Pregled Logitech G700S: Primerjava s konkurenti in pregledi

Iskanje na trgu igralnih pripomočkov je postalo veliko lažje kot običajni pripomočki. Proizvajalci poskušajo ustvariti bolj živahne modele, ki bi pritegnili pozornost tistih, ki so postali zasvojeni z igrami. Priljubljene in priljubljene so igralne slušalke, tipkovnica, miška. In čeprav so se začeli pojavljati precej pred 3-4 leti, so lahko preplavili vse trgovine. Zdaj, ko uporabnik potrebuje dodatno igro, se ne more odločiti za izbiro. Kaj potrebujejo izdelki, da bi se izločili iz celotne mase?

Ključ do uspeha

Najprej se moramo odpraviti s proizvajalcem transporterjev, ki je vedno na ušesih. Torej, zelo dobro znani med vsemi veljajo za miške podjetij Razer in SteelSeries. Drugič, proizvajalec se ne bi smel bati eksperimentirati, ustvariti celo vrsto lepih in svetlih naprav. Tretjič, prisluhniti mora mnenju uporabnika in napravo narediti ne le živo, temveč tudi večnamensko.

«Fisheye»

Danes bomo obravnavali nenavadno igralno različico Logitech G700S. To je brezžična miška, ki je že dolgo na trgu in je prejela številne pozitivne ocene. Na splošno velja, da igralni manipulator ne more imeti kabla. Zato je brezžična miška za igralce postala novost in jih na začetku obravnavala skeptično.
Ampak ni skrivnost, da je taka naprava najbolj udobna pri uporabi. Glavna prednost brezžične miške je seveda svoboda delovanja, ki zagotavlja udobje pri delu. Hkrati so lastniki Logitech G700SGaming Mouse mora paziti na avtonomnost in stabilnost. Konec koncev, ni vedno možno, da bi miš ohranil dober signal iz računalnika, zato ga je treba ob upoštevanju cilja pogosto polniti. Ti dejavniki imajo ključno vlogo pri izbiri upravljavca. Igralci previdno izberejo miško, ki ne reagira le rahlo na ekipe, ampak tudi ne uspe pri pomembnih virtualnih bitkah.

O napravi

Junak našega pregleda je miška Logitech G700S. Gre za modifikacijo Logitech G700. Prvič jo je videla na predstavitvi spomladi 2013. Skupaj z njo so predstavili še tri modele iz serije G. Kasneje se je v tej vrstici pojavila popolnoma nova različica. Podjetje se je odločilo, da je sprememba starih izdelkov pot do uspeha. Toda takšnega pristopa oboževalci niso cenili in niso bili zadovoljni s stališčem proizvajalca.

Vendar je ta miška postala novost in član vrste naprav, ki so vključevale miško in tipkovnico. Dobila je svoje "čipe" poleg brezžičnega vmesnika. Miška ima 13 tipk, ki jih je mogoče individualno programirati. Tudi manipulator je dopolnil nekatere funkcije: barvno oblikovanje, kakovost materialov, občutljivost laserskega senzorja, mehanska stikala.

Pakiranje

Poleg zunanjih sprememb se je spremenila tudi embalaža za Logitech G700S Wireless. Če je bila v mlajši različici škatla preprosta in preprosta, potem je za novost predstavljena velika mat črna škatla. Vse izgleda lepo in drago. Žametna površina spredaj je okrašena z logotipom in sliko same miške. Slika naprave je razdeljena na polovico.Prva polovica odraža resničen videz miške, druga pa posnema njeno notranjost. Črna barva s svetlo turkizo izgleda spektakularno.
Za podrobnejšimi podatki o napravi v šestih jezikih. V bistvu pa so tukaj le splošne značilnosti. Na vrhu je majhen peresnik. Če se vrnete na sprednji pokrovček paketa, opazite, da je magnetiziran, to je "vrata". Če odprete zaklop, bomo imeli okno, pred katerim bomo videli napravo.
Miška v škatli je imobilizirana, ki jo varuje pred transportom in je prekrita z vstavitvijo blistra. Mimogrede, na vratih so tudi kratke informacije. V notranjosti je dodatna oprema za Logitech Mouse G700S in uporabniški priročnik. Poleg "odpadnega papirja" lahko najdete tudi nanorecorder Uniflying, ki je odgovoren za brezžično povezavo. Ima podaljšek. Kabel je na voljo za žično povezavo. Mogoče bo nekdo zamudil nekaj kot pokrov ali krpo. Toda na splošno je komplet precej velikodušen in omogoča uporabo naprave v največji možni meri.

