Kako nastaviti kolo v igrah: nasveti za igralce

Računalniške igre so izjemno priljubljene. Med njimi so polni vozni simulatorji, v katerih lahko upravljate avto s krmilom in pedali. Ko vozi, prenaša vzdušje in občutek voznika. Vendar pa ne vsi vedo, kako postaviti kolo za igro. Za to morate slediti jasnim navodilom.

Vrste naprav

Na trgu je veliko modelov, med katerimi je težko izbrati dostojno napravo. So drage, poceni, z vibracijami, pedali, ročaji itd. Obstaja veliko naprav na trgu od proizvajalcev Hori, Defender, Sven in tako naprej. Ni potrebno čakati na popoln prenos vožnje iz izdelkov teh podjetij, ker so preprosti in poceni modeli. Resnejše voznike izdaja Logitech, Thrusmaster. Modeli teh blagovnih znamk so visoke kakovosti. So bolj primerni za ta simulator avtomobila, kot tudi prenesti vse intricacies vožnje.


Ker volan oddaja občutek

Poceni modeli ne ponujajo dodatnih funkcij. Najpogosteje lahko preprosto zavrtite volan in pritisnete na pedal. Dražji modeli omogočajo:
 • občutek vrnitve. Zahvaljujoč tej funkciji oseba čuti vsako jamo in neenakost na cesti. Prav tako lahko prenaša občutek zdrsa avtomobila. Pri težkih obratih se volan lahko dobesedno zlomi.
 • Občutite vibracije. Kvalitativne naprave lahko prenašajo vozilo z vibracijami. Tudi zaradi te funkcijeOseba se počuti bolj realistično.
 • Realno obračanje volana. Različni proizvajalci izdelujejo modele, ki se lahko vrtijo od 180 do 900 stopinj.
 • Preklapljanje zobnikov. Na nekaterih napravah je. To omogoča osebi, da se počuti blizu prave vožnje.
 • Otipljivi občutki. Pri izdelavi večine koles se uporabljajo kakovostni materiali. Nekateri deli imajo gumijaste podlage. Tako lahko oseba udobneje vozi virtualne avtomobile.
 • Vsakdo izbere kolo osebnih preferenc. Nekdo bo dokaj poceni model z omejeno funkcionalnostjo. Glavna stvar je, da se lotimo vprašanja nakupa, kot je odgovorno, saj stane dostojno količino denarja.


  Kako nastaviti volan

  Sodobna industrija video iger ponuja številne simulatorje vožnje in uličnih dirk. Nekatera podjetja jih razvijajo posebej za popolno potopitev v avtomobilsko vzdušje. Vendar pa vsi ne vedo, kako postaviti kolo v igri. Za to potrebujete:
 • Namestite programsko opremo. Mnogi postavljajo vprašanje, kako nastaviti kolo na računalniku. Če želite začeti, morate namestiti gonilnike, ki so priloženi kateri koli napravi, najpogosteje na pogonu. To je samo čarovnik za nastavitve, ki mora slediti predlaganemu ukrepu. Po tem, morate iti na "Control Panel", kliknite na "Namestitev opreme", kjer mora oseba izbrati svoj volan in pritisnite "Next" in "OK". Nekatera podjetja ne pošiljajo namestitvenega CD-ja, vendar lahko voznikiprenesete na uradno spletno stran. Po teh korakih lahko volan povežete z računalnikom.
 • Preverite, ali naprava deluje pravilno. Če želite to narediti, pojdite na nadzorno ploščo, nato izberite "Gaming devices" in v "Status" element, se prepričajte, da je "Pro /S" podpis, in morate klikniti na "Properties" v njem. Potem lahko preizkusite, upravljate pedale, volan, gumbe in različna stikala. Če naprava deluje pravilno, bo prikazana na zaslonu.
 • Prilagodite volan v igri. Če želite to narediti, morate odpreti vsako tekmovalno igro. Po tem morate iti na možnost in izbrati napravo z glavno vrsto nadzora. V tem razdelku lahko prilagodite občutljivost, povratni udarec, stopnjo obračanja in tako naprej. Idealno bi bilo, da se pri prvem poskusu krmilo ne bo opremilo zase. Trajalo bo nekaj časa.
 • Ta algoritem je primeren za skoraj vse proizvajalce krmil. Tudi s pomočjo takšnih manipulacij, nekatere naprave umerjanje precej problematično. Vendar je to osnovni nabor kontrolnikov, zato morajo naprednejši uporabniki slediti drugim navodilom. Za udobje vseh.

