"Outdoor 2": sistemske in sistemske zahteve

Če na kratko povemo o igri, postane jasno, da gre za verski kult, vse se bo zgodilo v vasi. To je zgodba o novinarjih, ki so želeli odstraniti pravi občutek, a ker so bili nujno potrebni, so bile vse baterije za fotoaparat pozabljene doma.

Sistemske zahteve

Če se boste igrali na osebnem računalniku v Outlast 2, bodo zahteve naslednje. "Oska" (operacijski sistem) mora biti sedem, lahko postavite "sporočilo", 8 ali 10. Hkrati pa se prepričajte, da 64-bitov. RAM mora biti vsaj 4 GB, po možnosti 8. Pomnilniška kartica - 1 GB, boljša 15. Procesor - Zahtevana Intel Core, grafična kartica lahko uporablja NVIDIA ali Radeon, vendar mora biti združljiva z Direct X 10 različico. . Disk mora imeti vsaj 30 GB prostora.


V videu si lahko ogledate najavo igre, spoznajte tudi Notha in člane njegovega bogoslužja.

Ne pozabite na preteklost

Prvi Outlast pripoveduje o prijatelju, ki je padel v zelo čudno, zmedeno in precej slabo situacijo. In vedno je nekako poskušal ubiti, vendar mu je uspelo obdržati duhovnega pacifista. Čeprav so ga vedno lovili državljani z očitnimi odstopanji psihe, ki so s seboj vzeli palico ali nož. Vendar se ni nikakor odzval in se skril za kamero. No, junak je malo dolgočasen in strah, ampak zgodba je bila zelo zasvoji, okusena z misticizmom. Načeloma je igra "Outlast 2" enaka, z istim čudnim junakom, oziroma z dvema, dobro, in zdaj več.

Glavni junaki

Spoznajte - to so Langermanns. Predstavljajo dva novinarja, ki sta poročena. Ime moškega je Blake (na sliki spodaj), žena Lynn.
Naučili so se strašne zgodbe, da je bila ubita ena ženska, ki je čakala na otroka, in ta umor je bil zelo skrivnosten in celo, lahko rečemo, mistično. In ko je par odšel na prizorišče, se je helikopter zrušil. Kraj padca je Arizona, puščava Sonora. Ko se je človek zaznal, je odkril, da je helikopter ogenj, pilot je umrl, njegova žena pa preprosto ni. On jo bo iskal in od tega trenutka se zgodba začne.

Zgodovina

Ko začnete igrati Atlat 2 na osebnem računalniku, ste Blake Langerman, ki gre z ženo, da izve, kako je bila ubita ženska, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti. Našli so jo na cesti. Ker na tem mestu avto ne doseže, sta zakonca zakupila helikopter. Toda prevozno sredstvo je padlo, prišel si k sebi in potem ugotovil, da je tvoja žena izginila. Lokacija nesreče ni daleč od naselja, ki iz nekega razloga ni na zemljevidu. Imenuje se Tempeljska vrata. Ocenite mesto!
V njem živijo fanatiki, privrženci kulta "Zaveza novega Ezekiela". Predstavljajte si vas, ki je skrita nekje na koruznih poljih - zelo barvitem mestu. Torej, vodilni fanatiki Sallivan, je povedal prebivalcem, da sta ti in tvoja žena prišla iz Satana, in ne drugače. Poslal je prebivalce, da te ubijejo. Hero najde svojo punco tukajPridejo kulti. Obstajajo heretiki, zdaj so že ugrabili tvojo ženo.

Oris

Outlast 2 nam pripoveduje zgodbo, ko Blake poskuša najti svojo ženo, teče skozi polja, poraščena z koruzo, ljubke pastoralne vasi in lesene hiše. In nenadoma se zaveda, da je na nerazumljiv način, popolnoma brez želje, v središču konflikta, ki se je zgodil med privrženci kulta in ljudmi, ki se ne želijo pridružiti temu kultu. Toda najbolj presenetljivo je, da te dve strani, ne da bi pozabili, da se bori med seboj, želita, da ga ubijejo. Kmetje so postavljeni zelo agresivno, medtem ko Blake preliva kri, nato pa najde truplo, potem pa še nekaj drugega.
In če upoštevamo, da Blake ne more zaznati, kaj je naredil tem kmetom, kmalu preneha zavedati, da se to dogaja tukaj. On hoče priti od tu, samo od svoje žene bo našel. Njegova dejanja pa ovirajo zelo zlobni fanatiki, ki mu sledijo po petah. Če sem iskren, je včasih pacifizem junaka nadležen, ker na kmetiji najdemo različna orožja in predmete, ki jih je mogoče uporabiti kot take. Na primer, kamni, vilice, noži. Kljub temu ga Blake ne želi uporabljati, ampak se skriva pred sovražniki. V ta namen uporablja sode ali omare, še vedno išče baterije, oziroma ne enega, ampak veliko. Na neki način je naš junak izbral kamero, ki nenehno jede baterije s celo vrsto konj. Dajatev sploh ni na noben način. Tudi nočni način ne bo pomagal, če boste sedeli na baterije, in tudi mikrofon vam ne bo pomagal, saj se vas napolni.