Videz

Na splošno je spremenjena različica ostala praktično enaka kot njen predhodnik. Oblika faktor, glavne značilnosti - nič se ni spremenilo. Toda tisti, ki so poznali Logitech G700, bodo lahko našli nekaj razlik. Jasno je, da se je podjetje odločilo, da še vedno posveti čas oblikovanju in izpopolnjevanju.
Prej, namesto zanimivega zgornjega dela plošče je bil vstavljen preprost črni plastični vložek. Zdaj je postala siva, s temnimi vzdolžnimi trakovi in ​​svetlo belimi kodrastimi vložki.Zanimivo je, da se vzdolžne črte nahajajo v treh conah. Ni težko uganiti, da se je podjetje na ta način odločilo, da bo skrilo mesta, kjer se najpogosteje pojavlja pomanjkanje. Spredaj lahko vidite ime modela, ki je zelo skromno postavljen na sredino miške, pod gumbi. Pod dlanjo je velik logotip proizvajalca.


Na splošno je težko prikriti, da se Logitech Gaming Mouse G700S razlikuje med vsemi zaradi nenavadne oblike. Telo je dobilo krivine, utore in celo palčko. Poleg tega, da imate ključe, obstaja tudi prostor, kjer se lahko po težki virtualni bitki sprostite. Manj poglobitev malega prsta se nahaja na desni strani. Sama oblika poskuša ponoviti prosti položaj roke in anatomsko popoln za desničarje. Živina v tem načrtu je prikrajšana. Ne bodo le neudobni, skoraj nemogoče je zgrabiti krmilnika z njegovo levo roko.

Dimenzije

Zanimivo je, da je kljub velikim dimenzijam teža miške majhna - 147 gramov, poleg tega pa je v njem tudi akumulator. Dolžina je skoraj 13 centimetrov, širina je 8 cm, višina pa približno 5 cm Mimogrede, takoj je mogoče ugotoviti, kje je baterija, saj je na tem mestu nekoliko težja, težišče pa se prestavi na zadnji del naprave. Ampak ne bojte se, da bo zaradi tega prišlo do neke vrste močnega kontrasta v teži.
Če želite krmilnik priključiti na osebni računalnik preko kabla, se lahko znebite baterije in dodatnih 40 gramov. Mimogrede, v tem primeru, kot kaže praksa, miš postane bolj dinamična in enostavna.

Materiali

Kot smo že omenili, Logitech G700S Wireless ni samo spremenil videza, temveč je tudi prejel kakovostnejše materiale. Tukaj je plastika, vendar z drugačno teksturo površine. Ni modela gumiranih vložkov niti sijajnih elementov. Sama plastika sama po sebi je prijetna sama po sebi, poleg tega pa ima vodoodbojno strukturo. Seveda to ne pomeni, da bo vodna meglica še naprej delovala pravilno, vendar nekaj rahlih brizgov ali vlage ne bo poškodovalo naprave. Ta prednost preprečuje, da bi se med aktivnimi igrami držali rok. Na plastičnih, praktično neopaznih odtisih ali ločitvah. In čeprav še nimamo materiala na dotik, je podoben občutek na dotik. Plastične stranice se rahlo spreminjajo na straneh. Ni tako "mehka" kot na zgornji plošči. Zdi se težje in močnejše, kar je več dostojanstva kot slabosti. Na njem ni nobenih odtisov, ni kontaminacije in roka sama ne zdrsne, ampak ima maksimalno oprijemljivost na primer.