  Prilagoditev s standardnimi programi

  Vsak osebni računalnik ima pripomočke, ki lahko pomagajo pri umerjanju naprave. To mora biti oseba, ki nima dovolj funkcij v igri in potrebuje nekaj posameznika. V ta namen pojdite v meni "Nadzorna plošča", "Oprema in zvok" in pojdite na "Naprave in tiskalniki". Prikaže se meni, kjer morate klikniti na razdelek zime naprave. Odpre se razdelek, v katerega boste morali vnesti stolpec "Parametri" in "Umeri". Po tem, pred očmi človeka, bodo vsi potrebni podatki opreme, kjer lahko umerite vse potrebne parametre manipulatorja, lahko ključe in pedale posamično.

  Pripomočki podjetja Logitech

  Nekateri proizvajalci izdelajo ločeno programsko opremo s parametri. Na primer, nastavite lahko Logitechov ročaj z vključenim pripomočkom. To je zelo priročna rešitev, kjer lahko ustvarite profil za vsako posamezno igro. Imenuje se Logitech Proffile. Zahvaljujoč temu pripomočku vam ni treba prilagajati kolesa v sami igri in operacijskem sistemu. Prav tako je neodvisno vključen pri zagonu kateregakoli tekmovalnega simulatorja.

  Nastavitve v priljubljenih igrah

  Pri različnih simulatorjih vožnje se seznam funkcij lahko razlikuje. Nekateri ljudje sploh ne vedo, kako postaviti kolo v DTA, Crew, Need for Speed ​​igre in tako naprej. V bistvu vse enako, vendar obstajajo nekatere nianse:
 • Game Crew. Veliko igralcev ne ve, kako postaviti kolo v njem. V tej igri so zelo pomembne posamezne lastnosti naprave za vsakega igralca. Uporabniki Logitecha bodo najverjetneje. Morajo iti samo v izvirni pripomoček in kalibrirati vse nastavitve za lahke zavoje. Uporabniki drugih naprav morajo storiti vse, kar je v skladu s standardom v glavnem meniju.
 • Linija iger GTA. V njem se ljudje soočajo s problemom sinhronizacije volana in pedalov. Najpogosteje ena stvar deluje. Če želite odpraviti to težavo, jo morate namestitiposeben program San Andreas Advanced Control. Potrebno ga je namestiti v vseh potrebnih korakih. Nato morate odpreti program in konfigurirati volan z igralnimi pedali.
 • "3D inštruktor". To je zelo priljubljen simulator vožnje, ki je zasnovan za igranje na krmilu. Nastavitve za igre so vse nastavitve za nastavitev. To lahko storite tudi s pripomočkom Logitech Proffile.
 • Euro Truck Simulator 2. Ena najbolj znanih iger za vožnjo. Vendar pa uporabniki postavljajo vprašanja o tem, kako nastaviti volan v Euro Truck Simulator 2? Preprosto je. Moraš iti na nastavitve igre in jih umerjati posamezno. To lahko traja veliko časa, ker jih bo treba preveriti v praksi.
 • To so glavne problemske igre, kjer morate narediti nekaj drugih manipulacij. Osnovne nastavitve so primerne za skoraj vse igre. Razlike le v glavnih menijih dirkalnih simulatorjev.

  Nastavitev na predpono

  To je mogoče storiti le na igralnih platformah, ki podpirajo volan. Večina proizvajalcev poudarja združljivost z igralnimi konzolami. Če se model prilega, ga morate najprej povezati, nato pojdite na nastavitve igre in nastaviti vse potrebne nastavitve. Umerite osebo glede na njegove osebne želje.

  Zaključek

  Zahvaljujoč razvoju sodobne tehnologije lahko človek dobi veliko čustev in občutkov iz video iger. Na začetku iger na srečo številni igralci računalniških iger ne vedo, kako postaviti volan v Euro Truck Simulator alidrugo podobno igro. Vendar pa po majhni praksi noben uporabnik verjetno ne bo postavil takega vprašanja.

  Sorodne publikacije