Redki World of Warcraft Mount: kača z astralnim oblakom

Astralna kača je letenje v World of Warcraft. Dodan je bil posodobitvi meglic Pandarije in takoj postal predmet sanj za mnoge igralce, ki radi zbirajo različne redkosti. Toda pridobivanje tega vzpona ni tako preprosto, ker boste za to morali večkrat opraviti kompleksno racijo. Poleg tega je uspeh odvisen predvsem od sreče, tako da lahko preživite dneve, tedne in celo mesece, da dosežete svoj cilj. Kljub temu rezultat povsem upravičuje vsa vložena prizadevanja.

Opis

Legende pričajo, da so kosti astralnega oblaka znane skoraj vse skrivnosti življenja. Na žalost ta bitja ne vedo, kako govoriti in zato ne morejo deliti svojega znanja z nikomer. Vendar pa to ne pomeni, da je Mount manj dragocen.


Astralna kača, ki jo igralci lahko uporabljajo kot potovalno sredstvo, je tipičen predstavnik njihove vrste. Ima prosojno telo, znotraj katerega so svetle zvezde, ki tvorijo konstelacijo. Tudi kača ima štiri tace, dolg rep in brke, značilne za mnoga bitja, ki živijo v Pandariji. Glede na značilnosti je hitrost leta in premikanje nosilca neposredno odvisna od spretnosti jahanja vašega lika. Bolj ko je, hitreje se premika kača. Prav tako ne pozabite, da mora biti vaš lik vsaj 90 ravni, da obvlada gori in da ima spretnosti jahanja, prenesene na raven "Astrakhan".

Pridobitev

Da bi postalilastnik gori, boste najprej morali priti Astralni oblak kača - poseben element, potreben za spreminjanje tega bitja. On pa spada v ječo Mozha Shan, vhod v katerega boste našli na lokaciji vrha Kuhn-Lai, ki se nahaja na ozemlju Pandarije.


Argumente je mogoče doseči šele po zmagi nad Elegonomom - petim šefom, ki se bo z vami srečal med plesom. Takoj, ko ga premagate, boste lahko iskali Starbox, znotraj katerega je dejansko lahko predmet, ki zahteva priklic Mount. Upoštevajte, da je možnost padca za uzde okoli 1%, zato jih verjetno ne boste mogli dobiti od prvega poskusa. Vendar je to precej realno, če je sreča na vaši strani. Prav tako ne poskušajte povečati možnosti z Velikim amuletom sreče. Razvijalci so uradno napovedali, da ne vpliva na verjetnost prejemanja Mount.

Koristni nasveti

Če se igrate na strežniku, na katerem je nameščena posodobitev Mists of Pandaria, boste morali zbrati celotno skupino za podzemno igro. Hkrati je pridobivanje gore samo v normalnem ali herojskem načinu, pri uporabi skupine »Iskanje po skupinah« pa ne pade.
Če igrate Warlords of Draenor ali višje, boste lahko sami hodili skozi ječo. Za to bo dovolj, da dobite dobro opremo in temeljito raziščete igro za vaš razred.

Sorodne publikacije