Prebrskajte fotoaparat Fujifilm FinePix S2950

Že dolgo je mogoče opaziti eno težnjo. Vse digitalne naprave so najbolj prodajane na predvečer poletja. Prebivalci držav gredo na počitnice v tujini, preživijo počitnice, ki tako želijo popraviti na fotografijah. Vendar, pred izbiro modela, je treba omeniti, da je ta naprava, da bo kupec vzlet. Če želite fotografirati naravo ali arhitekturo mesta, morate upoštevati model z izboljšano lečo. Bolj pomembna bo lahko povečala sliko, bolj primerna bo ta naprava. Zato morate paziti na ultrazvok. Najboljša rešitev je Fujifilm FinePix S2950. Pregled izdelka je podan v članku. Treba je opozoriti, da je fotoaparat sposoben delovati z 18-kratno povečavo. Tudi pri tej napravi ima majhne dimenzije.
Videz

Konstrukcijo naprave lahko imenujemo najbolj elegantno in zanimivo. Videz včasih spominja na polprofesionalca. Ljudje, ki ne razumejo tipov kamer, lahko mislijo, da ima gostitelj ogledalo ali sistemsko napravo v svojih rokah. Vendar pa pričakujejo bolj trdno zasnovo ne bi smelo biti, ker je cena naprave ne presega 4000 UAH.

Splošne značilnosti

Najprej je objektiv objektiv. Dobil je velike dimenzije, proizvajalec ga ni skril v kovčku. Zaradi tega je svetleča senca optimalna in na visoki ravni. Glede na vse razpone fokusiranja moramo reči, da je ta indikator, čepade, potem nekritično. Značilnosti svetlobnega snopa: najmanjša vrednost je največja F3.1 - F5.6. Fujifilm FinePix S2950 kamera (podrobneje opisana spodaj) ima 14 optičnih elementov, ki jih lahko razdelimo v 11 skupin.


Proizvajalec senzorjev ni razlikoval ničesar posebnega. Diagonala je majhna. Na žalost matrika temelji na zastareli tehnologiji, toda razvijalec je lahko iz nje iztisnil največje število kazalnikov. Dovoljenje je bilo zmanjšano na 14 MP. To se izvede tako, da fotocelice med delovanjem ne vplivajo druga na drugo. Skladno s tem lahko kupec pri nakupu Fujifilm FinePix S2950 fotografira pri visoki občutljivosti.

Fotografije v nezadostni svetlobi

Če je za fotografiranje potrebno slabo osvetlitev, je najbolje, da spremenite indikatorje osvetlitve - da ga povečate. Vendar jih ni treba dvigniti na najvišjo raven, saj se bo hrup pojavil močno v oči. Poleg tega tudi v tem primeru celo dvojni stabilizator fotografije ne bo pomagal. Če imate stojalo, ga morate uporabiti. Pri fotografiranju pri šibki svetlobi je zaželeno, da bodite pozorni na bliskavico. Ima fotoaparat Fujifilm FinePix S2950 z maksimalno močjo. Njegov polmer osvetlitve je 8 metrov.

Neodvisni parametri in funkcije

Kot večina takih naprav je opisani priročnik lahko ročno nastavil. Potrošniki trdijo, da so intuitivni in uporabniku prijazni. Vendar na spremenljivke, ki so na voljo za spremembo, ne vpliva močnokakovostne fotografije.
Dodan Fujifilm FinePix S2950 in makro zmogljivost. Odlično deluje tudi, če je motiv oddaljen le nekaj centimetrov od fotoaparata. Dobra lastnost naprave je dejstvo, da vam omogoča snemanje videa. Njegova ločljivost je 1280 x 720 slikovnih pik. To je dovolj za normalno sliko. Matrika ne more odstraniti Full HD materiala, vendar se potrošniki ne pritožujejo. Po tem, ko je posnetek shranjen v "Avi" formatu, lahko gledate video na kateremkoli mediju.

Dodatni parametri

Zaradi povečanja objektiva so razvijalci naredili fotoaparat nekoliko dimenzionalni. Kot rezultat, je bilo odločeno, da namestite Fujifilm FinePix S2950, ​​zlasti zmogljivo baterijo. Da ne bi uporabljali dragih baterij, ki bi povečale stroške naprave, je proizvajalec dovolil uporabo štirih baterij AA. So veliko cenejši in lažji za nakup. Priložena je prva "serija" baterij proizvajalca. Praviloma so dovolj za 450 fotografij. Če kupite močnejše baterije, kot je Durrasel, se bo ta indikator znatno povečal. Mimogrede, kamera bo lahko imela eno polnjenje dlje od vseh drugih elektronskih naprav, ki jih vzame skupaj. V celotnem kompletu izdelka je naprava sama, baterije, navodila, disk z programsko opremo za delovanje in namestitev, USB tip kabla in pokrov objektiva. Kamera z baterijo tehta približno 440 r.

Namesto zaključka

Povzemimo pregledFujifilm FinePix S2950. Recenzije nam omogočajo, da ugotovimo, da je cena za ta model nekoliko precenjena in da jo upravičimo z vgrajenim iskalnikom in objektivno kakovostno kakovostjo. Zasnova je skromna, a zelo zanimiva. Matrika, ki je že dolgo zastarela, lahko vznemirja nekatere amatere. Zato potrošnikom svetujemo, da kupijo ta model za začetnike, ne pa za strokovnjake.

Sorodne publikacije