ISDone.dll: prišlo je do napake pri razpakiranju. Možni vzroki in rešitve

Ko dolgo časa čakate na objavo svoje najljubše igre, jo prenesete, boste nenadoma videli "ISDone.dll: prišlo je do napake pri razpakiranju" in kodo poleg nje. Prvič, ljudje so izgubljeni, žalostni in ne vedo, kako se spopasti s takšnim problemom. Dejansko obstaja veliko načinov, kako popraviti situacijo, in v eni uri ali dveh lahko računalnik spravite nazaj na delo.

Opis problema

Najpogostejše sporočilo, da je komponenta ISDone.dll naletela na napako pri razpakiranju, se ne pojavi, ko namestite določen projekt. Problem nastane pri razpakiranju več iger, kar pomeni, da je treba rešitev postopoma iskati v njenem sistemu. Ista napaka s podobno kodo ima tudi različne napise, ki kažejo na določen razlog. Pazljivo jih je treba prebrati, nato pa bo odpravljanje težav še hitrejše. V obeh primerih so vzroki pogojno razdeljeni v dve kategoriji: povezani s samo datoteko in sistemskimi težavami. Na podlagi tega je vredno iskati rešitev. Prav tako je treba omeniti, da oštevilčevanje kod tukaj nima veliko učinka, saj bo preverjanje za najbolj očitne razloge moralo biti brez njega.

Preverjanje strank

Če je uporabnik na svojem monitorju videl, da je ISDone.dll med razpakiranjem naletel na napako, bi morali ta arhiv takoj prenesti na prenosni pogon. Če namestitev na drugi napravi poteka brez težav, potem je treba iti na čiščenjesistemov. Rezultat na vseh računalnikih je pogosto enak, kar kaže na poškodovane datoteke. Posebej je treba omeniti prisotnost kontrolnih besed CRC v oknu ali indikacije, da v vseh dokumentih ni celovitosti. Razlog je največkrat v tem, da uporabnik še ni prenesel arhiva iz izmenjevalnika datotek. Morda dejstvo, da je virus na računalniku, ki je uspelo pokvariti namestitev. Tukaj je izhod preprost: popolnoma prenesite arhiv podatkov, nato pa začnite proces izvajanja igre mirno. Možno je, da ima izbrana povezava za prenos že paketno datoteko. Potem morate uporabiti drugo spletno mesto ali vir distribucije.

Archiver

Newbies, ki šele začenjajo z odkrivanjem vseh razlik v namestitvi iger, sporočilo, da je struktura ISDone.dll naletela na napako, ko je razpakiranje malce pretirano. To ne bi smelo biti, ker je glavna stvar za vas, da si zapomnite: vedno preverite besedilo, ki se pojavi na zaslonu v oknu napake. Preprosto se lahko zgodi, da v računalniku ni programa za razpakiranje. Če je arhivator sam poškodovan, morda ne bo videl nekaterih datotek. Rešitev tukaj je, da ponovno prenesete vse najbolj priljubljene aplikacije te vrste. Če ima vaš računalnik 7-Z, WinRar in WinZip, potem takih težav ne bo. Tudi za preprosto pozavarovanje je bolje imeti te tri arhiverje. Potem ste zagotovo prepričani, da napaka ne izhaja iz tega razloga.

Najpogostejši primer

Takoj, ko uporabnik na svojem računalnikuOdkriva, da je komponenta ISDone.dll napaka 7 pri razpakiranju (ali z drugo številčno kodo), nato pa takoj začeti čistiti sistem pred virusi. Vsi lastniki osebnih računalnikov si ne morejo privoščiti, da imajo licenciran protivirusni program, ki bo blokiral vso zlonamerno programsko opremo na omrežnem zaslonu. Zato se na računalniku pojavljajo vse vrste dokumentov pod krinko uporabnih informacij in aplikacij. Posledica tega je, da sistem začne delovati v kritičnem stanju, številne datoteke so poškodovane, še niso se v celoti pojavile na računalniku (kot v primeru arhiva iger).
Da bi se lahko v prihodnosti ponovno zavarovali ali rešili problem, morate zdaj izkoristiti brezplačne pripomočke za zdravljenje. Primer je lahko majhen program, ki se brezplačno distribuira na spletni strani Dr.Web. Po prenosu ga zaženite in zaženite skeniranje. Strokovnjaki v tej panogi vedno dopolnjujejo bazo z novimi algoritmi, tako da je zagotovljeno kakovostno iskanje. Postopek bo trajal od ene ure do tri, odvisno od količine informacij v računalniku. Če so virusi najdeni, je bil to razlog, da je v sistemu ISDone.dll prišlo do napake pri razpakiranju (1 - številčenje kod). Pošljite zlonamerne datoteke v karanteno in bodite varni za sistem.

