"Arm 2": sistemske zahteve za udoben zagon

V računalniški projekt "ARMA 2" sistemske zahteve ustrezajo sprostitev igre, vizualnih in tehničnih vidikov. Razvijalci so poskrbeli za maksimalno optimizacijo lastnikom celo so najšibkejši lahko uživali dogodivščine v svetu realne vojne.

Opis igrati

Projekt "Arma 2" v celoti izpolnjujejo vsebino sistemske zahteve igre. Nastopala je na trgu v letu 2009 in se razlikuje od drugih del o vojni. Zgodba preselil igralcev v fiktivni državi Chernorussyyu.


To je že dve leti trajajo vojno in igralci delujejo kot plačanci ali rednih vojakov nasprotujočih si strani. Realistični prevladuje v vsakem akcijskem značaja. Promet Ministrstvo bodo morali naučiti, orožje ročno ponovno napolniti, in to traja nekaj časa, in ko je streljanje je učinkovitost. Igralci morajo upoštevati zakone balistiko in taktike za uspešno misijo. V skladu z razvijalci, da je tisto, kar se prava vojna, in igralci iz celega sveta seznanijo z njo.

System Settings

V času uvedli v 2016-2017 letih v igri "Arma 2" sistemske zahteve zdijo celo prenizka. Tehnologija je šla daleč naprej v sedmih letih nepopolni, vsi igralci imajo čas za posodobitev svojih računalnikov zaradi težav z uvedbo ne bi smelo biti.
Procesor ni nižja od modela dvojedrni procesor s frekvenco ure 13 GHz. Zanimivo je, da za priporočene nastavitve označene štiri jedra na procesorju, vendar to nima nobenega smisla. Vzorčni seznamMinimalni parametri popolnoma zadostijo tudi visokim nastavitvam. RAM zahteva najmanj 512 megabajtov, optimalno število pa bo dvakrat večje, čeprav to ni več pomemben parameter. Najmanjše število starejših računalnikov je dva gigabajta tabličnih računalnikov, ki v celoti izpolnjujejo zahteve Arme 2 na osebnem računalniku. Grafično bo procesor 8800GT z 512 megabajti dovolj. Te grafične kartice so bile leta 2009 najmočnejše. Od takrat je Nvidia že nadomestila desetine generacij svojih izdelkov, podobni modeli pa so shranjeni le v njenem muzeju. Zadnji pomemben parameter je operacijski sistem. Tukaj je podpora za priljubljeni operacijski sistem Windows XP.


Mod o zombijah

Zaradi dejstva, da so bile zahteve sistema "Arma 2" nizke, je skupina navijačev začela ustvarjati različne spremembe. Eden od njih, imenovan DayZ, je postal tako priljubljen, da se je razvil v ločeno igro. Projekt je v celoti izdelan v stilu preživetja s poudarkom na samopromociji. Vsakdo je tu zase, zato mora po apokalipsi izumiti načine za preživetje v svetu. Ali je našel predmet lahko koristen, in kot orožje bo celo fit lopato. Znak mora jesti, piti in dobiti rane, ki jih je treba zdraviti. Tukaj, kot v izvirni igri, je poudarek v celoti na realizmu. Avtorji sprememb se niso dotaknili vizualne komponente, saj so sistemske zahteve "Arm 2 Dayz" skoraj enake tistim, ki so opisane zgoraj. Razen če grafična kartica višjega modela ne bo odveč, ker potemobremenitev sistema kot celote se bo zmanjšala. Ta sprememba je začela nastajati celoten kult ljubiteljev zombi apokalipse. Po tem so mnogi razvijalci predstavili svoj razvoj v zvezi s tem, nekateri pa so se celo popolnoma vključili v multiplayer.

Skrivnost nizkih zahtev Arma 2

Sistemske zahteve v tem trenutku so videti zelo nezahtevne, toda v letu 2009 so bile resni parametri, in daleč od tega si niso mogli privoščiti namestitve igralca. V tem primeru razvijalci ne skrivajo dejstva, da je že več mesecev delal samo na optimizaciji. Ustvarili so notranje jedro iz niča, kar jim je omogočilo, da so izdelali kodo trifles. Posledično so lahko tudi računalniki, ki niso imeli parametrov za minimalni zagon, pri nizkih nastavitvah sodelovali v vojni. Od sprostitve Arm 2 na PC, se sistemske zahteve niso spremenile. Razvijalci so popolnoma prenehali podpirati drugi del dodatkov in popravkov. Izpustili so nadaljevanje in usmerili pozornost na to. Trenutno lahko igro ARMA 2 preprosto prenesete ali kupite v digitalnih trgovinah po nizkih cenah. Izgleda dostojno tudi pri nizkih okoljih.

Sorodne publikacije