Podrobnosti o krogu v Minecraftu

Če ste ljubitelj Minecrafta, potem verjetno veste, da so na trgu vsi objekti in okolje. Seveda se tu takoj pojavi vprašanje: kako narediti nekaj krog? To je lahko na primer vsaka konstrukcija ali predmet. Danes smo se odločili, da vam povemo, kako narediti krog v "Minecraftu" čim bolj enostavno in pravilno. V bistvu ni nič težkega pri ustvarjanju te postavke, zdaj pa obstajata dva načina, na katera lahko izvedete zamišljeno.


Grafični urejevalnik

Razmislimo o prvi poti, kot v Minecraftu, da naredimo krog. Ta možnost ni težavna in če pravilno preučite informacije, boste verjetno dobili vse hitro in kakovostno. Na prvi način bomo naredili svoje. Seveda ta možnost morda ni primerna za vsakogar. Če želite sami ustvariti zahtevani element, se nato seznanite s spodnjo metodo.
Če želite odgovoriti na vprašanje, kako narediti krog v Minecraftu, boste morali imeti v računalniku urejevalnik slik. Če želite, lahko uporabite tudi standardni program Paint, ki je v operacijskem sistemu. Prav tako lahko prenesete katerikoli drug urejevalnik slik - tukaj morate sami izbrati.

Rešitev

Odločili smo se za primer v programu Paint, saj uporablja največje število igralcev. Zaženite program in narišite krog velikosti, ki jo potrebujemo. Pomembno je zapomniti eno podrobnost: Ko nastavljate velikost igre, bo vaš krog zmanjšan za eno sliko. Na primer, narisal si element s parametri 50 x 50 oz. Na koncu bo imel razmerje 49 x 49. Z vprašanjem, kako narediti krog v "Minecraftu", praktično ugotovimo. Vendar pa morate v igro še dodati element.


Sheme

Drugi način, ki pojasnjuje, kako narediti krog v »Minecraftu«, je hitrejši in lažji. V tej možnosti bomo uporabili že dokončane sheme, ki so jih igralci predhodno izdelali sami. Mimogrede, taki obdelovanci so že v nekaterih različicah.
Da bi bili prepričani, morate le pokazati svojo pozornost, nato pa bo vprašanje, kako narediti krog v "Minecraftu", popolnoma rešeno za vas. Z zaključeno shemo boste lahko izbrali element z želenimi parametri. Barvo in videz lahko spremenite z grafičnim urejevalnikom. Ustvarjene kroge lahko postavite tudi v predloge, nato pa uporabite že pripravljene različice.

Sorodne publikacije