Prehod z iskanjem "Osebje Magnusa" v "Skyrim"

V "Skyrimu" je osebje Magnusa starodavni artefakt, ki ga mora Dovakin dobiti, ko opravi določeno nalogo. Seveda tega preprosto ne storite, ker so relikvije pod zanesljivo zaščito. Trolls, Draaugs, okostnjaki - to je le majhen seznam bitja, pazi na osebje. Toda, ali bodo lahko ustavili prave zmajarje?

Kako priti?

Quant "Osebje Magnusa" v "Skyrim" je vključeno v plakat College of Winterhall. To pomeni, da ne boste mogli opraviti dela. Za začetek boste morali iti skozi sedem prejšnjih quests, po katerem lahko začnete iskati palico. Torej, po opravljeni nalogi "Odprava posledic", se pogovorite z Mirabello. Med pogovorom ji povejte o lokaciji Magnusove palice, po kateri vam bo dekle dala obroč Labirintovca. Zdaj, ko imate ta izdelek, lahko varno poiščete artefakt.


Na površini

Pojdite jugovzhodno od Morphala, dokler ne najdete starodavnega mesta Labirintov. Varovala jo je več trolov, vendar ne bi smela biti resna ovira za vas. Ko se ukvarjate s sovražniki, se povzpnite po stopnicah do slavnostnih vrat.
Na poti se boste srečali z duhovi udeležencev pretekle ekspedicije, ki se bodo občasno pojavljali med iskanjem. Če poslušate njihove pogovore, boste lahko izvedeli več o ploskvi, pa tudi dobili namige, ki jih potrebujete za prestop Magnus paliceSkyrim. Ko se ghost scene končajo, pojdite na slavnostna vrata in jih odprite z labirintskim obročem. Prišel si v notranji del mesta. Obstaja več navadnih okostij in skelet zmaja. Uničite nasprotnike, nato pa se premaknite globoko v lokacijo, dokler ne odstopite od lesenih vrat v naslednjem območju. Daj no, ne oklevaj.


Ponor

Od tega trenutka na poti Dovakina bo stvar duh Moroche, sesanje mana. Imejte to v mislih, če ne želite biti v neprijetni situaciji. Na neki točki, ko se gibljejo po hodnikih brezna in sistematično uničujejo Draaugrov, se zatečete v ledeno oviro. Lahko ga uniči katerikoli požar, in če ni na dosegu roke, lahko izberete "Plamen", ki je v bližini.
Ko na ledeno steno nanesete čarovnijo, vas bo napadalo ledeno dihanje. Ubijte ga in mirno nadaljujte (Moroekey bo spet ukradel vašo mano). Prej ali slej boste našli brezno, v katerem želite iti dol. Pri tem se bo odvijala naslednja faza iskanja "Staff Magnus" v "Skyrim".

Galerija

Marokanci se bodo ponovno pojavili in ukradli vašo mano pred vhodom na naslednjo lokacijo. Problem je v tem, da boste ob istem času napadli Draaugs in okostja, tako da se boste morali boriti z njimi brez urokov. Vendar za bitje ne bo težko. Po tem se bo na vaši poti pojavila nova ovira - požarni zid. To je enostavno uganiti, nekako je treba ugasnitiledena uroka in mirno. Na koncu nivoja, boste pričakovali, da bo duhovni skelet, po katerem se boste premaknili na naslednjo lokacijo naloge "Staff Magnus" v "Skyrim".

Tribune

Skoraj ste na cilju! Na tej ravni boste napadli Draaugs, kot tudi ustrelil pešce. Slednje lahko nevtraliziramo tako, da iz njih potegnemo kamen duš. Poleg tega morate skozi čarovnijo "Reserve" prečkati čarobno oviro (obseg je na isti lokaciji).
Tudi med prehodom te cone iskanja "osebje Magnusa" v "Skyrim" lahko raziskujete nov krik - "Upočasni čas." Res je, da se v ta namen najprej ukvarjate z vojskovorom, ga varujte (uporabite čarovnijo ali klicano orožje).

Bitka s šefom

Končno je čas, da prenehate z Marokom, ki vas moti na poti. Če želite to narediti, najprej pobijte dva čarovnika, ki podpirata njegovo zaščitno pregrado, nato pa napadite šefa. Brez njegovih pomočnikov ni tako groznega nasprotnika, zato bo Dovakin z njim delal na dveh računih.
Po končani bitki se sklonite in poiščite telo padlega sovražnika. To je vse, uspelo ti je najti osebje Magnusa v Skyrimu. Sedaj se morate vrniti le na Winterhill College in uporabiti artefakt, da odstranite čarobno pregrado, vendar boste to počeli v naslednjem iskanju.

Sorodne publikacije