Quest "Skyrim": mimo "Mad Man", "Hiša groze" in "Vrnitev somraka"

Danes smo pripravili manjše preizkuse za tri razburljive naloge iz "Nominacije". Njihova zmogljivost lahko povzroči malo težav tako za začetnike kot za izkušene igralce, saj nihče ni imun na nepazljivost ali opustitev nekaterih pomembnih podrobnosti. Naši nasveti vam bodo pomagali obvladati vse težave, s katerimi se srečujejo.

Raznolikost nalog

V Skyrimu vsakdo najde nekaj zase, ne glede na to, ali je nesmiselno potepati po prostranstvih severne province ali opraviti kakšno zanimivo iskanje. Za veselje vseh ljubiteljev dobrih zgodb, igra res uživa v različnih nalogah. Morda je nekdo rad iskal stare predmete, ki so bili skriti v zapuščenih dveremarskih ruševinah Skyrima, ali prehodu "Mad Mind" in drugih misij o knezih Daedric - v vsakem primeru je tu vedno nekaj, kar lahko zasede.


"Hiša groze" in Molag Ball

Za izvedbo prvega iskanja iz našega današnjega seznama mora igralec oditi v mesto Markart. Na vhodu si lahko ogledate zapuščeno hišo - poleg nje bo stražar, ki prosi vse, da mimo istih prebivalcev hodijo na isto vprašanje. Odzivamo se na tisto, kar želimo, vendar na koncu zagotovo nudimo pomoč. Že v hiši se spustimo v klet. Takoj ko se znajdemo spodaj, se ščitijo in se vrnejo v zgornje nadstropje. V kleti bomo stopili v stik z glasom Daedric kneza Molaga Ball, ki nas bo kaznovalubij stražarja Izvedemo naročilo in dobimo še eno stvar - da dostavi lik hiši po imenu Lozrolf. Z zemljevidom poiščite cilj in pojdite na Logroll. Ko ga pripeljemo nazaj v Molag Balu, bomo morali ponovno delati z našo osebno Dadro. Na koncu bo knez nagradil Dovakina s svojo muškico.


Prehod "Norega uma"

Skyrim 5 še naprej zadovoljuje igralce z vrsto nalog za Daedric kneze. Na koncu vsakega od njih Dovakin prejme določeno nagrado. Običajno ravnatelji dajejo orožje, nekateri pa dajejo igralcu oklep, dragoceno knjigo in še eno edinstveno relikvijo.
Ime naslednjega iskanja "Skyrim" - "Nori um". Prehod nas navidezno pripelje do najslavnejšega kneza Daedrica, imenovanega Cheoharat. Za začetek moramo obiskati Solitude, kjer bomo skupaj s kolidžem bard dobili tramp darvenin. Po kratkem pogovoru se strinjamo, da prepričamo svojega gospodarja, naj ga vzame nazaj. Če iščemo Pelagijeve sobe (so v Modri ​​palači), vstopimo v notranjost in ga prenesemo v drugo dimenzijo, onkraj Skyrima. "Nadaljevanje Crazy Minda se nadaljuje in srečamo Scheorgorja, ki predlaga, da izpustimo pobožno Pelagijo, če bomo izpolnili tri njegove naloge. Za našo učinkovitost nas princ predstavlja s svojim Vabbjajkom, vsaka naloga je povezana s strahom Pelagije: v prvem je treba boriti s nočnimi nočnimi morami, v drugem - s streljanjem na gledalce tekmovanja, v tretjem - \ tZmanjšajte zlo Pelagijo in povečajte ponos. Sprostimo Pelagijo, se pogovorimo s Shegoratom in se spet znajdemo v Skyrimu. Prehod "Norega uma" je popoln!

Dokončanje glavne zgodbe Guild of Thieves

Še naprej govorimo o izvajanju zanimivih nalog "Nominacija". Prehod "Vrnitev somraka" postavi točko v glavno verigo zgodbe Guilda tatov. Pojdimo na lokacijo "Twilight Tomb", kjer se bomo srečali s spektrom Galas. On nam bo dal nekaj koristnih nasvetov za pomoč pri potovanju v Črno jezero - portal, ki povezuje bivališče smrtnikov in svet nokturna. Na poti bo Dovakin moral spopasti se z nekaj norimi nočnimi življenjskimi duhovi in ​​skozi veliko pasti (raztezanja, gumbi in druga znana "presenečenja"). Ko je prišel v temno sobo, je potrebno držati sence - če greste ven v svetlobo, bo junak začel kaditi in izgubljati xp. Potem čakamo na hodnik s kipom Nocturna. Za baklami sta dva obroča, ki omogočata dostop do skrivnega prehoda - gremo noter in pademo. Nekje v stenah je skrita luknja, kjer lahko vstavite naš Skeletalni ključ.
Na koncu naloge se bomo znašli v svetišču nočne dame. Vrnemo ključ do mesta, kjer se nahaja, srečamo se z Nocturnom "iz oči v oči" in izberemo eno od treh nočnih sposobnosti za našo nagrado. Čestitamo, dokončan je zadnje Thriller Guild Quest!

Sorodne publikacije