"Skyrim: Srce kamen". Uporaba. Lokacija

Srčni kamen v Skyrimu se je pojavil zaradi zasnove dragonborn. Da bi ga dobili, morate začeti igro in raziskovati otok. Ta ruda je raztresena po vsej Salt, in jo lahko dobite z običajno piko.

Pojav protagonista na otoku

Takoj, ko igralec začne prenašati zgodbo o legendi o Dovakinu, doseže nalogo, ko Sedoborodye javno objavi videz človeka z dušo zmaja. Nato se bo protagonist srečal s privrženci Mirake, ki trdijo, da je protagonist samo varuh in vreden smrti. Nato ima igralec izlet na otok Solstim, kjer se bo moral spopasti s samim čudežem in opraviti več stranskih nalog. Nekatere od teh misij bodo povezane z iskanjem in pridobivanjem srčnega kamna.


Zgodovina pojava rude

Srčni kamen v Skyrimu na otoku Salsteam je nastal zaradi vulkanskega izbruha Rdeče gore, ki se je zgodilo dvesto let pred zapletom dodatka. To obdobje so poimenovali Rdeča zvezda. Verjamejo, da je ta pasma blizu srca Lorhana. Zato so srčne skale, tudi po koncu dveh stoletij, še vedno sposobne zažigati vročino Rdeče gore. Dodatne informacije o gorski katastrofi lahko najdete v knjigah, ki so na policah otoških prebivalcev.

Praktična uporaba

PoveljnikPrestupnik, ki je živel v Telvanijevi hiši, je bil prepričan, da lahko s pomočjo srčnega kamna v "Skyrimi" kupite neprimerljive sile, če ga vsadite v telo. Sprva je želel eksperimentirati na sebi, zamenjati svoje srce s to rudo, toda njegov varovanec Ildari je vztrajal pri njegovi kandidaturi.


Med operacijo je deklica umrla, vendar je kljub sovpadanju okoliščin Nelot še vedno nadaljeval s poskusom in položil na srce dekleta srčni kamen. Zahvaljujoč temu se je Ildari vrnil v živi svet in naredil eno najpomembnejših odkritij na tem področju. Dejstvo je, da v "Skyrimu" srčni kamen preprečuje učinek nekromancije, ki vam omogoča, da oživite mrtve, ne da bi poškodovali njegovo telo. Igralec bo lahko uporabljal srčni kamen, da pokliče pepelnika. Čeprav je mogoče uporabiti uroke brez rude, bo njegova prisotnost pomagala varuhu pepela, da prepozna sovražnika in zaveznika. Če ima igralec kamen v inventarju, ga pepelnik ne bo napadel, v odsotnosti stražarja pa bo napadel vsakega, ki vidi. Zato potrebuješ utrip srca pri Skyrimu. Srčni kamni so lahko koristni pri ustvarjanju in očaranju edinstvenega osebja, ki je ustvarjeno v Tel-Mitrinu. To naselje je na obrobju in izgleda kot ogromne gobe. V zvezi s prodajo je cena teh kamnov zelo visoka, tako da, če ne želite uporabiti rude za predvideni namen, jo lahko prodate za trden znesek.

Naloge v zvezi s kamnom

Naloga "Srčni kamni"izdaja flote, vključuje izločitev enega od njih za gospodarja hiše Telvani. Takšne kamne lahko dobite med potovanjem po otoku. Da ne bi šli mimo rudnega jedra, moramo paziti na njegov videz - rdeče majhne kraterje, ki so pordeli. Če želite začeti rudariti rudo, je dovolj, da imate piknik na dosegu roke. Moramo iti v rudno celico in aktivirati plen. Največja količina srčnih kamnov, ki jih dobite, je tri kose. Sčasoma bo življenje obnovljeno, zato ne smete skrbeti za omejeno količino rude. Pri opravljanju naloge "Stari prijatelji" bo potreben še en srčni kamen. Vendar pa v tem primeru potrebujete določen srčni kamen v Skyrimu, katerega koda je HH019А9. Če je "XX", mora biti serijska številka, pod katero je nameščena aplikacija.

Sorodne publikacije