Kaj pomeni sporočilo "Naročnik je neregistrirano"?

Ko kličete na druge naročniške številke, včasih slišite sporočilo: "Naročnik ni registriran v omrežju". Kaj lahko to pomeni? To vprašanje je še posebej pomembno za primere, ko so klici na že znane nas številke, ki se nahajajo na področju registracije mobilnega operaterja. Kaj pomeni "naročnik ni registriran v omrežju" in kako to storiti v podobni situaciji, bo to obravnavano v tem članku.

Možni razlogi
Med razlogi, zakaj ne morete poklicati mobilne številke, lahko izberete naslednje:
 • Nepravilno klicanje (seveda, če se zmotite, ko je številka dodana na seznam stikov in večkrat kličete , o tistih številkah, ki jih vidimo prvič ali zaznavajo z ušesi, je težko reči.
 • Sporočilo "Naročnik ni registriran v omrežju" lahko slišijo naročniki različnih mobilnih operaterjev v primerih, ko je prišlo do tehnične okvare opreme (na žalost se takšne napake pojavljajo pogosto, njihov vrh pa je praviloma praznik) .
 • Pri dodajanju določenega števila na črni seznam (v tem izrazu se nanaša na seznam številk, iz katerih se opravljajo klice, v nekaterih primerih pa na sporočila, ki jih naročnik ni prejel, ki je sestavil ta seznam).
 • Pomanjkanje aktivacije (ko je številka aktivirana, po aktivaciji SIM kartice v napravi je aktivirana - klic, besedilno sporočilo, internetna povezava,povezavo storitve, spremembe v TP, itd. Če je človek kupil kartico s sedmimi karticami, vendar je ni aktiviral, ga bo nemogoče poklicati. • "Naročnik ni registriran v omrežju" - kaj bi lahko bil razlog za takšno sporočilo?

  Če je številka blokirana, je ne bo mogoče poklicati. Z blokiranjem se lahko upoštevajo naslednje okoliščine:
 • prostovoljna prekinitev zagotavljanja komunikacijskih storitev na zahtevo naročnika;
 • prekinitev zagotavljanja komunikacijskih storitev zaradi izgube kartice SIM (številni operaterji ponujajo tako imenovano storitev blokiranja prek izgube);
 • zaklepanje številke v skladu s pogoji pogodbe. To se lahko zgodi, če v določenem obdobju ni plačila za številko. Pri različnih telekomunikacijskih operaterjih je izraz "neaktivnost" različen: Tele2 je 4 mesece, Megaphone je 3 mesece.
 • Ko kličete številko, ki še ni bila prodana, lahko slišite tudi sporočilo "Naročnik ni registriran v omrežju". Konec koncev, če se številka ne proda, potem aktivacija na njem ni bila izvedena.


  Pomanjkanje registracije v omrežnem operaterju

  Drug razlog je lahko iskanje naročnika zunaj območja baznih postaj. To pomeni, da ni mogoče registrirati v omrežju operaterja. Mimogrede, pri iskanju podzemne železnice, se lahko tuneli prekinejo za nekaj časa, in v tem primeru se registracija v omrežju ne izvede. Pomanjkanje komunikacije je lahko posledica prisotnosti težav v sami napravi osebe, ki steposkušam poklicati

  Kako biti v situaciji, ko ne morem poklicati operaterja?

  "Omrežni naročnik ni registriran" (MTS) - kaj pomeni to sporočilo? Nedvoumni odgovor na to vprašanje ni mogoč - lahko je veliko razlogov. Če ste na mestu nekoga, ki ne more priti v stik, vam priporočamo naslednje nasvete:
 • poskusite poklicati po določenem času;
 • Preverite, ali je številka, ki ni bila izbrana, pravilno vnesena v pravilni obliki;
 • Preverite, ali so klici na druge številke (isti operater in drugi) na voljo.
 • Če ne morete klicati in se predvaja sporočilo "Naročnik ni registriran" (MTS), poskusite namestiti sim kartico v drugo režo (če je to pametni telefon z več SIM karticami) ali drugo napravo (tablični računalnik, telefon), da preverite, ali se lahko prijavite na spletu. Poglejte, številka osebe, ki vas ne more kontaktirati na črnem seznamu, ni dodana. Aktivirajte sedem kartico, če ste jo pravkar prinesli iz trgovine, - pokličite naročnika v zameno, počakajte na povezavo. Takoj, ko bo denar za minuto klica bremenil račun, se aktivira številka. Če jih niste uporabljali več kot nekaj mesecev, je zelo verjetno, da je le blokirana. Informacije o možnostih predelave je treba pojasniti v pisarni operaterja ali kontaktnem centru.

  Sklep

  Zato je nedvoumno povedati, kakšen je lahko problemko se predvaja sporočilo, da naročnik ni registriran v omrežju, ne more. Prej smo podali seznam možnih vzrokov. Če vam je težko določiti kompleksnost in vam zgoraj navedene metode ne pomagajo, se morate obrniti na strokovnjake kontaktnega centra vašega mobilnega operaterja: on bo lahko preveril število baznih postaj na določenem mestu in popravil slabo povezavo za nadaljnje preverjanje. tehnike

  Sorodne publikacije