Kako preveriti prek porta 2ip?

Številni uporabniki računalnikov imajo neovirano povezavo z internetom, kar odpira neverjeten obzorje za priložnosti za usposabljanje in fantazijski let. Vendar pa uporabniki niso vedno dovolj srečni, da bi bili na začetku opremljeni s sistemom, zakaj nekateri od njih poskušajo odpreti vrata, ki so potrebna za povezovanje dodatnih aplikacij z internetno povezavo. Ta članek podrobno opisuje, kako preveriti z 2ip portom.

Osnovni pojmi

Vsaka oseba, pojav, snov itd. Ima svoje ime, ki govori o tem, kar se imenuje. Torej gre z računalniki. Računalnik, povezan z internetom, ima svojo posebno številko, ki pove podatke o lastniku. Ime te številke je naslov IP, vendar to ni vse. Sodobni računalniški sistemi uporabljajo posebna vrata, ki so na voljo v vsakem operacijskem sistemu. Ti pa so neposredno povezani z naslovom IP, kar zagotavlja edinstvenost vsakega uporabnika.


Vrata se uporabljajo za povezovanje s strežniki in včasih tudi v druge aplikacije. Dobro znani https uporablja pristanišče 443, s katerim dobimo dostop do interneta. Skupno ima 65.536 različnih pristanišč, od katerih jih nekatere aktivno uporabljajo, druge pa so zaprte. Spodaj je članek o tem, kako izvesti preverjanje porta 2ip.

Preverjanje pristanišč

Ta storitev se je izkazala za precej zanesljivo in zanesljivo. Tam je med12 let. Ima veliko prednosti, zaradi katerih je vodilna, ko gre za določanje IP naslova, pogled na pristanišče itd. Članek bo preučil, kako je pristanišče preverjeno na spletni strani 2ip.ru:


12) Vklopite brskalnik, ki ga najpogosteje uporabljate. Po vnosu naslova priporočamo, da spletno mesto dodate izbranemu, tako da ga ne izgubite.
 • Obiščite uradno spletno stran 2ip. Vrata je treba točno preveriti.
 • Na domači strani boste videli polje za vnos in gumb "check". Vnesite želena vrata in nato zaženite spletno mesto za preverjanje vrat 2ip. Po nekaj sekundah bo napis o pristanišču, ki vas zanima.
 • Če niste uspeli prilagoditi vrat, bo spodnja povezava do storitve VPN, ki nudi storitve po ugodni ceni. VPN je varna povezava, v kateri je strežnik podjetja posrednik med vami in internetom. Ta metoda pomaga odpreti skoraj vsa potrebna vrata.

  Druge značilnosti storitve

  Storitev je specializirana za testiranje vaše internetne povezave, in sicer: hitrost prenosa /pošiljanja, kakovost povezave itd. Ko uporabljate to spletno mesto, ne smete skrbeti za lastno varnost, ker podatki , ki zagotavljajo to storitev, so javno dostopni. Spodaj je seznam najbolj priljubljenih orodij:
 • Testiranje hitrosti internetne povezave. Določite hitrost nalaganja in pošiljanja informacij s strežnika.
 • Preverjanje anonimnosti. Vaš ponudnik preizkuša programe, ki kradejo podatke itd.
 • Preverjanje virusov v datoteki. Zelo uporabna funkcija, če niste prepričani o datoteki in antivirus ni nameščen.
 • Podatki o vašem naslovu IP in njegovi zgodovini (če so bili spremenjeni v drugo itd.).
 • Preverite, če želite odpreti ali zapreti 2ipna vrata.
 • Vse funkcije niso opisane zgoraj, ker jih je veliko, zato je ta storitev nepogrešljivo orodje za začetnega spletnega oblikovalca, programerja in uporabnika, ki ga zanima njihova varnost.

  Zaključek

  Članek je odgovoril na vprašanje, kako pogledati 2ip pristanišča. Pomembno je vedeti, da so odkrita vrata resna razpoka v računalniku, preko katere lahko napadalci ukradejo vaše osebne podatke.

  Sorodne publikacije