Prebrskajte slušalke Urbanears

Slušalke Urbanears pogosto stanejo veliko več, kot so v resnici - zaznane so kot oblikovalke, ekskluzivne. In iz tega razloga, na primer, oblikovanje modela uporablja svetle barve, ohranja skandinavski slog, in kakovost zbirke in materialov dopolnjuje "image". Na zabavi s profesionalnimi glasbeniki iz kateregakoli modela Urbanears se ni sram pojaviti. Vendar pa imajo potencialni kupci ustrezna vprašanja: kako dobre so te slušalke v značilnostih in zvokih. Poglejmo nekaj modelov, da bi razumeli, kaj je res vredno te "lepe ovitke".
Značilnosti slušalk Urbanears Zinken

So zaprte, zakrpane. Tip slušalk je dinamičen. Povezava se izvede s kablom. Voznik 40 mm. Frekvenčno območje reproduciranih frekvenc je od 20 do 20 tisoč Hz. Impedanca je 85 ohmov, občutljivost pa je 98 dB. Vhodna moč ima največjo vrednost 50 mW. Brez kabla slušalke tehtajo 190 gramov.

Urbanears Plattan Headset Characteristics

Ta model je nekoliko podoben zgoraj opisanemu. Slušalke zaprtega tipa. So dinamični. Povežite se z virom zvoka ne samo s pomočjo žice, ampak tudi na bluetooth. Zadnja različica je 4.0. Voznik je podoben - 40 mm. Frekvence, ki jih zaznavajo slušalke, se nekoliko razlikujejo - od 10 do 20 tisoč Hz. Impedanca je bila 60 ohmov, občutljivost pa je bila 96 dB. Kapaciteta - 50 mW. Teža naprave brez kabla - 140 gramov.Paket modelov Plattan in Zinken

Proizvajalec modelov prinaša v kartonske škatle. Narejene so iz tankega platna. Vključuje dokumente, odstranljive vrste kablov. V Plattan modelu lahko najdete tudi žico za polnjenje baterije. Nobenega ohišja ali ohišja ni, čeprav z enim od njih prihaja veliko modernih modelov. Ampak na drugi strani, v skladu z evropskimi standardi, ti modeli so precej poceni - 99 evrov, tako v upanju, da proizvajalec dal nekaj bonusov - to nima smisla.

Oblikovanje slušalk

Slušalke Urbanears so na voljo v različnih barvnih rešitvah. Mnenja o videzu so pozitivna. Na trgu lahko najdete različne modele - od črne do lila. Zakaj tako? Na Švedskem (v državi izdelave) se slušalke prodajajo v specializiranih trgovinah oblačil, zato se podjetja trudijo, da bi svojo opremo opremila z vsemi možnimi možnostmi. Tudi ta rešitev naredi slušalke svetle in modne.

Oblikovanje modelov

Model Zinken je DJ, zato ima precej močan naglavni trak. Kovinski tečaji. Zahvaljujoč njim se lahko model obrne in sestavi. Kot skodelic je majhen, zato mnogi lastniki trdijo, da so tečaji tu nepotrebni. Ena od skodelic ima priključek 35 mm, drugi 63 mm, kar vam omogoča uporabo kablov z različnimi vtiči. Zato ni treba uporabljati adapterja. Plattan model je nekoliko drugačen. Te brezžične slušalke imajo kabel z daljinskim upravljalnikom in mikrofonom, na obeh koncih pa so 35 mm priključki, kabel je izredno tanek in ima tkanino. Ne nered in ne povzroča neugodja.Lastniki tega kabla najpogosteje nosijo s seboj alternativno rešitev, če je baterija izpraznjena. Trak ima trak. Lahko se odstrani in po potrebi izpere. Za slednje se voda ne uporablja vroče 30 ° C.
Glave tipa slušalk se lahko potisnejo do ušes. Sčasoma pa je pomlad oslabljena. Polnilna vrata v modelu akumulatorja so na desni strani posode. Tukaj lahko najdete gumb za vklop instrumenta in iskanje vira glasbe. To je isti ključ. Če želite aktivirati iskanje, ga morate predpomniti šest sekund. Ta skodelica ima na zgornji strani nadzorno ploščo na dotik. Tukaj lahko sprejmete dohodne klice, spremenite seznam predvajanja in povečate /zmanjšate glasnost. V Plattan modelu se indikator nahaja poleg plošče. Če je baterija svetlo rdeča, jo je treba ponovno napolniti, če je baterija bela pri 100%. Vozniki obeh modelov imata enak premer - 40 mm. Vendar so modeli različni. Zinken slušalke imajo dvojno membrano, medtem ko je Plattan samo ena. Oba sta izdelana ročno.

Modeli, ki oddajajo zvok

Kljub temu, da imajo modeli resne oblikovne razlike, njihov zvok ostaja isti. Kakorkoli že, če brezžični model povežete s kablom. Zgornje frekvence so opazno znižane, nižji presežek se dvigne. Pri poslušanju brez izenačevalnika dobi veliko oči. Še posebej, če uporabljate računalnik kot vir zvoka. S pametnimi telefoni te težavepraktično neviden. Ta kontrast med frekvencami je bil ustvarjen, da bi povečal moč telefonov. Ko se igrate z močnejšimi napravami (nekatere tablice, računalniki, glasbeni instrumenti itd.), Je zvok pogosto popačen. Vendar pa ocene o njej zaradi cenovne kategorije niso slabe.

Produktivnost Plattanovega modela

Model lahko brez ponovnega polnjenja deluje do 14 ur, vendar je ta indikator netočen. Vse je odvisno od glasnosti, glasbe, oddaljenosti od vira zvoka. Mnogi lastniki uporabljajo slušalke približno 3 dni in šele nato zaračunajo.

Urbanears Kransen

Urbanears Kransen slušalke se pogosto uporabljajo s telefoni ameriškega "jabolka". Povezava poteka preko kabla. Občutljivost slušalk je 100 dB. Frekvenčno območje od 20 do 20 tisoč Hz. Slušalke dinamičnega tipa so standardne slušalke v obliki priključkov. Impedanca je 32 ohmov, membrana pa ima premer 10 mm. Pritrditev ni, kabel pa ima tkanino.

Sorodne publikacije