestiti sami. Morate najti DirectX, Microsoft C ++ in Net.Framework, ki so potrebni za večino iger. Distribucijske programe lahko brezplačno prenesete.
Namestite vse navedene pripomočke in poskusite znova zagnati igro. Če program tudi zavrne, preverite združljivost z operacijskim sistemom. Za Total War Shogun 2 so sistemske zahteve za operacijski sistem: Windows XP Service Pack 3 ali novejša različica. Podpira 32-bitni in 64-bitni OS. Na kateri koli drugi OS igra bo delovala nepravilno.

Vozniki

Tudi večina težav z začetnimi igralci nastane zaradi težav z voznikom. Če po vseh zgoraj omenjenih ukrepih, Total War Shogun 2 leti ven, nato pa pojdite na voznik preverite. Prvič, gre za grafično kartico. Prenesite na spletni strani proizvajalca (najpogosteje Nvidia ali AMD) poseben program, ki bo zbral optimalni gonilnik za vašo konfiguracijo in ga namestil.njega. Lahko jo tudi sami prenesete.
Ko so vsi koraki izvedeni, znova zaženite računalnik in poskusite zagnati igro.

Problematika piratstva

Pri uporabi piratske različice igre so težave lahko veliko večje. Najpogostejša je "ukrivljena" razpoka ali repak. Zbiralci piratskih različic pogosto ne preizkušajo uspešnosti, zato imajo mnogi igralci težave pri zagonu igre. Total War Shogun 2 ni izjema. Če se vaš pirat ne zažene, poskusite z drugo razpoko. Prav tako prenesite datoteko iz torrenta še enkrat zaradi morebitne izgube podatkov. Če to ni pomagalo, potem najti drugo oljno ogrščico - ustvarjalci takšnih zbirk v tem trenutku veliko.

Total War Shogun 2 na internetu

Mnogi igralci poskušajo najti način za igranje Shoguna 2 na internetu s svojimi prijatelji, vendar ne kupujejo licenčne kopije. V tem primeru bodo igralci morali sprejeti: vodenje igre v multiplayer-ju je možno le prek storitve Steam in s tem z nakupom digitalne kopije izdelka. Noben program tretjih oseb ne bo igral igre v strategiji. Redno spremljajte popuste v Steam Storeu, da kupite strategijo po nizki ceni. Zdaj veste, kaj storiti, če se Total War Shogun 2 ne zažene in to težavo lahko hitro odpravite. Če vam noben od nasvetov ni pomagal, potem pojdite na tematske forume o igri.

Sorodne publikacije