IPhone lahko polnite s plačilom za ipad: koristni nasveti

Tehnologije so že dolgo sestavni del vsakdanjega življenja skoraj vsakega človeka. Računalniki, prenosni računalniki, tablični računalniki, pametni telefoni itd. Mlada podjetja uspejo in tisti, ki so bili stebri preteklih let, izginejo. Toda med vsemi izstopa "jabolko" podjetje Apple. "Apple" je že dolgo znak kakovosti in izdelkov, čeprav ne poceni, odlikujejo najnovejši razvoj in eleganten slog. Široka paleta pripomočkov je povzročila, da so se lastniki spraševali, ali je mogoče uporabiti standardni polnilnik za tablični računalnik in pametni telefon. Najprej pa malo informacij o legendarnem podjetju.


Kratka zgodovina Apple

Appleova zgodovina vam omogoča, da napišete nekaj dokaj obsežnih razprav in še vedno izgubite nekaj pomembnega.
Podjetje so 1. aprila 1976 ustanovili Steve Jobs, Steve Wozniak in Ronald Wynne. Apple je postal eden najpomembnejših izdelovalcev programske opreme, prenosnih računalnikov, tablic, telefonov, osebnih računalnikov, avdio predvajalnikov itd. Sedež podjetja je v Cupertinu v Kaliforniji. Appleova letna tržna kapitalizacija je že nekaj let najvišja na svetu. Ustanovitelji podjetja so ustvarili tako praktično in estetsko privlačno napravo, da so okoli "jabolka" zgradili kult potrošnikov. Do leta 2007 je bilo ime podjetja Computer. To je bilo posledica dejstva, da je prvih trideset let Apple naredilpoudarek na razvoju osebnih računalnikov in pripadajočo programsko opremo. Ampak s časom, "Apple" je dobila več časa bolj mobilne naprave: iPhone, iPod in aypadam.


Kaj je aypad?

Eden od najbolj priljubljenih pripomočkov za "Apple" - iPad. Enostaven in priročen tableta zagotavlja nemoten dostop do svetovnega spleta in uspešno opravlja osnovne funkcije osebnega računalnika. Nedvomno, popolnoma nadomestiti, da ne more na osebni ali prenosni računalnik: potrebo po polnjenju in majhna količina pomnilnika ni dovoljeno samostojno delovati uro. Zaradi specifične operacijskega sistema ni mogoče namestiti na tabličnih aplikacij, ki zahtevajo posebno programsko opremo.
Glavna razlika od tablet konvencionalnih sproščanjem:
 • Odlična baterija, ki zagotavlja dolgo obdobje dela.
 • zaslon na dotik z visoko občutljivostjo.
 • operacijski sistem, odzivajo na zahteve.
 • enostavna montaža programi.
 • Toda pripomoček ni brez slabosti:
 • zaprt datotečni sistem, ki ne omogoča razvijalcem, da spremeni svoj OS, kot je Linux.
 • Pomanjkanje vgrajenim USB-pristaniščih.
 • Pomanjkanje standardnega Flash predvajalnika Adobe.
 • IPhone je drugačen od pametni?

  Če so tablete jasno, potem je iPhone razlikuje od tisočih drugih pametnih telefonov? Lastniki "jabolko" pametni ugotovil, da je glavni iPhone plus - operacijski sistem. Za razliko od Android, je posodobitev nameščenaTelefoni katere koli znamke, iOS, so zasnovani posebej za Apple. Tako so naključno "zapisani" zapisi sistema praktično odpravljeni.
  Aplikacije, prenesene prek posebne trgovine, bodo primerne za vsak pametni telefon. iOS je manj dovzeten za viruse kot drugi operacijski sistemi. Elegantna oblika in telo naprav se razlikujeta ne le v lepoti, temveč tudi v trajnosti.

  Malo o bateriji

  Preden odgovorite na vprašanje, ali želite napolniti iPhone z napajanjem iz ipad-a, morate vedeti več o lastnostih baterij teh naprav. Od prvih telefonov se je material, iz katerega so izdelane baterije za pametne telefone in tablice, spremenil. Baterije so postale lažje in bolj praktične. V zgoraj navedenih napravah Apple uporablja litij-ionske polimerne baterije. Ker je litij ena najlažjih kovin, se baterija izprazni, vendar je praktična.
  Njihova glavna razlika od nikljevih baterij je sposobnost polnjenja baterije v vsakem trenutku. Lastniki pripomočkov se lahko tudi ne skrbi, da lahko nepopolno polnjenje poškoduje baterijo in skrajša življenjsko dobo baterije. Za pravilno delovanje iphone ali ipad, razvijalci priporočajo, da baterijo v celoti napolnite enkrat na mesec, nato pa jo povsem izpraznite. To bo pomagalo obdržati elektrone v gibanju.

