Mesto telefon ne deluje - kaj storiti?

Zakaj mestni telefon ne deluje? S takimi vprašanji se včasih soočajo lastniki stacionarnih podjetij, naročniki - posamezniki, ki uporabljajo stacionarni telefon za komunikacijo s sorodniki, prijatelji, sodelavci itd. Obstaja veliko razlogov za komunikacijske težave.

Preprostemu človeku je težko samostojno določiti, kaj je posebej služilo kot dejstvo, da uporaba komunikacijskih storitev ne uspe in še bolj odpraviti vzrok. Seveda, če to ni nepomembna zadeva, na primer telefon ni priključen ali je žica v stanovanju poškodovana.


Mestni telefon ne deluje: kaj storiti?

Pri ugotavljanju težav v komunikaciji se morate sami potruditi, ali je njihov razlog na ozemlju stanovanja. Naredite to preprosto:
 • Preverite, ali je telefon priključen.
 • Preverite, ali je telefonski kabel vključen v napravo.
 • Preverite celovitost kabla, tako da jo natančno pregledate (še posebej za družine z majhnimi otroki ali hišnimi ljubljenčki).
 • Seveda se ne morete truditi in takoj stopiti v stik z zaposlenimi v podjetju, ki nudi komunikacijske storitve. Vendar lahko začetni pregled bistveno pomaga in pospeši proces obnovitve omrežja.

  Ne deluje mestni telefon - kje poklicati?

  Torej, če je bilo med začetnim pregledom mogoče ugotoviti nekatere težave, na primer poškodbe kabla,ali, nasprotno, neodvisna diagnostika ni privedla do odkrivanja možnega vzroka, potem pa morate iti v podporno linijo in obvestiti, da mestni telefon ne deluje.


  Da bi dobili jasen odgovor, katero številko je treba obravnavati, morate zagotovo vedeti, katere storitve uporablja ponudnik. Najpogosteje se naročniki zavedajo, katero podjetje mesečno plačajo za te ali druge komunikacijske storitve. V skrajnem primeru lahko vedno pregledate pogodbo za zagotavljanje komunikacijskih storitev, ki je sklenjena s telefonskim podjetjem, in navedite njeno ime. Mimogrede, ta dokumentacija lahko vsebuje tudi podporo za kontaktne linije.

  Naročniki MGTS

  Tako se je oseba soočila s situacijo, ko mestni telefon MGTS ne deluje. Kje najprej pokličem? Ta ponudnik storitev ponuja možnost vzpostavitve stika z enim centrom za stike, če se pojavijo težave. Svetovalna služba deluje neprekinjeno (tudi med počitnicami je mogoče stopiti v stik) in obstaja vrsta "prve pomoči". Usposobljeno osebje bo poskušalo na daljavo ugotoviti, kaj povzroča telefonska linija stranke. Če so priporočila, prejeta od zaposlenega, neučinkovita, to je možnost klicanja čarovnika.
  Torej, če mestni telefon MGTS ne deluje - kje poklicati? Če imate možnost zaprositi za storitve posvetovanja naročnikov z drugega delovnega telefona, morate poklicati naslednje številke: 8 (495) 636 -06-36. Prav tako lahko pokličete isti isti center za pomoč strankamMobilni telefon 0636. V obeh primerih lahko pokličete svetovalca in rešite problem.

  Naročniki Ukrtelecoma

  Za naročnike Ukrtelecoma, ki uporabljajo storitve fiksne telefonije, je koristno tudi vedeti, da se lahko posvetujejo v kontaktnem centru. Načelo pridobitve posvetovanja se od klica do katere koli druge družbe, ki zagotavlja komunikacijske storitve, malo razlikuje, morate predložiti, navesti naslov ali številko pogodbe, za katero je potrebna pomoč. Torej, če mestni telefon družbe Ukrtelecom ne deluje - kje poklicati? Če želite prijaviti težavo ali prejeti druge informacije o vašem računu, povezanih storitvah, se prijaviti za magistrski klic in še več, lahko uporabite naslednje stike:
 • 8-800-100-08-00 - operater odprte telefonske linije (klic bo brezplačen ne samo v Moskvi, tudi z drugih območij);
 • 150 je kratka klicna številka iz stacionarnega telefona, ki ga upravlja ta organizacija.
 • Prosimo, upoštevajte, da če vprašanje stranke ni povezano z dejstvom, da mestni telefon ne deluje in potrebujete redno posvetovanje, lahko uporabite storitve svojega osebnega urada. Za stranke "Ukrtelecom" je edina za vse storitve: TV, telefon, internet. Tukaj lahko povežete /onemogočite pakete kanalov, pregledujete stanje ali ustvarite račun.

  Splošne informacije

  Včasih obstaja velik problem, če v Moskvi ni veliko telefonov v mestih. S tem je mogoče povezati z razčlenitvijoopremo, ki zagotavlja telefonske storitve, in z načrtovanimi popravili. V vsakem primeru, ko kličete na številko Hotline, bo stranka prejela največje informacije o njej. Zlasti bo lahko izvedel, kdaj bodo obnovljene rutinske storitve komunikacije.
  Če strankin problem ni posledica teh razlogov, je priporočljivo, da pošiljatelju pošiljate najbolj informirane informacije za takojšnjo rešitev situacije.

  Zaključek

  V tem članku smo govorili o tem, kako storiti v primeru, da fiksni telefon ne deluje. Kontaktirali smo tudi dve fiksni organizaciji. Če naročnik uporablja drugega ponudnika, lahko kontaktne podatke o podpori najdete na uradni strani organizacije ali s skrbnim pregledom pogodbe.

  Sorodne publikacije