"Gothic 3": orožje, kje najti, izbor orožja, vrste, moda, mimo, quests, zgodba in znakov

Orožje v Gothic 3 je posebna vrsta obleke, ki vam omogoča, da okrepite značaj in ga naredite veliko močnejši. Načelo igre je urejeno tako, da išče močnejšo opremo in se bojuje z nevarnimi sovražniki. Hkrati pa se ne bo pojavil takoj, saj ima junak veščine spretnosti posedovanja enega ali drugega orožja, tako da boste morali črpati in biti sposobni. Za to bo veliko časa, če pa lahko razvijete vse specializacije, bo junak postal nepremagljiv. Zato ne bomo vzeli časa in takoj nadaljevali z obravnavo cenovno dostopne opreme.

Orožje v igri

Na prvi pogled se zdi, da orožje v Gothic 3 ne igra pomembne vloge, saj je avantura igre močna magija. Toda v naglici, da opozorimo na pomemben odtenek: nekateri sovražniki imajo popolno zaščito pred uroki in se morajo boriti z njimi. Ne pozabite, da magija potrebuje palico za izboljšanje čarovnije, in so neke vrste orožje. Zato poskusite zbrati velik arzenal, tako da imate na voljo različne možnosti. Tako boste zagotovili zajamčeno prehod številnih testov in boste lahko izbrali uniforme, odvisno od gostov in sovražnikov. In kakšne vrste bodo na voljo, o tem bomo še govorili.


Vrste orožja

Seznam orožja v "Gothic 3" je precej velik, zato smo ga zaradi udobja razdelili v razrede:
 • Dvojno izenačena.Ta smer vključuje celotno opremo: osi, kladiva, helebarde in še veliko več. Običajno ima ta vrsta orožja visoko stopnjo škode, vendar je potrebna uporaba dveh rok, kar izključuje možnost uporabe ščita. Druga pomanjkljivost so počasni napadi, ki niso primerni za uničenje pametnih nasprotnikov.
 • Enolična uniforma je univerzalna vrsta orožja, ki lahko povzroči takojšnjo škodo. V primerjavi s prvo možnostjo lahko škodo povzroči ne toliko, ampak uporabnik dobi možnost uporabe ščita za zaščito.
 • Palice so čarobne naprave, ki se lahko uporabljajo samo z dvema rokama. Ponavadi ima to orožje dolgo leseno osnovo in nekaj zanimivega vrha. Kar se tiče lastnosti, so namenjene zaščiti ali izboljšanju čarobnih urokov.
 • Luke - ta kategorija vključuje vrste puščic s puščicami, ki omogočajo, da povzročijo škodo od daleč. Praviloma obstajajo loki in samostreli, med katerimi lahko najdete veliko zanimivih možnosti. Toda v odprtih prostorih nimajo veliko moči, zato igralci uporabljajo orožje blizu.
 • Kljub dejstvu, da vrste orožja v "gotskem 3" ni tako veliko, imajo precej širok arzenal. Za primerjavo je treba opozoriti, da vsaka vrsta vsebuje od 10 do 25 vrst, v skupni rabi pa je na voljo več kot 70 delov opreme. Glavna stvar je, da skrbno preberete značilnosti in upoštevate dejstvo, da se lahko orožje izboljša z uvedbočarobne uroke in ostrenje kovača. Ostaja samo razstaviti postavitev uniforme.


  Kje najti to obleko?

  Kje najti orožje v gotskem 3? Da bi odgovorili na to vprašanje enostavno ne bo deloval, saj je igra je precej velik in obstaja več načinov, da se orodja:
 • Pridobitev trgovcev - v avanturo, boste našli veliko različnih trgovcev in kovači, ki vam z veseljem prodajajo oblačila. Glavna stvar, ne pozabite, da preuči svoj izbor, da bi imeli čas za nakup najbolj zanimivo različico orožja.
 • Underground - čeprav v igri ni toliko nevarnih mest, imajo skrite debla. Če lahko premagate grozne pošasti in opravite test, boste prejeli novo opremo za nagrado.
 • Knockout za NPC - v igri vaš junak ima popolno svobodo. Lahko raziskuje okolje, krade in celo napada NPC. Res je, če se bojujete previdno in ne dokončate nasprotnika, bo preprosto padel v knockout in čez nekaj časa se bo dvignil. Ta metoda je odlična za pridobivanje zanimivih orožij v različnih NPC-jevih.
 • Okolica - ne pozabite natančno preučiti vseh kotičkov sveta. Boste našli veliko zanimivih krajev, kjer bodo predpomnilniki z uniformami, ki jih boste zagotovo potrebovali.
 • Zdaj veste, kje najdete orožje v gotskem 3. Da, neposrednih informacij ni, saj so včasih nekatere njihove sorte nastale naključno. Zato je treba le skrbno opazovati okolje in izkoristiti priložnost, da pravočasno posodobimo svoj arzenal.

  Katero orožje je bolje uporabiti?