  Ali lahko iPhone zaračunam s plačilom za ipad? Lastniki Apple gadgetov pogosto izgubijo polnilnik iz pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Konec koncev, na vsak način poskusite izvedeti, če lahko polnite iPhone s polnjenjemod ipad in obratno. Nekdo misli, da če polnite ipad s polnjenjem iz iphone, potem lahko pokvari baterijo. Nekdo iskreno verjame, da polnilnik enega pripomočka ne ustreza parametrom drugim. Čas je, da odpravimo mite in izvedemo resnico.

  Rešitve za strokovnjake

  Lastniki pametnih telefonov opozarjajo, da je iPhone enostavno napolniti s plačilom za ipad. Originalni pripomočki in naprave so popolnoma prilagojeni drug drugemu in težave s povezavo preprosto ne nastanejo.
  Glavni plus takšnega načina polnjenja iPhone-a iz druge "jabolčne" dajatve je prihranek časa. V polnilnik, ki je vključen v standardni komplet za iPhone, je na izhodu dan največ en amper. Po naročilu ipad - dva ampera. Tako se bo čas polne napolnjenosti baterije zmanjšal za polovico. Tudi, če polnite iPhone z nabojem iz ipad, vam ne bo treba nositi več polnilnikov. Ta plus bodo cenili tisti, ki potrebujejo nenehno nositi pametni telefon, tablični računalnik in prenosni računalnik z njimi. V vrečki je več kablov, ki so vedno zmedeni. Ampak ali je mogoče polniti ipad s polnjenjem iphone, saj je to močnejša naprava? Seveda je možno, vendar je treba omeniti, da se bo čas polnega polnjenja baterije znatno povečal. Lastnikom pametnih telefonov ni treba skrbeti, da bo zmogljivejši polnilnik iPhone poškodoval iPhone. Maksimalni tok, ki je naveden v dodatku, ne igra velike vloge, saj v pametnih telefonih vgrajeni krmilniki ne dopuščajo, da bi zamudili več moči, kot jo zahteva pripomoček.

  Proti

  Ali obstajajo slabosti te metode zaračunavanja? Uporabniki niso opazili nobenih posebnih nepravilnosti v svojih telefonih ali tablicah.
  Večina informacij o tem, kako napolniti iPhone in ne moti lastnosti baterije, temelji na dejstvu, da se skoraj vsi moderni pametni telefoni ne razlikujejo po trajnosti. Lastniki jih poskušajo rešiti na vse načine. Da, obstajajo dokazi, da če polnite telefon z nabojem iz tabličnega računalnika, bo leto dni kasneje baterija pametnega telefona postala skoraj neuporabna. Vendar pa pozabljajo omeniti, da tako ali drugače večina "jabolčnih" lastnikov pametnih telefonov zamenja svoje baterije v enem letu. Tako ni bistvenih slabosti takega zaračunavanja.

  Informacije iz uradnih virov

  Nedvomno bo najpopolnejšo informacijo o tem, ali je možno polnjenje iPhonea s pristojbino na ipadu zagotoviti le proizvajalec. Podporna služba na uradni strani je sporočila, da Apple ponavadi ima polnilec z vmesnikom USB. Isti adapter je super za iphone in ipod.
  Zaposleni Apple niso ničesar dodali v slabosti te vrste zaračunavanja.

  Ali so druge naprave za polnjenje primerne?

  Številni lastniki mobilnih naprav imajo nekoč vprašanje: "Ali lahko iPhone polnim z ipadom, kot tudi iz računalnika prek kabla?" Najprej pa morate ugotoviti, katera vrata so bila vgrajena v računalnik. Sodobna osebnostračunalniki so opremljeni s tremi vrstami USB priključkov: 102.0 in 3.0. Maksimalni tok v prvih dveh vrstah dosega vrednost petsto milijamperov ali dveh in pol vatov. Vrata zadnje generacije omogočajo do devetsto miliamper ali pet vatov. Časi polnjenja za telefone iPhone in iPads se razlikujejo glede na količino baterije in vrsto vrat.
  Vrata USB prve in druge generacije zagotavljajo skoraj dvakratno moč, kar pomeni, da bo čas polnjenja skoraj dvakrat višji kot pri uporabi pristanišč tretje generacije. Razlikovati pristanišča tretje generacije od drugih je zelo preprosta - modra. Izkazalo se je, da je polnjenje "jabolčnih" pripomočkov zelo preprosto. Uporabite lahko tako originalno opremo kot standardni USB kabel, priključen na vaš osebni računalnik.

  Sorodne publikacije