Spoznajte znake Dark Souls 3: Sigard Catarine

Ko že govorimo o Sigwardu iz Catharine iz Dark Souls 3, se takoj spomnimo zelo dobronamernega viteza, ki ga poznajo vsi ljubitelji serije iger. Ta vitez je vedno oblečen v zabaven oklep, ki ga drugi pogosto posmehujejo. Sigard iz Katarine z Dark Souls 3 je večkrat na naši poti. Skupaj z izpolnjevanjem svoje dolžnosti gre v Lotrik, kjer gre samo na naše potovanje.

Prvo srečanje s Sigurdom iz Katarine

Dark Souls 3 je znano po svojih edinstvenih in očarljivih lokacijah. V eni izmed njih, oziroma v naselju Undeath, se prvič srečamo z vitezom čebule. Približujemo se zapuščeni cerkvi in ​​opazujemo pot navzdol po dvigalu, iz katerega se pojavi naš junak. Sigurd nam pove, da se želi povzpeti na sam vrh, vendar se še ni odločil, kako bo to storil. Vzemite dvigalo in se spustite na nižjo raven. Tam čakamo na viteza-legionarja iz Iritala, zato se jim pridružimo v bitki. Po zmagi, morate ponovno naložiti lokacijo, tako da počivate na ognju pri Dark Souls 3.


Na isti lokaciji, ampak nekaj narobe

Sigarard iz Katarine naj nas počaka na istem mestu, vendar nekje izgine. Pokličemo drugo dvigalo in gremo na višjo raven. Na pol poti mora igralec slišati, kako nekdo vzdihne. Prav tako skoči iz platforme in se znajde pred Siegwardom, ki nekaj premisli. Pogovor aktiviramo in ugotovimo, da se je vitez čebule začel boriti z ognjenim demonom.Odločimo se najprej, toda na samem začetku te pomembne bitke pri Dark Souls 3 mi pomaga Sigarard iz Catarine. Če zmagamo, nas bo naš novi prijatelj nagradil s posebno pijačo in učil nekaj gest.


Drugo zasedanje

Da bi spet videla Siegvard, gremo v tempelj globin. Po malem potovanju, do te mere, da bomo morali opraviti nekaj preprostih naročil, smo na enem zanimivem mestu v Dark Souls 3 - dobro. Podpis iz Katarine se bo pojavil prav na dan te vrtine. Izkazalo se je, da je imel zelo neprijetno zgodbo, o kateri nam takoj pove. Bil je na dnu tega temnega in vlažnega prostora s prevaro neke vrste izobrazbe in še slabše - ukradel je vse oklep. Brez uniforme, Sigward ne želi priti ven iz vodnjaka, kar ni čudno. Z njim lahko delimo komplet katarine, ki ga je prej kupil Loskut. Hvaležen Sigurd bo delil svoje znanje o gestah »Odobritev«.

Tretje srečanje

Naslednje srečanje z vitezom nas čaka na lokaciji hladne doline Irilt. Med prehodom v kanalizacijski sistem bomo naleteli na majhno sobo, v kateri poleg gorečega ognja spi Sigward iz Katarine. Če se z njim pogovorite dvakrat, se bo razdelil na koristna darila. Mimogrede, zelo pomembno je, da pošljete tukaj Serocrice, da ga bo Sigward rešil prave smrti. Vse to je potrebno preveriti pred zmago Sullivana.

Četrta in zadnja seja

\ t
Pohitite do prestolnice. TokratGremo v ječo, kjer bo sedel naš stari prijatelj. Kako osvoboditi Sigurda iz Katarine? Dark Souls 3 ima veliko skrivnosti in elementov, ki so pomembni za iskanje in izbor v času. Kot na primer v primeru našega viteza s čebulo - za njegovo odrešitev je potreben ključ iz stare kamere, ki je skrita globoko v jezeru Irrita. Če je igralec raziskal to lokacijo skupaj in čez, potem ne bo naredil nobenega dela, da bi sprostil oster Sigward. Če ključa ne najdete, se morate vrniti nazaj.
Po tem nas čaka velikan Yoram. Takoj ko lik prečka mejo arene, se mu bo pridružil Sigward. Skupaj za premagovanje velikana bo veliko lažje. Ko bo končan, nam bo vitez dal še eno posebno pijačo, po kateri bo zaspal. Če ponovno naložite lokacijo, bomo videli nekaj dragocenih trofej.

Več zanimivih dejstev

  • Sigard, kot njegov predhodnik Sigmayer iz Katarine, je izrazil isti igralec.
  • Oba lika, ko se prvič srečamo z njimi, nam čestita za skoraj isti stavek. Ta podrobnost, skupaj s prisotnostjo istega glasu, je služila ideji, da sta Sigward in Sigmayer med seboj povezana. So bodisi sorodniki, bodisi eden od njih - reinkarnacija drugega.
  • Dialogi s Siegwardom razkrivajo njegovo prijateljstvo z ogromnim Jormom.
  • Če vnaprej poskrbite za ječe in jo odklenete in šele nato nadaljujete z zgodbo Siegwarda, se bo še vedno pojavljal v njej. Razlika boležati v odprtih vratih in spremenjenem dialogu, v katerem se viteški prstan zahvaljuje za njegovo osvoboditev.
  • Sigurdovo orožje - Zweichender.
  • Usoda viteza ostaja skrivnost. Po zmagi nad Joramom, nato pa nad Aldrickom, bo Sigward povedal o svoji dolžnosti in, po mnenju mnogih igralcev, svoje življenje končal s samomorom. Vendar, če smo sprva z rdečico Aldrich, nato pa z Jormom, nam ne kažejo niti Sigwardove smrti niti njegovo mrtvo telo, skupaj s katerim bi morala biti Catharine.
  • Sorodne publikacije