924 Napaka pri tržnici: vzroki in popravki

Napake programske opreme - stvar ni tako redka. Vedno so nepredvidene okoliščine, ki jih povzročajo. Za pojasnitev uporabniku, kaj se dogaja z določeno aplikacijo, se uporablja sistem za generiranje kod napak. Če to veste, lahko odpravite napako. Koda napake 924 na Play Marketu ima tudi svojo razlago in možne rešitve. Oglejmo si podrobneje.

Kdaj in zakaj je prišlo do napake 924?

Mnogi uporabniki so opazili, da je do te napake prišlo med posodabljanjem ali nameščanjem aplikacij iz trgovine Google Play, kot je navedeno v sporočilu. Značilnost problema nezmožnosti namestitve ali posodobitve programske opreme. Čeprav Google uradno poroča, da 924 koda napake kaže na pomanjkanje omrežja, se lahko zgodi iz drugih, včasih nevidnih razlogov.


Da bi odpravili takšno napako sistema, je bolje, da greste iz manjših v večje. To pomeni, da najprej uporabimo preproste metode odločanja, potem pa že - najbolj zapletene in večstopenjske.

Koda napake 924: prva pomoč

Prva stvar, ki jo morate storiti, je začetek oživljanja sistema - upoštevajte nasvete strokovnjakov in se prepričajte, da imate internetno povezavo. Preverjen promet prek omrežja Wi-Fi ali mobilnega telefona. V nasprotnem primeru ga morate povezati ali počakati, da se prikaže. Nato poskusite znova namestiti aplikacijo. Če ne pomaga -ponovno zaženite napravo.


Pri anti-error 924 morate tudi zagotoviti, da sta datum in čas telefona ali tabličnega računalnika resnična. Storitve Google Play so pogosto povezane s temi možnostmi. Še ena točka na seznamu začetnih preverjanj je lahko upravitelj prenosov. V nastavitvah na zavihku Vse lahko preverite, ali deluje. Če je nastavljen način "Izklop", ga morate omogočiti. Če se napaka 924 še vedno pokaže, boste morali iti na bolj drastične ukrepe. Priporočamo, da na primer očistite predpomnilnik aplikacije Google Play. To lahko storite tako, da sledite spodnjim korakom:
 • Morate iti v nastavitve za operacijski sistem Android.
 • Poiščite postavko "Programi" ali "Upravljanje aplikacij".
 • Pojdite na zavihek Vse in Google Play ali Play Market.
 • S klikom na postavko se preide na nastavitve programa.
 • Ima gumb "Clear Cache" (Počisti predpomnilnik), ki bo odstranil poškodovan prostor v pomnilniku.
 • Ta tehnika velja tudi za niz Googlovih storitev, napake, ki imajo za posledico podobno napako. Če še vedno ne shranite ničesar, in napaka 924 spet pojavil na zaslonu, morate preklopiti na uporabo drugih, bolj resne ukrepe.

  Celovito oživljanje

  Pred tem korakom so bili sprejeti ukrepi, ki niso zahtevali veliko časa in znanja za dokončanje. Nato bodo uporabljene metode, ki neposredno vplivajo in vplivajo, če ne na sistem kot celoto, nato pa na njegove komponente.
  Če želite začeti, lahko poskusite z brisanjem posodobitve za Google Play. Če želite to narediti, pojdite na nastavitve in izberite »Dodatki«. V njih, na zavihku »poiščite trgovino z aplikacijami in pojdite na njene lastnosti s klikom. Gumb »Odstrani posodobitev« se nahaja v oknu. Če ga kliknete, se program vrne v stanje novega telefona ali tabličnega računalnika. Po določenem času bo sistem sam poročal, da je treba Google Play nadgraditi, kar je treba storiti.
  Po vseh manipulacijah je priporočljivo ponovno zagnati napravo in poskusiti ponovno namestiti želeni program. V večini primerov so ukrepi za reševanje problemov dovolj. Vendar pa obstaja tudi nekaj, kar ni nič pomagalo. Vendar pa obstajajo vedno alternativne rešitve.

  Nadomestne rešitve

  Google Račun omogoča sistemu, da identificira uporabnika za izvajanje statistike, prikaže aplikacije, ki so mu zanimive, in jim omogoča sinhronizacijo podatkov med napravami. Včasih, in se zapletejo. Zato lahko poskusite v celoti odstraniti Google Račun iz svoje naprave. Res je, da bo v ta namen potrebno zapomniti geslo, saj bo to potrebno še naprej. To operacijo lahko ponovno izvedete v meniju z nastavitvami, ki ima razdelek »Računi«. Spodaj je seznam storitev z obstoječimi profili uporabnikov v sistemu. Zanima vas Google Računi. Novo okno bo prikazalo seznam vseh profilov. Če je edini, potem moraš iti k njemu. Ko ste v računu, morate klikniti na ikono menija za nastavitve. Praviloma je v zgornjem desnem kotudo vogala. Če ga kliknete, se prikaže seznam možnih dejanj, vključno z "Izbriši račun". Vsi, račun je bil izbrisan in zdaj morate ustvariti novega. Ne da bi zapustili meni z nastavitvami, morate iti na že znano postavko »Računi«. Pod njim je gumb "Dodaj zapis", po katerem se odpre čarovnik za profil. Ustvarite lahko novo ali vnesete podatke iz starega. Treba je omeniti, da bodo pri ustvarjanju novega računa od začetka vse informacije o nameščenih programih in akcijah ostale v prejšnjem.

  Zadnja rešitev

  No, in najbolj "trda" rešitev za napako 925 v Androidu je ponastavitev naprave na tovarniške nastavitve. Tako boste izognili vsem stikom v pomnilniku telefona, aplikacijah in vsem, kar je shranjeno v notranjem skladišču. Operacijo lahko izvedete iz menija nastavitev. Ima element "Obnovi in ​​ponastavi", ki ga morate klikniti "Ponastavi". Telefon se bo znova zagnal in pojavil pred uporabnikom v obliki, v kateri je izšel iz tovarniškega transporterja.

  Več priporočil

  V tem članku smo razpravljali o tem, kaj pomeni napaka 924 in kako jo rešiti. Na splošno odprava takšnih problemov ne sme začeti z radikalnimi in odločnimi ukrepi. Najprej se morate prepričati, da je telefon v najsodobnejši aplikaciji. Na primer, poskrbite, da potrebne storitve delujejo, da je internet povezan. Prav tako je vredno preveriti datum in čas - včasih zaradi take preproste odpovedipopolnoma obnovite celoten račun.
  Prehod na reševanje problema zahteva prehod od preprostih na zapletene. S tem se prepreči nepotrebna manipulacija in nenamerna izguba podatkov, ki se premikajo iz ene nastavitvene točke v drugo. No, v nujnih primerih lahko telefon vedno prepišete po meri in produktivnejši firmware ali domači, zaloge.

  Sorodne publikacije