Gmail Mail Setup: vodnik po korakih

Po ustvarjanju nabiralnika Gmail je priporočljivo, da razumete nastavitve. Da bi preprečili krajo zaupnih podatkov zlonamernih uporabnikov, mora uporabnik preveriti varnostne nastavitve. Poleg tega bo nastavitev pošte Gmail preprečila, da bi v mapo z neželeno pošto prišla pomembna pošta.

Na vrh strani

Tukaj lahko vidite blok za hiter dostop do Googlovih storitev. Ko se odzovete na objavljeni komentar, uporabnik prejme sporočilo. V bližnjici je prikazana kot številka. S klikom na ikono se odpre stran z zadnjim komentarjem, kjer lahko odgovorite na drugo osebo. Gumb Google+ je namenjen dodajanju opomb na steno. Opozoriti je treba, da se poročila o dogodkih samodejno objavijo na strani uporabnika. V desnem kotu je avatar. Če ga kliknete, lahko spremenite podatke o sebi ali obiščete glavno stran storitve Google+.

Preverjanje nastavitev

Če želite prilagoditi Gmailovo pošto, morate klikniti na ikono s šesterokotnikom. Pojavi se pojavni meni, v katerem morate izbrati element z ustreznim imenom. Odpre se nova stran. Skoraj vse nastavitve nabiralnika v Gmailu so jasne iz naslova. Uporabnik se mora osredotočiti le na tiste parametre, ki povzročajo težave.

Veriga črk se imenuje združevanje sporočil, ki jih avtor prejme v odgovoru in pošlje istemu predmetu. Videticeloten pogovor, dovolj je samo en klik. Številke prikazujejo število črk v verigi. Zvezdice so označene na seznamu za vsako sporočilo. Če v tem razdelku uporabnik ne postavi "1 ikone", in nekaj drugega, potem bo imel dostop do več možnosti za ikone. Če želite označiti pomembno sporočilo, morate klikniti na pravokotnik desno od zvezde. Po ponovnem kliku črka postane običajna. Če želi uporabnik spremeniti barvo ikone, lahko doda želeno skupino zvezd z vlečenjem ikon z miško.

Opozorilo za namizje

To je kratko sporočilo v obliki pojavnega okna. Pojavi se samo v najbolj priljubljenih brskalnikih. Uporabnik lahko omogoči prejemanje sporočil v e-poštnem računu ali v klepetu Google Talk.

V razdelku »Merila za izbor« izberite oglase, ki bodo prikazani na straneh s storitvami. Če želi uporabnik obdržati podpis v vsaki črki, mora vključiti ustrezno možnost. Telefonski odzivnik se uporablja za pošiljanje vnaprej pripravljenega sporočila. Večina poštnih strežnikov pravilno prikaže kodiranje UTF-8. To možnost morate spremeniti, če prejemnik črke prikaže znake, ki niso jasni s črkami in številkami.

Oddelek "Bližnjice"

Lahko se uporablja za konfiguriranje navideznih map. Poleg možnosti »prikaži na seznamu« je seznam map (bližnjic). Na vsakem predmetu sta prikazana dva predmeta: "da" in "ne". Če izberete eno ali drugo vrednost,uporabnik lahko prilagodi vidnost vsake mape v levem meniju. Funkcija »Pošlji pisma kot« omogoča pošiljanje sporočil prejemnikom iz drugih poštnih nabiralnikov Gmaila, ne da bi zapustili svoj račun. To možnost potrebujejo tisti, ki uporabljajo račun za dostop do drugih koristnih storitev Googla. Prav tako je treba določiti ime, ki ga bo prejemnik videl. Pri nastavitvi pošte Gmail bo uporabnik opazil, da lahko storitev redno izbira sporočila iz drugih strežnikov. Če želite vključiti to možnost, morate imeti vsaj površno predstavo izrazov "vrata" in "omrežni protokol".
Uporabnik lahko zagotovi dostop do računa drugim ali samemu sebi, če ima več računov v Gmailu. Nastavitev »Prikaži v IMAP-u« omogoča, da omogočite prikaz map v zunanjih programih.