  In kakšno orožje je boljše v gotskem 3? Odgovor na to vprašanje ne bo rešen, saj je vse odvisno od spretnosti vašega junaka in osebnega sloga igre. Nekdo je lahko nameščen za uporabo dvosmernih mečev, drugi uporabniki pa bodo z veseljem prenesli kolo. V vsakem primeru boste našli najmočnejše orožje v igri, kar je najpomembnejše, sledite našim priporočilom. Kot primer navedimo več vrst orožja najvišje kakovosti:
 • "Rage Innos" - dvoročni meč, ki lahko povzroči ogromno škodo. Hkrati orožje hitreje udari sovražnika in praktično ne vzdrži vzdržljivosti protagonista.
 • "Morro Crash" je velika samostrela, ki poganja velike vijake. To orožje pripada Orku in ga ne bo mogoče zlahka izkoristiti. Toda če pridete ven, boste lahko zadeli cilje na dolge razdalje.
 • Demonova čebula je močna in prefinjena čebula, ustvarjena iz kosti in obdana s temno magijo. Lastništvo tega orožja lahko samo najbolj spretne puščice.
 • Mojsterjev meč je smrtonosno dolg meč, ki ga je mogoče manipulirati samo z eno roko. Dano orožje je imelo sedanjega mojstra ograje, čas je bil, da dokažete svoje znanje.
 • Če postanete lastnik tega orožja, lahko sebe smatrate za močnega bojevnika. Res je, da boste za uporabo potrebovali ne le prenesene značilnosti, temveč tudi najvišjo raven znanja.

  Proces prenosa igre

  Kot smo že omenili, orožje v "gotskem 3"igra pomembno vlogo v načrtu avanture. Res je, da razmisli absolutno vse razpoložljive naloge ne bomo, saj so zelo veliko. Glavna zgodba je namenjena zbiranju 12 skodelic, ki so raztresene po vsej celini. Nekdo vam jih bo osebno dal, nekdo pa se mora boriti z nekom. Glavna stvar je, da poskusite odstraniti čarobno kupolo v prestolnici celine, da bi prišli tja in pomagali domačinom, da obnovijo red in uničijo orke.
  Ampak ne mudi, saj poteka igra vključuje izbiro. Lahko pridete na stran orkovih vsiljivcev in jim pomagate, da se začnejo. Samo razumeti vse posledice bodo vplivale na vaš nadaljnji ugled. V vsakem primeru bo nevtralen status težko obdržati in stran konflikta se mora še vedno odločiti.

  Omeniti je treba, da bo prehod igre v glavnem sestavljen iz nalog razčiščevanja ozemlja in iskanja manjkajočega tovora. Včasih se boste morali boriti z različnimi sovražniki in celo sodelovati v dvoboju. Zato poskusite ne preskočiti nalog in jih narediti vse, nagrade, ki jih zagotovo ne žalite.

  Zanimive naloge

  Najbolj zanimive naloge se bodo približale koncu igre. Na primer, prizadevanje za orožje v Gothic 3, ki ponuja sestavljanje celotnega arzenala orožja za začetek vojne. Mimogrede, ta naloga bo morala prestati, ne glede na izbiro strani konflikta: orci ali ljudje.
  Še eno zanimivo iskanje bo inteligenca, usposabljanje čarovnikov in zbiranje različnih materialov. V vsakem primeru bo igra zanimiva inRazburljivo, žal, samo taka realizirana v parceli. Stranske naloge niso tako zanimive. So istega tipa, vendar tečejo precej hitro.

  Znaki iz igre

  Med pustolovščino boste naleteli na veliko število različnih junakov, čeprav ne bodo vsi edinstveni in zanimivi. Predlagamo le, da ste pozorni na naslednje NPC:
 • Ksardas - nekdanji mentor in rešitelj protagonista. Res je, da je v tem delu pustolovščine prekleti sovražnik vseh ljudi.
 • Zuben je ustanovitelj države asan.
 • Kralj Robar II je strahopetni vladar lokalnih dežel. Skriva se pred splošno grožnjo v njegovi prestolnici pod čarobno kupolo.
 • Diego je prijatelj in zanesljiv prijatelj protagonista.
 • Milten je dobronamerni NPC čarovnik, ki vam pomaga pri avanturi.
 • ​​
 • Laster je še en zvest prijatelj, ki so ga ujeli Orki.
 • Horn je močan in močan NPC, ki je pripravljen postati glavni protagonist.
 • Watras je mogočni čarovnik vode.
 • Pravzaprav so to vsi ključni liki, ki bodo vplivali na usodo celine, ki je padla pod napadom vojne. Ti NPC-ji bodo spremljali protagonista in mu pomagali v posebej težkih situacijah.

  Moda pri oboroževanju

  Na koncu bi rad razdelil vprašanje modifikacij orožja na gotskem 3. Veliko uporabnikov se je zanimal za to, vendar ni našel ničesar. In to je res, saj igra ne podpira nobenih sprememb, ki zagotavljajo dodajanje novih vrst orožja. Edina stvar, ki jo lahko uporabite, je mod Gothic 3: ReBalanceMod v2.0, ki spremeni vse značilnosti orožja. Nobene druge spremembe, preprosto ni možnosti. Zdaj imate vse informacije o igri "Gothic 3". To ni med najboljšimi igranju vlog, vendar je kljub temu prijetno in ozračja. Orožje v igri dovolj, je karizmatični liki, in dejansko svetu avanture zelo dobro in zanimivo. Torej ne zapravljajo časa in hitro ugasnila.

  Sorodne publikacije