Elementi

Logitech Wireless Gaming G700S ima veliko. Igralec ima na voljo 13 tipk po meri. Trije od njih so osnovni, ostali so ekstra. Če želite dodeliti kateri koli ukaz, morate namestiti vdelano programsko opremo.
Privzeto se glavne tipke imenujejo PKM, LKM in kolesa. Prva dva zavzemata polovico celotne površine naprave. Običajno jih ločuje isto kolo in komaj opazna reža. Vsak od njih je čim bolj občutljiv, hkrati pa v uporabi ni nepotrebnih stiskalnic. InsideObstaja mehansko stikalo, ki ga je razvilo japonsko podjetje Omron. Razen dejstva, da mehanizem zagotavlja pravočasno hitrost odziva 1 ms, prenaša tudi do 20 milijonov klikov. Čeprav je slednji kazalnik precej pogojen. V notranjosti je kolo, ki ima kromirane vložke in izgleda lepo. Imenuje se Micro Gear in ima širino le 5 milimetrov. Kolo ima nadzor hitrosti drsenja in nekaj načinov delovanja. Prvi je običajen za vse, zasnovan je tako, da prekrije dokumente. V naslednjem načinu je pomikanje po korakih, pri čemer se kolesa nagibajo ob straneh in se lahko pritisnejo tudi v sredini. Če želite uporabiti te načine, morate iti do tipk, ki so pod kolesom na Logitech Wireless Gaming Mouse G700S. Stikalo je enostavno najti in se ga dotakniti. To je še ena novost, saj je bilo v modelih zgodnjih izdaj stikalo v samem drsniku, kar je bistveno zmanjšalo njegove zmožnosti. Drugi elementi so G gumbi, ki so odgovorni za funkcije, ki jih bodo programirali uporabnik. V igrah pogosto nastavite posebne ukaze, da ne "praskajo" na tipkovnici, pri iskanju želenega gumba. Včasih je ključ odgovoren za sposobnost, urok, aktiviranje artefaktov, itd. Če govorimo o vsakdanjem delu, potem ti gumbi izberejo enostavnejše naloge - začetek posebnega programa, delo z brskalnikom ali dokumenti. Lokacija dodatnih tipk je ostala klasična za vrsto hišnih ljubljenčkov. Zato je uporabnik na voljo osemoštevilčene gumbe, ki so sestavljeni v tri bloke.
Na levi strani, nad stojalom za palec, je en sam blok s štirimi gumbi, ki so postavljeni v dveh vrstah. Imajo razširjeno obliko in tiho tapkanje. Še trije so bili nameščeni v območju leve miškine tipke zgoraj. Njihova umestitev za igralca ni uspešna. Če je pri vsakodnevni uporabi za njih mogoče najti nekaj nalog, jih med igro ne bo treba odvračati. Zadnji dodatni gumb se nahaja ob pomikanju preklopnega načina.

Delo

Kot smo že omenili, je model Logitech G700S zelo funkcionalen. Pregled z miško je treba nadaljevati z opisovanjem njegovih funkcij. Devays podpira dva vmesnika: brezžično in žično. V prvem primeru je treba napravo sinhronizirati iz računalnika preko nanoseconderja. Mimogrede, njegova podatkovna hitrost doseže 2400 MHz. Za tiste, ki ne vedo: nanosekunda je podobna "pokvarjenemu" bliskovnemu pogonu in ga je treba povezati s katerim koli prostim vratom na osebnem računalniku. Za identifikacijo naprave ni potrebna dodatna podpora, zato ni potrebno iskati gonilnika Logitech G700S. Če želite preklopiti v žični način, morate samo vzeti priloženi kabel in ga priključiti na osebni računalnik, na drugi strani pa na miško. Mimogrede, razumeti je treba, da pritrditev priključka micro-USB ni močna, tako da, če v miški aktivirate bitko, se lahko izklopi. Toda dolžina je dovolj - 180 centimetrov.

Avtonomija

Baterija AA se nahaja znotraj. Podjetje Sanyo Eneloop je delovalo nad njim. Zmogljivost baterije doseže 1900 mAh. Format yJe univerzalna in če se nenadoma pokvari, je enostavno najti zamenjavo. Da bi dobili baterijo, morate obrniti napravo in poiskati majhen predel v zadnjem delu. Poleg dejstva, da je baterija sama, je luknja za shranjevanje nanoseconder. V bližini je posebno stikalo, ki omogoča brezžično izključitev ali vklop miške Logitech G700S.

Specifikacija

Treba je opozoriti, da krmilnik nima osvetlitve ozadja. Nekateri uporabniki so bili v tem trenutku razburjeni. Edini svetlobni indikatorji se nahajajo v poglobitvi palca. Zelena barva se nanaša na polnjenje, rumena pa na občutljivost senzorja. Miš je opremljen s stojali na celotnem obodu zadaj. Njihova življenjska doba je 250 kilometrov. Laserski senzor ni nameščen v sredini ohišja, temveč bližje zgornjemu delu. To se naredi namerno in ta prevoz je pomagal povečati hitrost in natančnost. Logitech G700S ima obseg 200-8200 dpi. Zato se obdelava podatkov izvaja s hitrostjo 12 Mp /s.

