Priljubljena v Agar.io goljufija na maso

Sodobne igre nas ne prenehajo presenetiti s svojo edinstvenostjo, nekatere, nasprotno, kopirajo dobro idejo, jo pripeljejo do ideala in s tem podredijo srca ne samo eni družbeni skupini interneta, ampak tudi mnoge druge. V tem članku bomo govorili o dokaj dobro znani brskalniški igri. Vsak dan jo igra več kot 50 tisoč ljudi, kar je veliko, toda glavna tema bo prebiranje mase na Agar.io. Nekateri so prosti, o njih pa se bomo danes pogovarjali, saj se preprosta igra lahko hitro naveliča. In goljufa je veliko bolj zabavno.


Kaj je Agar.io?

Kot vsi že vedo, so igre "prostor", kjer smo vsaj malo samozavestni, če se nekaj v našem življenju ni izšlo, ali pa samo počivamo, včasih s prijatelji. Igre prinašajo veliko užitka in veselja v našem času, vendar ga morate plačati. Spletne igre prihajajo na pomoč, v kateri lahko hitro izvedete nekaj, kot je vsakodnevna naloga, in se umirite v svojem življenju v resničnem življenju. Ena od teh iger je Agar.io - posebna spletna stran, kjer igrajo ljudje iz vseh držav, ki tekmujejo v svojih krogih.
Ja, to je v krogih, ker se vsa dejanja odvijajo v Petrijevi skledi, to je kozarcu za študij mikroskopskih oblik življenja. Vsak igralec je mikrob, ki mora dvigniti prehranjevalno verigo, drugače je smrt popolnoma zagotovljena. Na samem začetku ste le majhna žogica, ki lahko jedo le vsako malo stvar, vendar po zaužitju določene količine te majhne stvari že lahko.lov za druge igralce, katerih velikost mora biti manjša od tvoje. Ko jeste, jedete vso maso, ki jo je zbral sovražnik, potem pa postanete bolj enakomerno, kot je bil nasprotnik. Zato je v Agar.io priljubljeno branje mase. Obstajajo posebni strežniki, na katerih lahko hitro dvignete. Danes pa bo šlo za goljufije. Torej, več.


Kaj moramo prebrati v Agar.io na množico

Kot smo že omenili, so potrebni za hitrejše nalaganje, da ne izgubljamo časa. Vendar pa v Agar.io obstaja sistem, v katerem lahko ustvarite frakcije, kar pomeni, da nova oseba vstopi v strežnik in je že majhen del velikanskega kroga. Kot majhno komponento lahko prekinete povezavo in absorbirate druge igralce, vendar do takega strežnika lahko dostopate samo z neposredno povezavo, to je po povabilu.
Če nimate povabila na zasebni strežnik, vendar želite igrati zelo hitro in spektakularno, potem morate vsekakor prebrati Agar.io. Mimogrede, njihova namestitev je precej preprosta, v naslednjem delu članka vam bomo podrobneje predstavili. Vsi bi morali vedeti, da so igre, ki temeljijo na brskalniku, precej slabo zaščitene, in različne manipulacije s kodami lahko bistveno spremenijo igro, kot tudi izkušeni računalniški programerji, ki ustvarjajo goljufijo.

Agar.io: goljufa in kode za množico

Najprej je vredno vedeti, da je na nekaterih strežnikih uporaba goljufij prepovedana, ker krši ravnotežje moči. Toda ne bodite žalostni, ker za varalce obstajajo posebni strežniki.
Kako namestitiin igranje goljufij na maso v Agar.io:
 • Zaženite brskalnik Google Chrome ali ga prenesite s strani z istim imenom.
 • Zdaj obiščite spletno trgovino Chrome, v iskalno polje vnesite bonuse Agar.io in prenesite ustrezno aplikacijo.
 • V zgornjem desnem kotu brskalnika se bo pojavil rdeč gumb, kliknite nanj.
 • Preusmerjeni boste v posebno različico Agar.io, kjer lahko igrate prijateljeve strežnike, povečate maso, vnesete kode itd.
 • Mimogrede, če še niste videli, kje je vse mogoče konfigurirati, kliknite na orodje, v njem in skrijete vse glavne parametre branja.

  Za zaključek

  Upamo, da razumete, kako uporabljati goljufije v Agar.io za maso in zakaj sploh obstajajo. Prav tako je treba spomniti, da je na nekaterih strežnikih goljufanje prepovedano in kaznovano s prepovedjo, zato je vredno biti izjemno previden.

  Sorodne publikacije