Mapa Prejeto

Oznake pomembnosti so označene na seznamu črk, ki jih lahko uporabite za označevanje pomembnih sporočil. Če uporabnik te funkcije ne potrebuje, onemogoči to možnost.

V zavihku "Računi in uvoz"

Tu se spremeni geslo računa. Uporabnik lahko uvozi sporočila iz storitve Yandex.mail Gmailove nastavitve omogočajo dostop do sporočil iz Hotmail, Mail.ru in drugih računov.Za uvoz e-poštnih sporočil in stikov je dovolj, da določite geslo in naslov starega poštnega predala. 23) Zavihek "Filtri"
To orodje se uporablja za ustvarjanje različnih pravil za prejemanje prejetih sporočil v uporabniško izbranomape. Storitev lahko filtrirate listov. Objave z obarvanim jezikom, bo poslan na "spam".

Posredovanje in POP /IMAP

Tu lahko nastavite izvoznih e-pošte na drug e-pošte. Dostop protokoli za prejemanje sporočil POP /e-poštnih programih IMAP uporabo. Pri konfiguraciji pošto gmail.com imetnik računa ne deluje s podobnimi programi lahko preskočite ta zavihek. Na dnu strani je povezava na podrobna navodila za nastavitev e-poštne odjemalce.

"Chat"

Tu so vse nastavitve v Google Talk. Uporabnik lahko izbere mikrofon in kamero, preverite priključene naprave, vključite klepet.

"laboratorij"

Tu so dodatki za razširitev funkcionalnosti nabiralniku. Google ne jamči za nemoteno delovanje vtičnikov. Razširitve lahko izginejo kadarkoli. Zato uporabnik nastavi vtičnik na lastno odgovornost.

"Off"

, lahko preklopite v samostojnem načinu. Če je razširitev za brskalnik ni nameščen, storitev pozove uporabnika, da prenesete vtičnik.

"Zadeva"

Ta stran je zanimiva za tiste, ki radi eksperimentirajo s pojavom nabiralnik. Uporabnik lahko nastavi vsako najljubšo temo.

Vzpostavitev e-pošto Gmail Outlook

Najprej moramo omogočiti POP je na voljo v vašem računu Gmail. Nato boste kliknili na "Shrani spremembe". Potem morate zagnatiOutlook, odprite razdelek »Orodja« in pojdite na zavihek »Računi«. Ko kliknete gumb "Dodaj", kliknite povezavo "Naprej". V vrstici »Vrsta strežnika« morate izbrati POP3.
Po ponovnem kliku na gumb "Naprej" morate izpolniti polje, ki se pojavi na strani. Uporabnik mora zagotoviti informacije o sebi. Vnesti morate ime, ki ga bodo videli prejemniki.

Nastavitev poštnega strežnika Gmail

Nato morate določiti e-poštni naslov za uporabnika. V dveh poljih, ki sta namenjena vnosu podatkov o strežniku, je treba natisniti stavke pop.gmail.com in smtp.gmail.com. Nato morate iz računa vnesti prijavo in geslo. Ko kliknete na povezavo "Druge nastavitve", morate odpreti stran "Odhodni poštni strežnik". Tukaj morate omogočiti preverjanje pristnosti. Nato morate potrditi polje poleg možnosti »Uporaba nastavitev vhodnega strežnika«. Nato lahko odprete zavihek Dodatno. V nastavitvah POP3 in SMTP je, da izberete »Zahtevaj šifrirano povezavo (SSL)". Uporabnik mora omogočiti to možnost. O možnosti SMTP za vstop na številko 465. Nato lahko kliknete na gumb V redu. Potem moraš iti z aktivno povezavo "Testni Nastavitve računa". Obvestilo o zaključku nastavitvah za Gmail v Outlooku. Uporabnik mora zapreti okno s sporočilom, kliknite na gumb "Naprej" in kliknite na gumb "Finish". Da bi se izognili resne napake pri delu Utilities Gmail, lahko prenesete posodobitve.

Sorodne publikacije