Prebrskajte Robiton polnilnik

Vsaka hiša ima naprave, ki napajajo baterije AA in AAA. Nekateri pripomočki absorbirajo veliko energije. Za njih je veliko bolj koristno, da uporabljajo baterije NiMH. Njihova zmogljivost je primerljiva z zmogljivostjo dragih baterij za enkratno uporabo. V tem primeru se lahko uporabijo do 3 tisoč krat. Ko bodo baterije pravilno nošene, bodo trajale približno pet let. Napolnjene so s posebnimi napravami.

Izbira naprave

Uporaba nizko kakovostnih polnilnikov znatno skrajša življenjsko dobo baterij. Proizvajalci ponujajo veliko število pripomočkov za hitro polnjenje nikeljskih baterij. Uporabljajo visoke tokove (1000 mAh in več).
Pri izbiri naprave je treba paziti na naslednje dejavnike: razpoložljivost ločenih slotov za vsako baterijo, funkcionalnost (določitev polne napolnjenosti baterije, praznjenje), razpoložljivost zaščitnih sistemov, sposobnost delovanja z različnimi velikostmi baterij, čas polnjenja.


Robiton

Robiton je ruska blagovna znamka, specializirana za proizvodnjo napajalnikov. Podjetje se je na ruskem trgu pojavilo leta 2004. Inteligentni polnilnik Robiton procharger je namenjen polnjenju nikelj-kadmijevih akumulatorjev. Opremljen je z zaščito pred prekomernim polnjenjem in pregrevanjem. Naprava ima štiri reže. Z Robiton polnilnikom lahko polnite enega in nekaj elementov različnih velikosti.
Pod modelom so kontrolni gumbi in luknje za hlajenje. AtOhišje ima dva vhoda: za usb in omrežni adapter. Z napravo lahko polnite naprave neposredno. Uporabnik samodejno prilagodi trenutno moč. Robitonska baterija deluje na tri načine: polnjenje, praznjenje, testiranje in obnovitev. Namesto standardnega indikatorja je ta model opremljen z informativnim zaslonom.


Embalaža

Robiton polnilec je pakiran v standardni črni škatli. Opisuje značilnosti in funkcije modela. Teža naprave - 130 g., Skupaj s 340 g. Komplet polnilnika Robiton procharger vključuje: navodila v ruskem jeziku, omrežne in avtomobilske adapterje.

Priložnosti

Naprava podpira standardne velikosti AA in AAA. Najprej uporabnik izbere želeni način in trenutno jakost s pomočjo kontrolnih gumbov. Z gumbom "Podatki" lahko izberete, katere informacije želite prikazati na zaslonu. To je moč toka, čas polnjenja, napetost in zmogljivost baterije. Z numeričnimi gumbi uporabnik izbere režo za baterijo. V pregledih za polnilnik, Robiton, uporabniki cenijo prisotnost dodatnih funkcij. Funkcija "Discharge" vam omogoča podaljšanje življenjske dobe baterij. Številne naprave se izklopijo, ko baterija ni popolnoma izpraznjena. Pri polnjenju je ta baterija izgubila del svoje zmogljivosti in zmanjšala življenjsko dobo. Da preprečite ta učinek, priporočamo, da v celoti izpraznite baterijo. Veliko uporabnikov izprazni akumulatorje tako, da jih vstavi v žepno svetilko. Toda ta način lahko vodi do prerazporeditvebaterijo. Bolje je uporabiti funkcijo polnilnika.
Način "Test" vam omogoča, da ocenite zmogljivost baterije. S funkcijo obnovitve lahko podaljšate življenjsko dobo stare baterije. V škodo naprave je mogoče pripisati pomanjkanje osvetlitve zaslona. Polnilnik se mora uporabljati v zaprtih prostorih. Ne izpostavljajte ga vplivom vlage, visokim temperaturam, vibracijam in udarcem. Za čiščenje telesa in zaslona uporabite mehko krpo. Naprave ne hranite v bližini virov toplote. Ko končate, morate napravo izključiti iz omrežja. Naprave ne razstavljajte. To lahko povzroči požar ali udarce. Bolje je, da popravilo zaupate profesionalnemu obrtniku.

Sorodne publikacije