Smešni primer

Uporabniki v primeru napak z različnimi kodami takoj menijo, da je njihov sistem našel resne težave. Prestraši jih in naredi paniko. Pravzaprav je rešitev neposredno na površini. V eni od namestitvenih točk morate določiti pot iz imenika map, kjerda bo vse datoteke. Nekateri monterji ne marajo na vprašanje, ime v cirilici. So poleg drugih latinsko niso sprejeti, in to pride v komponenti ISDone.dll Prišlo je do napake pri pridobivanju
kode. Rešitev je preprosto nikjer, saj je le, da poskusite ponovno namestiti igro. Ne pozabite na skrbi. Preverite vrstico Jezik in prisotnost ruskih znakov v imenih map. Odličen primer črko "e", ki v angleškem jeziku je enako, in je na isti tipki. To je pogosta težava, ki se pojavlja skozi uporabnikom malomarnosti.


Notranji pomnilnik

Ko uporabnik namesti računalniških iger pogosto in ljubi, da jih zbirajo, potem problem se začne s spominom. Le vsak peti uporabnik ima navado, da preveri, koliko več prostora na trdem disku in jih je treba odstraniti iz datoteke, ki so na voljo tam. Večina ljudi verjame, da je pet sto gigabajtov bo nerealna in ne upošteva, da sedanji projekti zahtevajo vsaj dvajset tisoč petsto udeležencev. Izkazalo se je, da je, ker lahko deseti namestitev začnejo težave. Če je sporočilo na zaslonu «ISDone.dll je, medtem ko pridobivanje" Nato takoj preverite trdi disk je prišlo do
, je prišlo do napake. Če ni dovolj prostora, potem pa ga očistite, prazen prostor, in spet začeli nastavitev igre. Bolje v tem primeru za nadaljevanje prekinjenega postopka, saj se bo v prihodnosti soočila z drugimi težavami.

pomnilnik

zaradi njihove naraveparameter, kot je RAM, le redko pozna težave v sistemu. Uporabnik ima lahko mesece za uporabo nameščenega paketa Windows brez težav, vendar bodo težave prisotne. Pogosteje se bodo predstavili v primerih, ko bodo namestili igro. Signali o težavah RAM-a bodo kritična napaka modrega zaslona in samodejni ponovni zagon naprave. Tudi če se to ne zgodi, morate paziti na delovanje operacijskega sistema. Zaznavanje pogostega, celo sekundarnega zamrzovanja lahko pomeni, da je treba opraviti diagnozo. To lahko storite tako, da prenesete program ali naredite namestitveni disk (bliskovni pogon). Preverjanje bo dalo rezultat in takoj bo priložnost za odpravo zaznanih težav.

Datoteka ostranjevalnika

Obstajajo primeri, ko je struktura ISDone.dll naletela na napako pri razpakiranju (5. izdaja), ker je ostranjevalna datoteka onemogočena. To je lahko posledica kritične napake ali ročnega načina malomarnosti uporabnikov. Če želite nadaljevati svoje delo, morate izvesti vrsto operacij. Za začetek morate najti "Nadzorno ploščo" v meniju "Start" in izberite "Sistem in varnost". V meniju na desni bo prikazana vrstica »Napredne sistemske nastavitve«. Pomaknite se po njem in odprite zavihek Dodatno, kjer boste videli element »Možnosti delovanja«. Tukaj lahko spremenite velikost, omogočite ali onemogočite izmenjalno datoteko. Trenutno med analitiki še vedno obstajajo polemike in podatek o tem, kajmoral bi biti. Priporočljivo je, da privzeto vrednost spremenite samo na majhno, fiksno število.

Splošni nasveti

Najbolje je, da v računalniku nikoli nimate podobnih težav. Na to se lahko opozori. Ne čakajte, ko ste se končno odločili namestiti vašo najljubšo RPG in nenadoma izskoči okno "Skyrim: ISDone.dll" je prišlo do napake pri razpakiranju komponente. " Na prvem mestu vedno sledite svojemu spominu, tako notranjemu kot operativnemu. Očistite računalnik pred virusi in zlonamernimi dokumenti. Bolje je, da vzamete navado rednega nalaganja pripomočkov in preverjanja naprave. Po tem, očistite register in vse vrste smeti iz računalnika. Postopek predpomnjenja želi po odstranitvi, namestitvi in ​​premikanju zapustiti veliko število nepotrebnih preostalih datotek. Konec koncev, samo defragmentirajte svoje diske po ducatu transakcij. Prav tako bo sprostil pomnilnik in vam omogočil, da se izognete mnogim težavam.

Sorodne publikacije