Pregled Logitech Formula Force EX

Najboljši vtis računalniškega tekmovanja je mogoče doseči, če se igrate s posebnim volanom skupaj s pedali. To sliko odlično dopolnjuje ročni menjalnik. S tem kompletom priporočamo, da poskusite različne simulatorje. Toda iz arkadnih dirk se lahko zabavate. Vendar pa se lahko danes nakup sodobnega dirkalnega kolesa izkaže za velik posel. Izberete lahko bolj cenovno ugoden model ali pa greste na sekundarni trg, ki je poln podobnih izdelkov. V tem članku - opis in značilnosti volana Logitech Formula Force EX.

Opis

Ta model je izšel že dolgo nazaj in ne more tekmovati s sedanjimi vodilnimi pobudami. Vendar pa bo v vlogi proračunske možnosti ali prvega tekmovalnega kompleta ustrezala. Komplet vključuje: kolo z nastavkom za mizo in ploščad z dvema pedaloma. Na žalost ni ločenega bloka z menjalnikom. Tudi proizvajalec ponuja dve možnosti za pritrditev - na mizo ali na noge. V prvem primeru dobite stabilnost pri obračanju volana in brcaju nog za pritisk na pedala. Zato se prepričajte, da uporabljate povezavo s tabelo.


Specifikacije

Volan Logitech Formula Force EX je zanimiv za več točk, zaradi katerih je vredno ogledati model za tiste, ki bodo kupili napravo. Prvič, to je dokaj skromen strošek. Tudi v času izdaje, ta model je bil proračun, in zdaj je mogoče kupiti za 2-3 tisoč rubljev. Drugič, to je dobro uveljavljena tehnologija Force Feedback, ki bo omogočilapopolnoma potopljen v vožnjo. Zahvaljujoč volanu boste občutili površino ceste. Gremo malo o značilnostih naprave. Tipka je povezana z računalnikom prek kabla USB. Pripomoček je združljiv z osebnimi računalniki in napravami Mac. Na volanu najdete 12 gumbov + platformo z 2 pedali (plin in zavora). Za nadzor menija za igre se uporablja vgrajeni D-pad. Premer igralnega kolesca Logitech Formula Force EX je 10 palcev, kot obračanja pa 180 stopinj. To ni toliko, ampak zaradi majhnega premera je dovolj v večini dirkalnih iger. Volan zagotavlja gumirane blazinice za lažje upravljanje, izreze pod palcem. Na splošno se pri oblikovanju in ergonomiji volana oddaja vozilo za nadzor pravega dirkalnega avtomobila.
Zaključek
Glede na povratne informacije uporabnikov o različnih virih, je Logitech Formula Force EX vreden igralno kolo za svoj denar. To je mogoče kupiti tudi zdaj, če ne želite porabiti 20-30.000 rubljev na cesti model.

Sorodne publikacije