Skrite pobeg 2: mimo zasvojenost igra

Igra Hidden Esccape je bila ustvarjena za mobilno platformo Android s strani znanih razvijalcev Zenfoxa. Projekt bo zanimiv predvsem za tiste, ki želijo prenašati različne vrste ugank. Na primer, lahko vas spomnimo na dobro znani razvoj "Tisoč vrat". Kot ste verjetno že razumeli, v igri Hidden Escape 2 prehod ne bo precej lahek. Tukaj boste morali odpreti veliko število vrat. Ni vsakdo lahko dobite iz dvorca, vendar s pomočjo nasvetov spodaj, boste lahko mimo določeno število ravni. V tej igri je veliko prednosti, ki vas bodo zagotovo zadovoljile. Tukaj moraš najti precej veliko število najrazličnejših predmetov in predstavil se boš z mnogimi ugankami in z vsako stopnjo bodo naloge le še težje.


Priprava

Igra Hidden Escape 2 vas bo zagotovo zadovoljila, saj se ne morete ustaviti takoj po zagonu. Če se zataknete na določeni ravni, lahko z lahkoto uporabite naše nasvete, ki vam bodo pomagali premagati določeno lokacijo.

Prva faza

Začnimo z začetkom Hidden Escape 2. Prehod razkriva dejstvo, da se bo vaš lik nahajal v bližini glavnih vrat dvorca. V hiši je veliko skrivnosti in skrivnosti. Takoj se boste morali spraševati, kako odpreti vrata? Pravzaprav je vse preprosto. Prstan najti na ročaju. Nahaja se na stopnicah. Nato je ta prstan nameščen na vratihtrikrat jih morate potrkati.


Vaza

V Hidden Escape 2 bo prehod drugega nivoja prav tako podeljen mnogim igralcem, tukaj morate uporabiti nekaj logike. Na zaslonu mobilne naprave lahko vidite spodnji desni kamen. Potrebno ga je vzeti v svoj inventar, saj bo to še naprej potrebno za nas. Na levi boste videli vazo. To je najdeni kamen, ki ga je treba uporabiti. Ko je vaza pokvarjena, se med fragmenti pojavi ključ, ki je potreben za odpiranje sosednjih vrat.
Na tretji stopnji bo vaš igralni znak premaknjen v knjižnico. Oglejte si okrog in poiščite napajalni kabel, ki bo obešen na enem od sedežev. V igri Hidden Escape 2 se prenos na prvih stopnjah morda ne zdi preveč zapleten, vendar pa boste šli še dlje in naleteli boste na nove uganke in skrivnosti. Obiskati moramo tudi zakladnico, kleti in številne druge skrivnostne lokacije. Vsi so dobro poslikani.

Sorodne publikacije