Hyde "Doto-2": Ogre Mage

Ogre Mage "Doti-2" je večstranski značaj, ki je v večini primerov izbran kot vloga pristanišča. Toda zelo zanimiva in redka vloga bo varianta razvoja v kerry, ki je sposoben narediti veliko izgubo na junake sovražnika. Vse spodaj naštete različice temeljijo na zadnjem popisu 719 "Doti-2" in Ogre Mage.

Zgodovina značaja

Nekatera najbolj oddaljena bitja na svetu so ogr. Njihovo omejeno zaznavanje sveta ali jim celo omogoča, da razlikujejo svojega sorodnika od kamna, kar je verjetno razlog za njihovo nizko plodnost. Vendar pa ni vse tako slabo, kot se zdi na prvi pogled. Z verjetnostjo pojava ene osebe za generacijo (in morda na splošno za celo vrsto) se je rodil velikanski magi - dvoglavi ogre, katerih raven inteligence doseže raven približno ene povprečne osebe, kar je seveda še vedno velik dosežek za to dirko.

Z večkratnim sproženim prenosom ultimativnega požarnega peska, Ignite deluje na območju in lahko sproži vse sovražnike, Bloodlust pa se hitreje polni in se lahko aktivira na več zaveznikih hkrati .
Vendar izbira talenatov ni lahka, saj boste glede na vlogo igre in situacijo na zemljevidu vedno morali izbrati drugačno izbiro. Na stopnji 10 lahko izberete +100 do obsega sposobnosti v levi veji. Ignite se uporablja dovolj daleč, druga in tretja oseba v krogu spretnosti ni pomembna, vendar s prisotnostjo nasprotnikov ekipe še posebej hitro in pametnoTo lahko bistveno spremeni razmere v igri. Prava veja daje +90 zlata na minuto (dodatni kovanci so vedno dobri). Na 15. stopnji na levi - +300 na zdravje in na desno +90 na izgubo. Povečanje izgube vam omogoča, da bolje ulovite lezenje, kot tudi vsak posnetek zelo ovira boj proti sovražnikom. 20. stopnja vam omogoča, da izbirate med +40 in Bloodlust napadi. +40 Moč daje Ogro 760 zdravju in 40 dodatnih enot k izgubi. Na zadnji stopnji +275 pred izgubo iz Fireblasta. S pravim znakom sreče bo povzročilo več kot 800 poškodb. Na desni je +90 hitrosti, kar bistveno izboljša mobilnost v pozni fazi igre in vam omogoča, da sprostite režo s prodajo čevljev.
količino zdravja, regeneracijo in oklep. To vam bo omogočilo, da vas ne motijo ​​dodatni artefakti, zato zlato za Arcane Boots pustite. V prihodnje boste morali čim prej zbrati Dagon nivo 1, ki bo enemu prokastu omogočil, da bo uničil kakršenkoli namen, ki nima velike zaloge KM. Na 10. stopnji v primeru precej težke črte morate vzeti pravi talent. V vseh drugih najboljših možnostih bo dodaten razpon.
V sredini igre sta dve različici razvoja dogodkov. V prvem morate Dagona pripeljati do 3. stopnje in zbrati Etherial Blade. V drugem - Kaya in Aganim Scepter. Na ravni 15 sta oba talenta enakovredna. V pozni fazi, če Ogre Mage ne pride do sovražnika, moraš kupiti Shadow Blade ali Blink Dagger. Od drugih artefaktov, ne glede na vlogo, bi bilo treba dati prednost Shivini straži in Kitiju, kar bo omogočilo še večji nadzor.
Na 20. stopnji izbira talentov ni pomembna, vendar je vredno sprejeti na 25. mestu+275 pred izgubo iz Fireblasta. Z največjo vabo lahko povzročite okoli 3.300 poškodb.

Ogr Mage avtoataker

Začetek swinga se ne razlikuje od prvega pri izbiri sposobnosti. Toda sposobnosti je treba razviti v naslednjem vrstnem redu: na ravni 1 Ignite in na 2. Fireblastu. In od nivoja 3 do nivoja 8 morate priti do maksimalne krvavosti in vzeti končno. Izbira zagona se spreminja med Power Treads ali Phase Boots. Fazni čevlji bodo povečali hitrost potovanja, Power pa bo dodala še malo škode. Potem je priporočljivo kupiti Vanguard ali Hood of Defiance. Če ima nasprotnik veliko junakov, ki bijejo iz roke, potem je izbira dati prvega subjekta in če uporabljate sposobnosti, potem drugi. Na 10. stopnji je vredno izbrati +90 zlata na minuto, razpon letov ni posebnega pomena. Blink Dagger ali Shadowblade vam bo omogočilo hitrejše doseganje cilja. V sredini igre artefaktov lahko kupite: Sange in Yasha, Armlet ali Maelstrom. Če imajo nasprotniki močne pasivne sposobnosti, je priporočljivo izboljšati Shadowblade na Silveredge. Na ravni 15 je potrebno izgubiti +90. Kasneje, ko gre za Skull Busher, bo priložnost za omamljanje vašega nasprotnika precej visoka.
Na 20. stopnji se za moč izbere +40, na 25. - 90 pa za hitrost gibanja zapusti prtljažnik v korist primernejših predmetov, npr. , prav tako pa lahko kupite Eye of Skadi in Satanic. Če veliko nasprotnikov nadzora, potem je priporočljivo kupiti Black King Bar. Z veliko količino denarja lahko kupite Moonshard.

Popolni Ogre Mage "Doti-2" bo izgledal tako: Assault Cuirass, Bkb, Skadi in Satanic. 6. reža lahkospremeniti položaj.

zaveznice in nasprotne stranke

Najboljši prijatelji Obme Mage v "Doti-2" so vsi junaki, ki lahko omamijo ali upočasnijo sovražnika: Shadow Shaman, Crystal Maiden in Lion. Igra bo tudi udobna z Alchemistom (pridobivanje aganiuma), Vengenful Spirit in Troll Warlordom. Sovražniki bodo junaki z veliko iluzijami ali bitji, imenovanimi: Antimage, Naga Siren, Phantom Lancer, Chaosknight, Broodmoother in Beastmaster.

Zaključek

Tako lahko zamah v kontroli bistveno pomaga ekipi. Pomembno je vedeti, da zgoraj omenjeni artefakti in variacije razvoja sposobnosti niso omejeni na igralce. Pomembno je, da se zanašamo na trenutne razmere in hitrost nasprotnikov, saj lahko v različnih primerih veščine in predmeti izgubijo svojo uporabnost in so še uspešnejši.

Sorodne publikacije