Kje ste poklicali - kako izvedeti? Vse poti

Po prejemu klica iz neznane številke na vašem telefonu se skoraj vsakemu naročniku postavi vprašanje: od kod so poklicali - kako izvedeti? Dejansko, ker, če pokličete to številko, kakšen znesek bo umaknjen iz računa in ali je vredno klicati? Za pridobitev zanesljivih informacij o regiji, iz katere je klic prišel, in mobilnemu operaterju, ki upravlja to številko, je bilo razvitih veliko internetnih storitev. V našem članku vam bomo podrobno povedali, kako ugotoviti, od kod je prišel klic: kako prepoznati ponudnika storitev in območje.


Izberi možnost iskanja

Trenutno je mogoče pridobiti podatke na dva načina: ti so absolutno uradni in zagotovljeni, da bodo naročniku zagotovili neznano število:
 • storitve na internetu za določitev članstva številke v podjetju, ki zagotavlja komunikacijske storitve in regijo, v kateri je bila pridobitev opravljena.
 • Kontaktni center operaterja, katerega naročnik uporablja sedem kartic.
 • V nadaljevanju bomo obravnavali, kako uporabiti vsako od zgoraj navedenih metod in ugotoviti, kje je bil opravljen klic, po številu.

  Možnost 1: internetne storitve

  V WAN-u je veliko storitev, ki so lahko koristne. Njihove glavne prednosti so:
 • dostopnost;
 • ni potrebe po plačilu;
 • pridobivanje podatkov v spletnem načinu;
 • možnost ogleda podatkov za poljubno število.
 • Za prejemanje informacij slediteiskalnik, s katerim ste uporabili naročnika, vnesite poizvedbo, na primer: kje ste poklicali, kako izvedeti? Rezultati iskanja bodo vrnjeni. Lahko izberete želeno možnost in nadaljujete s predlagano povezavo.


  Druga prednost takšnih storitev je enostavnost vmesnika. Splošno pravilo je, da ta stran ponuja poseben obrazec za vnos številke in gumba, ki sproži iskanje. Priporočljivo je, da vnesete celotno število - vključno s kodo države (+7/8). To vam bo omogočilo, da natančno veste, od kje je bil opravljen klic.

  Možnost 2: Dostop do operaterjev kontaktnih centrov

  Drug način za pridobitev informacij o klicu na telefonsko številko stranke, ki jo zagotavlja ponudnik storitev. Kje poklicati, kako izvedeti - to vprašanje je treba poslati strokovnjaku, ki bo sprejel vaš klic. Nekaj ​​minut po preverjanju vam bo zaposleni mobilnega podjetja odgovoril, kdo zagotavlja storitev komunikacije in v kateri regiji je registrirana ta številka. Prosimo, upoštevajte, da podatki o lastniku sobe niso navedeni - na voljo so samo splošni podatki. Mimogrede, skupaj z informacijami o tem, katera industrija in operater je določena številka, lahko zahtevate podatke o tem, koliko lahko porabite minuto komunikacije. To je lahko koristno za tiste naročnike, ki nameravajo stopiti v stik z osebo, ki je klicala z neznane številke.

  Kako poklicati operaterja?

  Torej, če ste rešili vprašanje, kako izvedeti, kje je oseba klicala, da se obrnete na specialist kontaktnega centra, vam bomo dali informacije o tem, kako stopiti v stik s tehnično podporo:
 • Za lastnike podjetja "Megafon" To lahko storite ob 0500. Klic, seveda, bo brezplačen, pod pogojem, da bo klic izveden iz operaterjeve številke.
 • Naročniki alternativnega telekomunikacijskega operaterja Tele2 se lahko obrnejo na svetovalno linijo pod številko 611.
 • Osebe, ki uporabljajo storitve telekomunikacijskega operaterja "MTS", imajo možnost, da stopijo v stik z zaposlenimi v odpremni službi na 0890.
 • Obstaja tudi podpora za stranke stranke Beeline, ki jo je mogoče doseči s klicem 0611.
 • Če uporabljate drugega mobilnega operaterja, lahko najdete stike (telefon /pošta) na uradni spletni strani podjetja ali v dokumentaciji, ki se izda pri sklepanju pogodb za opravljanje storitev in nakupu kartice SIM.

  Kaj naj se spomnim, ko dobim te informacije?

  Kako lahko ugotovimo, od kje smo klicali, smo že povedali: obstajata dva načina za pridobivanje podatkov. Hkrati bi rad opozoril na več dejstev:
 • Vnesite številko v formatu, ki je določen na spletnem mestu: nekateri portali vam omogočajo, da si ogledate podatke samo znotraj države in ignorirate mednarodno kodo, drugi pa jo upoštevajo pri iskanju.
 • Sistem prikaže informacije o regiji, v kateri je SIM kartica registrirana. To ne pomeni tegaKlic je bil opravljen z določenega območja. Konec koncev, po pridobitvi številke lahko ljudje spremenijo svoje prebivališče.
 • Pripadnost mobilnemu operaterju je preprosto določena. Vendar, glede na dejstvo, da lahko trenutno naročnik, ki je shranil svojo številko, preklopi na drugega operaterja, lahko rečemo, da obstaja majhno tveganje, da bo upravljavec naveden ne povsem pravilno.
 • Zaključek

  V tem članku smo govorili o tem, kako pojasniti, kje so poklicani. Kako vem strošek klica na dano številko? Ko postane znano, katera podružnica je številka in kateri koli operater, obiščite spletno stran podjetja, ki ponuja komunikacijske storitve in si ogledate informacije o dolgih klicih. Podobne podatke lahko dobite tako, da pokličete kontaktni center in zahtevate informacije o stroških klica v določeni smeri. Upoštevajte, da ima operater na dolge razdalje možnost in storitve, ki vam omogočajo, da prihranite denar. Da bi pojasnili njihovo razpoložljivost in aktivacijske zmožnosti, lahko sodelujete v dialogu s strokovnjakom.

  Sorodne publikacije