Programska oprema

Če želite miško prilagoditi sami, morate uporabiti vdelano programsko opremo Logitech Gaming Software. Prenesete ga lahko z interneta, saj v kompletu ni plošč. Toda, če že imate izdelke iz podjetja, ki pripada seriji G, potem vam ni treba iskati ničesar, to mora biti na vašem računalniku.
Po namestitvi ali vklopu programske opreme pred vami bo zagonsko okno. Na splošno ima program lep vmesnik z animacijo in jasnimi opisi.V večji meri je ta aplikacija namenjena programiranju ključev. V razdelku »Domov« lahko z nastavitvami določite, kje bodo objavljeni profili. Vrh programske opreme ni samo indikator polnjenja, temveč tudi obstoječi profili. Tam jih lahko urejate ali ustvarjate. Možno je tudi testiranje nastavitev v določeni igri. Na splošno je program razumljiv in ga je mogoče razumeti samostojno.

Tekmovalci

Izkazalo se je, da ima Logitech G700S Rechargeable Gaming Mouse nekaj konkurentov. Da, glavne so: Razer Ouroboros, Razer Mamba in Saitek Cyborg R. A. T 9. Za vse je vredno omeniti. Na splošno, če postavite vse te modele v vrsto, potem bo Seitekov model seveda najbolj zapomnil in bo pritegnil veliko pozornosti. Pojavila se je tudi leta 2013 in stala 150 $. Cena je prestrašila vse, ki tega modela niso videli. Toda zvesti igralci so še vedno našli denar za nakup takega izvoda. Ta brezžična miška je podobna transformatorju. Razen dejstva, da je v notranjosti škatle sam krmilnik, prihaja komplet z vrsto obremenitev, gumb občutljivosti in tipke za palec. Tako model omogoča veliko več prilagoditev in prilagoditev kot Logitech G700S Rechargeable. Razer Mamba običajno izgleda. Dostavljeno "na prestolu", v škatli iz prozorne plastike. Pod podstavkom je prostor, v katerem so v različnih škatlah pakirani dodatki.
Miša, čeprav preprosta na zunanji strani, je zelo udobna in udobna za uporabo. Ta možnost je tudi brezžična, vendar za polnjenje ni potrebna povezava s kablom ali ločeno polnjenje baterije. Dovoljsamo namestite kurzor na priklopno postajo. Ta krmilnik lahko pretvorite tudi v vodilno napravo. Ločljivost, kot je Logitech G700S, je 5600 dpi. In še en tekmec je Razer Ouroboros. Mnogi primerjajo to miško s kačo, ki je kvačkana. Ta ideja je podprta z legendo o podjetju o neskončnosti in videzu, ki se razlikuje ne le v nenavadni obliki, temveč tudi v svetlo svetlo zelenih vložkih. Razpon občutljivosti je prijeten: od 400 do 8200 dpi. Poleg tega deluje miška tudi v brezžičnih in žičnih načinih, ima dvojni senzorski sistem četrte generacije. Programabilne tipke so 11 kosov, izvajajo se s tehnologijo hitrega povratnega zvoka.

Ocene

Toda pregledi Logitech Gaming G700S so dobili povprečje. Najverjetneje je večina težav, s katerimi se je soočala ta naprava, povzročila slaba kakovost montaže. V nasprotnem primeru, razložiti dejstvo, da za nekatere kupce, miš delal 3-4 let in nikoli ni uspelo, in v drugih, po šestih mesecih, je začel izgubljati povezavo, je nemogoče. Večina uporabnikov trdi, da se kljub prisotnosti brezžičnega vmesnika miška še vedno povezuje prek kabla z računalnikom. Avtonomija je zelo majhna, za igralce pa 4-5 ur v igri - to je nepomembno.
Med drugim se je zrušil gonilnik Logitech G700S, kar povzroči nizko kakovost polnjenja in načeloma neuspešno povezovanje naprav. Kljub dejstvu, da premik težišča, v skladu z razvijalci, ne bi smelo vplivati ​​na igro, so bili kupci, ki so bili nezadovoljni s tem. Izzivalni igralci za stranske gumbe, ki na računnjihova postavitev se je izkazala za nemogočo. Pritožbe v zvezi s komunikacijo, fantomskim delom, zaviranjem v brezžičnem načinu. Posledično, kot pravijo kupci, namesto 8 programirljivih gumbov in 13 načinov sta na voljo samo 4 tipke in 3 načini. Toda uporabniki, ki so kupili Logitech G700S ne za igranje, temveč za delo, so pustili pozitivne povratne informacije. Ljudje, ki delajo z urejevalnimi programi, so oblikovalci oblikovali kar največ iz te naprave. Da, lahko programirate katerokoli nalogo za vsak gumb. Za razliko od kombinacij iger hitrost klika v delovnem načrtu ni tako pomembna.

Sorodne publikacije