Quadrocket Walkera QR W100S s HD kamero (pregledi)

Walkera je znani Hongkonški proizvajalec dronov. Blagovna znamka obstaja od leta 1994 in je zato resnično dolgoživost na tem trgu. Walkera quadcopter stroji so v veliko povpraševanje in so pridobili svetovno popularnost.

Splošne informacije

Velik uspeh Walkera je povezan z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Za izdelke proizvajalca iz Hongkonga je značilen sodoben funkcionalnost, ki se lahko primerja z najboljšimi svetovnimi analogi.
Stroški Walkera Quadcopter so precej nižji od stroškov konkurentov, zato jih lahko kupijo ljudje z omejenim proračunom. Podjetje ponuja široko paleto modelov, tako da lahko kupci prevzamejo quad-coctor, ki bo najbolje ustrezal nalogam in osebnim željam.


Lastnosti in prednosti

Walkera Quadcopter je idealna za merjenje nadmorske višine in dolgega letenja. Izdelek lahko uporabljajo ne samo profesionalci, ampak tudi amaterji. Modeli so enostavni za uporabo in enostavni za uporabo. Strokovnjaki pravijo, da ima Walkera Quad-Counter odlične zmogljivosti. Med glavne prednosti te naprave lahko izpostavimo:
 • prisotnost modula GPS;
 • odlična kakovost fotografiranja;
 • visoka trdnost;
 • velik razpon in čas letenja;
 • odlična okretnost.
 • Modul GPS omogoča Quad-Counter, da se samodejno vrne na začetno točko, visi v zraku, usmeri pot v skladu z določenotočk in še več. Naprava je lahko opremljena s FullHD - ali HD - kamero z visoko ločljivostjo. Nekateri modeli se lahko povzpnejo na višino do 1000 metrov, ne da bi pri tem izgubili povezavo z daljinskim upravljalnikom. Quadcopter je izdelan iz visoko trdnih in odpornih na udarce materiale, ki izdelku zagotavljajo maksimalno zaščito pred mehanskimi poškodbami. Stranke lahko izberejo različne spremembe in izberejo komponente po vaših željah. Walkera QR W100S
  WALKERA QR W100S quadcopter je opremljen s HD kamero in ima tudi možnost nadzora preko iPhone-a ali katerega koli drugega pametnega telefona. Uporabnik lahko neodvisno nadzoruje izdelek prek razpona Wi-Fi. Ta model omogoča ogled in snemanje videoposnetkov, fotografiranje in uživanje v pogledu v realnem času.
  Komentarji lastnikov kažejo, da je strošek Quadrokopter Walkera QR precej skromen. V tem primeru izdelek omogoča, da cenimo vse prednosti brezžične tehnologije. Uporabniki poročajo, da je funkcionalnost quadcopterja Walkera QR W100S s kamero visoke ločljivosti razširjena v korist iPhone in iPad. Mnenja trdijo, da let ne more samo spremljati s strani, temveč tudi resnično občutiti v pilotski kabini pilota. Lastniki poročajo, da noben podroben let ne bo ostal neopažen. Štirikratni nadzor lahko enostavno dosežete s preprosto nagibanjem pametnega telefona v pravo smer.

  Walkera QR Y100

  Podjetje Walkera proizvaja visokokakovostna brezžična letala z več rotorji. Na trgu ni veliko kvadrokopterovpodoben razred, tako da je videz Walkera QR Y100 postal pravi dogodek. Naprava je bila zasnovana v skladu z najnovejšimi trendi multi-copy. Naprava je opremljena s kamero, ki v realnem času prenaša video na pametni telefon. Uporabnik lahko nadzoruje napravo z daljinskim upravljalnikom ali mobilno napravo. Povratne informacije uporabnikov so, da naprava izgleda izjemno impresivno.
  Izdelek je narejen iz lite plastike, ki zagotavlja eleganten in futuristični videz. Zasnova QR Y100 vključuje prisotnost velikih propelerjev, zaradi katerih je možen stabilen let. Ta model je primeren za uporabo s pomočjo mobilnih naprav, kar potrjujejo številne ocene Quadrooper Walkera QR Y100. Uporabniki poročajo, da je ta naprava odličen brez posadke, ki ima visoko kakovostno kamero, stabilen med letom in enostaven za uporabo. Strošek quadcopterja ni več kot 150 $, tako da ga lahko kupi skoraj vsakdo.

  Walkera QR X350 Premium

  WALKERA QR X350 Premium Quadcopter spada v kategorijo elitnih naprav, zato je njegova vrednost zelo visoka. Naprava ima številne funkcije, odlično kamero, poseben modularni sistem in avtomatsko krmiljenje. Povratne informacije uporabnikov sporočajo, da ta model samodejno primerja sisteme GLONASS in GPS v samodejnem načinu in nato prilagodi lokacijo na podlagi prejetih podatkov. Kot eno od uporabnih funkcij uporabniki opozarjajo na samodejno vračanje, pri katerem naprava sama sledi trenutnemu stanju baterije. Če je ravennaboj je premajhen, Quad-Counter samodejno in natančno pristane na ostankih energije.
  S pomočjo posebnih tipk na nadzorni plošči lahko vzletete in pristanete. Walkera QR X350 Premium zapomni vzletno točko, tako da se lahko vrne na prvo zahtevo operaterja. Lastniki lahko uporabijo pametni telefon za nadzor štirih krmilnikov. Hkrati pa ima uporabnik možnost določiti smer gibanja naprave, po kateri bo quad opter samostojno. Zahvaljujoč funkciji neprekinjenega kroženja na enem mestu lahko naprava izvede edinstveno fotografiranje terena. Povratne informacije uporabnikov sporočajo, da ima Walkera QR X350 Premium vgrajeno funkcijo "Follow Me", ki vam omogoča, da izberete poseben namen, za katerega bo naprava letela v avtomatskem načinu. Lastniki ugotavljajo, da se naprava lahko učinkovito uporablja kot leteča kamera.

  Kratka ugotovitev

  Podjetje Walkera za vsak proračun in okus ustvari Quad-Covers. Ponudba vključuje amatersko opremo, profesionalno opremo in dirkalno orodje. Vsa kvadroopterja, ki jih je razvilo podjetje, so združena z značilnostmi: možnost nakupa dodatnih delov, modifikacij in vgradnje nove opreme.
  Amaterske naprave so premagale vse rekorde prodaje, saj so na trgu zelo priljubljene. Povratne informacije uporabnika nam povejo, da so naprave odlično krmiljene v prostoru, imajo odlično manevrirnost in so izjemno enostavne za upravljanje. Podjetje Walkera navdušuje letalsko družbo z noviminaprave in funkcionalnost quadcopter.

  Sorodne publikacije