Pregled tipkovnice Logitech K120. Zaključek, značilnosti, cena

Nakup dobre in zanesljive tipkovnice za dokaj majhen znesek denarja ni tako lahek, kot se zdi na prvi pogled. Zdaj na trgu obstaja veliko različnih modelov, katerih kakovost še vedno veliko ni zaželena. Edini način je kupiti izdelek iz bolj znane blagovne znamke, kot je Logitech. K120 tipkovnica je večna klasika, ki je bila izdana že več kot 5 let in še naprej uživa veliko popularnost.

Vsebina paketa

Zato bi rad začel pregled embalaže izdelka in njegovega celotnega sklopa. Tipkovnica se prodaja v najbolj običajni kartonski škatli brez risb. Na sprednji strani je prikazan samo logotip podjetja in ime modela. Paket je zelo redka, natančneje, sploh ni. V notranjosti škatle je samo tipkovnica Logitech K120 v prozorni torbi, garancijska kartica in kratek priročnik za uporabo. Poceni in jezno, kot pravijo.


Izgled tipkovnice

Zdaj pa se obrnemo na videz in obliko tipkovnice Logitech K120. Tukaj uporabljeni materiali so najpogostejša plastika. Če govorimo o njeni kakovosti, potem je to nadpovprečno, kar zagotavlja dolgo delo. Tipkovnica se prodaja samo v eni barvi - črni, čeprav bi bilo mogoče narediti dodatno in belo opcijo.
Oblika tipkovnice je dokaj standardna, čeprav ima dno rahlo ukrivljeno črto, ki spominja na val. Pravzaprav spodnja vrsta gumbov ponovi to silhueto. Gumbistandardne velikosti, ki ne more, ampak prosim. To še posebej velja za dve tipki Enter in Backspace, ki sta pogosto zmanjšani in obrezani v velikosti. Tukaj je vse v redu.


Na desni je tudi popolna digitalna enota, ki ni vedno na voljo na proračunskih tipkovnicah. Nad tem blokom so tradicionalno nameščeni 3 svetlobni indikatorji, Logitechov logotip in ime modela. Na zadnji strani ni ničesar, razen dodatnih nog, da bi dvignili tipkovnico. Edina stvar, ki tukaj ni dovolj, so dodatni gumijasti nasloni za noge, tako da tipkovnica ne zdrsne na površino. Kot je za kabel, potem je to običajna žica, in dolgo, z USB-plug na koncu. V prejšnjih različicah, ki se jih mimogrede lahko srečamo, je bil nameščen vtič PS /2, ki se zdaj postopoma približuje preteklosti.
Druga pomembna točka: v nekaterih spletnih trgovinah lahko najdete informacije, da je tipkovnica Logitech K120 multimedijska. To ni res. Ne more biti večpredstavnostna, ker dodatne tipke, kot so "povečanje ali zmanjšanje glasnosti", "preklapljanje sledi", "začetek /premor" itd., Preprosto ne obstajajo.

Specifikacije

Čas je za pogovor o specifikacijah tipkovnice Logitech K120. Tukaj so:
 • Logitech K120.
 • Tip tipkovnice je membrana.
 • Tip gradnje - polna velikost.
 • Vrsta povezave - žično, USB.
 • Material za proizvodnjo - plastika z mat zaključkom.
 • Število ključev 104.
 • Prisotnost digitalnega bloka je.
 • Manjkajo multimedijske tipke.
 • Zaščita predvlaga je tam.
 • Na voljo je zaščita pred uhajanjem vode.
 • Dolžina žice je 15 m.
 • Mere (W /W /D) - 454/21/155 mm.
 • Na splošno se značilnosti ničesar posebnega ne dodelijo.

  Povezava

  Logitechova tipkovnica K120 USB se enostavno poveže. Vse kar morate storiti je, da priključite USB priključek v ustrezen prost priključek na matični plošči računalnika. Dodatni gonilniki za pravilno delovanje niso potrebni - tipkovnica je dobro definirana z operacijskim sistemom, ki temelji na načelu plug & amp; play.

  Tipkovnica v delu

  Tipkovnica se pokaže zelo dobro in vredna. Potek gumbov je jasen in zelo lep. Hrup, ki nastane pri tipkanju, ni zelo visok, vendar je kljub temu res. Na dnu je premalo gumijastih podlag, brez njih pa tipkovnica stremi k zdrsu na gladki površini. Seveda lahko uporabite blazinico pod periferijo, vendar je kot vsakdo.
  Zdaj pa nekaj besed o znakih na tipkah. Uporabljajo se z običajnimi barvami in najverjetneje se bodo v 2-3 letih intenzivnega dela začeli vzpenjati. Kar zadeva velikost znakov, je precej velika in ljudje s slabim vidom ne bi smeli imeti težav. Ne brez pomanjkljivosti. Prva je povezana s tipko Shift, ki se nahaja na levi strani. Je rahlo obrezan in zelo pogosto prst pritisne na sosednji gumb, kjer se nahajajo znaki neposredne in obratne poševnice. Mimogrede, isti gumb ima tudi drugo pomanjkljivost. Ni jasno, zakaj so se razvijalci odločili postaviti ta ključ točno ob levi premik, vendar v 95%V vsakem primeru se vedno nahaja nad osrednjim Enter-m.

  Stroški in rezultat

  Trenutno Nakup Tipkovnica Logitech K120 USB črna je lahko od 380 rubljev, vendar v nekaterih trgovinah doseže astronomskih stalo 2000 rubljev! To je zelo veliko. Največja dovoljena cena za ta model je 800 rubljev in nič več peni.
  Zdaj pa nekaj besed na koncu pregleda. Logitech K120 tipkovnica je odlična možnost za vaš denar. Tako je videti nekaj pomanjkljivosti, vendar niso pomembne pri vsakdanjem delu le neviden.

  Sorodne publikacije