Sintaksa JavaScript parseInt: primeri uporabe

Prepoznajte številko v vrstici in se prepričajte, da algoritem uporablja vrednost spremenljivke, katere vrsta je število, ki se zahteva v skoraj vsakem algoritmu. Metoda javascript parseInt rešuje ta problem in vam omogoča prepoznavanje številskih vrednosti v priljubljenih numeričnih sistemih.

Sintaksa ParseInt

Metoda ima dva parametra, druga pa ni potrebna. Rezultat dela je vedno število. Če prvi parameter (niz) ne vsebuje začetka simbolov numeričnega sistema, bo rezultat NaN.


[palec] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-02/sintaksis-javascript-parseint-prikladi-vikoristannya_811.jpeg [/thumb]
Črke šestnajstiškega števila so: a, b, c, d, e in f. Oktalno število je začetno '0', šestnajst starševski par pa '0x'. Toda ne vedno bo transformacija pravilno izvedena, čeprav je sintaktično pravilno označena.
[thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-02/sintaksis-javascript-parseint-prikladi-vikoristannya_672.jpeg
Funkcija razčlenjevanja števil - zahtevana operacija . V najenostavnejšem primeru vam metoda parseInt javascript prompt omogoča filtriranje vnosa pravilnih številskih vrednosti za hitre odločitve. Opomba Funkcija promt () - vnese, kar je vneslo obiskovalca v vnosno polje, ne "rezultat" gumbov Ok ali Prekliči. Zato je možno, da na letalu sledimo vsebini obiskovalčevega vnosa in sprejmemo pravo odločitev, da dobimo hitre vrednosti.

Uporaba metode parseInt

programiranje interneta ima svojo specifičnost in močno vpliva na idejo programiranja na splošno. Združevanje majhnih podatkov v enomost "word" - parameter, katerega glavne lastnosti:
 • kompaktnost;
 • hitra berljivost.
 • V mnogih primerih so najbolj ljubitelji tega dejavnika v CSS in HTML začeli pisati številke, nato pa takoj brez presledka, merske enote ali ločilnega znaka, z drugimi besedami, za oblikovanje strogih zaporedij znakov.


  Redni izrazi na splošno , za nezavedno skrivnosti razčlenjevanja, so abeceda mozzei, v kateri se kaša iz točk in pomišljaj "loči" s skoraj vsemi simboli tradicionalnega osem-bitnega niza, in vse, kar ni del vidnega dela tabele simbolov, lahko preprosto kodiramo s kodami, to je številkami in črke - to je metoda javascript parseInt Mnogi parametri nekaterih funkcij CSS ne dovoljujejo presledkov in delujejo samo takrat, ko so napisani izključno za vaš standardni jezik XML, za vse svoje odprtosti pa ne dopuščajo svobode pri kodiranju parametričnih informacij. Vrednost metode parseInt javascript je odvisna od vloge, ki jo igrajo številske informacije in kako je postalo običajno, da se uporablja v različnih aplikacijah.

  Vrednost numeričnega razčlenjevanja

  Analiza podatkov je simbolični postopek, vendar je današnje programiranje enaka obdelavi numeričnih informacij kot pred tremi desetletji. V preteklosti ni bilo nobenega javascripta in amp; parseInt. Toda iz izkušnje preteklosti je prišlo do znanja o obdelavi numeričnih informacij, prišlo je do akumuliranega potenciala za regularne izraze in druge podobne ideje.
  V določenem časovnem obdobju so dovoljeni programski jeziki "ključne besede" odklenejo "cirilico in omogočijo razvijalcu, da obdeluje slabo formalizirane podatke. Toda to obdobje je bilo kratko in z naraščajočim zanimanjem za objektno usmerjeno programiranje je nastala "črna luknja" med:
 • kako narediti;
 • kaj storiti.
 • Sodobni programski jezik na splošno (čeprav je vrednost jezika javascript težko oceniti na splošno) je dolžan orodje ločiti od predmeta dela. Orodje mora biti natančno in hitro in predmet dela je lahko poljubno velik in praktično neformaliziran. Toda rezultat programa z vsakim trenutkom postane bolj pomemben.
  [thumb] http://hi-news.pp.ua/uploads/posts/2018-02/sintaksis-javascript-parseint-prikladi-vikoristannya_724.jpeg
  Razvoj objektov brez javascripta parseInt - nepotrebna izguba moči, časa in kode. Metode objektov bi morale delovati kot urni mehanizem, hitro in natančno. Toda predmet za objekt - informacija, rezultat predmeta - tudi informacija. In tukaj razumeti pod objekt ni nujno pojem javascript, PHP ali Python - to so zasebne različice in slogi kodiranja realnih objektov.

  Sorodne publikacije

  Sintaksa CSS: primeri uporabe JavaScript: Primeri aplikacij Primeri predmetov JavaScript Primeri uporabe metode dolžine JavaScript JavaScript platno: opis, funkcije, primeri, pregledi Javascript XMLHttpRequest, zgodovina ustvarjanja, standardi, primeri