Kako prenesti klepet Whatsapp na drug telefon

Nakup novega pametnega telefona je vedno lep dogodek. To še posebej velja za ljubitelje iPhonov. Vendar pa je od časa do časa zaželeno, da napravo posodobite na bolj napredno in moderno. In potem je nov problem: kako prenesti klepet Whatsapp na drug telefon? Težko si je v tem trenutku predstavljati osebo, ki ne bi uporabljala različnih glasnikov. Nič presenetljivega - preproste za uporabo, s katerimi lahko klepetate s celotnimi skupinami, izmenjujete fotografije in videoposnetke. Tudi komunicirate prek videa iz katerega koli kota planeta.


In kako nadležno, ko pot do duše korespondence izgine skupaj. Da bi se temu izognili, poskusite razumeti zapletenosti priljubljenega selovca in načine za obnovitev korespondence na različnih napravah.

Kako namestiti "Watsap" na nov telefon

Z namestitvijo težav s sporočili načeloma ne bi smelo biti. Edina stvar, ki si jo morate zapomniti je, da morate prenesti aplikacijo iz dokazanih virov. V nobenem primeru ne tvegate ali prenašate datotek v telefon iz nejasnih virov, v nasprotnem primeru tvegate namesto komuniciranja, da bi dobili virus. Še posebej, ker se v zanesljivih virih aplikacija igra popolnoma brezplačno. Preverja se tudi App Store ali Google Play, odvisno od operacijskega sistema telefona. Prav tako lahko prenesete "Watsap" iz uradne strani. Po prenosu datoteke ostane samo nameščanje in odpiranje programa. Nič ni ostalo naslednje, ampak za prenos klepeta Whatsapp na drug telefon. TodaNe pozabite na zelo pomembno točko: "Watsap" ne namestite na noben način, ne da bi morali ustvariti predhodno varnostno kopijo klepeta na starem telefonu, sicer ne boste mogli obnoviti vseh podatkov.


Nazaj

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, je, da je sel Watsap tesno povezan s sedmimi karticami, tako da, če želite, da vse ostane enako, bo moralo biti novo telefon bo s kopiranimi stiki vstavil staro številko, sicer ne bo delovalo. Za prenos klepeta "Watsap" na nov telefon v obliki, v kateri je bil na starem telefonu, morate najprej poskrbeti za varnostno kopiranje. To lahko storite v nastavitvah programa. V tem primeru lahko določite, katera frekvenca "Watsap" naj shrani vaše podatke. Načeloma "Watsap" sam po sebi kopira zgodovino korespondence enkrat na dan. Arhivi so shranjeni v oblaku iCloud ali v storitvi Google Drive (odvisno od operacijskega sistema telefona ali pomnilnika telefona, na primer notranjega pomnilnika ali kartice SD). Poiščite potrebne datoteke v mapi /sdcard /WhatsApp. /Databases ali WhatsApp /Databases, nato pa jih morate premakniti v nov telefon, šele nato lahko pomislite na namestitev in prenos WhatsAppa in klepetov na drug telefon.

Prenos stikov

Pred vprašanjem o prenosu klepeta Whatsapp na drug telefon, kot je navedeno zgoraj, morate prenesti stike iz imenika v pomnilnik kartice SIM. Menimo, da to ne bo delo za uporabnike sodobnih pametnih telefonov in samostojno na tej stopnji.ni vredno Pojdite v imenik in sledite pozivom.
Po uspešni namestitvi bo Watsap pregledal vse uporabnike s seznama in ugotovil, kdo ima to aplikacijo. Po tem bo te ljudi dodal na seznam stikov. Uživate lahko v komunikaciji.

Kaj storiti, če pripomočki z različnimi operacijskimi sistemi?

Povsem druga stvar je, če ste se nenadoma odločili spremeniti, recimo, Android telefon na iOS ali obratno. Na žalost v tem primeru ne boste mogli pridobiti neprecenljive korespondence. Na žalost, tudi če prenesete varnostne kopije iz enega telefona v drugega, ne boste uspeli, ker se selitev klepeta Whatsapp na drug telefon z velikim operacijskim sistemom ne bo iztekla, ker bo format arhivske datoteke drugačen. Z drugimi besedami, vaš novi pametni telefon ne bo mogel brati datotek neznanega formata. Kaj storiti v tem primeru? Zelo mi je žal, vendar lahko pozabite na dopisovanje, največjega, kar si lahko zamislite - shranite jih kot slike v obliki jpeg. To je v primeru, da potrebujete določen dopis. Podobno lahko shranite slike, videoposnetke in druge datoteke, vdelane v klepet.

Naj povzamemo

Ponovno bomo ponovili vrstni red potrebnih ukrepov. Če se sprašujete, kako prenesti klepet Whatsapp na drug telefon, recite »Android«, morate:
  • Kopirati vse klepete v Google Drive ali na pomnilniško kartico, kar se izvede v nastavitvah samega programa. , s kakšno frekvenco mora aplikacija narediti rezervacijo in se prijaviti v svoj račungoogle račun
  • Kopirajte vse stike v starem telefonu iz pomnilnika telefona na kartico SIM. Nato vstavite sedem kartic v novo napravo.
  • Prenesite in zaženite aplikacijo. Program sam vpraša, ali je treba podatke obnoviti. Po potrditvi bodo vsi klepeti posodobljeni.
  • Kako prenesti klepet Whatsapp na drug telefon. Na telefonu iPhone ali iPad je prenos pogovora grobo podoben »Android«. Edina stvar - namesto Google Drive potrebujete iCloud v oblaku. Vse ostalo je načeloma nespremenjeno.

    Sorodne publikacije