Prvič zaradiBaterije neprestano blokirajo Blakeovo pot, vendar tega poročila ne more odstraniti. Čeprav okoli tega ni jasno, kaj se dogaja, Blake nadaljuje s streljanjem ali pa raje poskuša. Navsezadnje je toliko zanimivih stvari, kot so celo gore trupel, na verigi sedi dekle, toda to je oltar Satanistov. V nekaterih krajih najde tudi zapiske, in vse to pomaga razumeti vsaj nekaj o tiraniji. Mimogrede, na spodnjem video posnetku poteka Kuplinov "Outdoor 2". Začeli smo znova, da bi drugi videli, kaj in kako.

Sullivan

Noth je vključil evangelijski radio, da bi skušal najti mir v duši zaradi težav v svojem življenju. Nekega dne je začel slišati Božji glas prek radijske postaje. Potem je bila nota fenomen preroka Ezekiela in v življenju je bil nov cilj.
Noet je odpotoval na ranč v Novi Mehiki, kjer je začel častiti. Spodbujal je privržence, da se pogosto rodijo in spijo z mnogimi. Knot je ubil večino otrok, saj je bil prepričan, da je eden od njih Antikrist. Oblasti so aretirale večino članov bogoslužja. Noth je pobegnil v puščavo, v upanju, da bo dobil še en znak od Boga, in potem je še vedno dobil: Moral sem si očistiti eno oko, da bi videl pravo vizijo. To je storil in videl vizijo mesta, ki se imenuje Tempeljska vrata, kjer je njegova čreda uspela. Tam se igralci srečajo z Nothom in njegovo skupino privržencev, ko igrajo Outlast II. Fanatiki so očitni tistim ljudem, ki jih nikoli ne bi smeli izpustiti iz slabega. Še vedno pa bodo še vedno heretiki, ki bodo uredili nekaj plesov, okroglih rogovjelena na glavi in ​​hoja po vseh štirih. Kaj so lepe!
To pri teh ljudeh očitno ni tako, ker če se na poti srečate z enim od njih, bo on tam in odšel. Ti državljani delujejo počasi, iščejo junaka, vendar nekako brez pobude. Vendar pa obstaja teta, ki ima skorjo in grbo. Zelo je močna in ji nenehno nekaj pripoveduje, da bo molila. To je marca, punca Nota.
Glavna stvar - ne dobite ga pri roki, ker to srečanje ne bo zelo dobro. Kirk se bo pojavil na Blakejevem obrazu ali na intimnem mestu, ki prav tako ni navdušeno.

Razlike

Moram reči, da se Outlast razlikuje od prvega. Ustvarjalci so seveda preizkusili koncept igre in podrobnosti. Če boste našli križanje, bodo zaliti ali zarjaveli. Če bo to truplo, potem bodo jedli črve. In vse to je precej realistično. In na mestu plava megla ali meglica, z alarmom. Če se kdo spomni, je bila v prvi tekmi bolnišnica in laboratorij. Zdaj pa se je pokrajina spremenila in lahko vidite rudnike, šole in vasi. Vse to je zelo mračno in zlovešče. Toda zgodba je malo zmedena. Prav zdaj je Blake gledal v cerkev, ki je bila napolnjena z nejasno maso, in v drugem trenutku skuša pobegniti od prijatelja, ki v roki drži srp. Če preidete "Outlast 2" v ruskem jeziku, lahko vidite, da ima videokamera več funkcij, napolnjenost baterije kaže zdravje, vendar lahko vidite tudi vsefotografije, ki ste jih našli, ali si oglejte posnetke, ki ste jih Vmesnik je bil preprost, zdaj pa je postal v igri, tako da lahko dokončate potop v igri. Scenaristi so se odločili, da bodo verski prijatelji zelo groteskni, zelo samozavestni, nori - pravi fanatiki! Tu boste našli Olivierjevo solato, ki vsebuje Sveto pismo, film "Glow", teorije zarote in še nekaj drugega. Absolutno neverjetno, ali ni res?

Igranje

Vzdušje je nastalo zelo naravno in podrobno. Nekatere čudne kleti, trupla, ki kažejo znake eksplicitnega mučenja, zarjaveli križ - vse to je precej neprijetno. Na žalost bo vse, kar bo vaš lik naredil, ustreliti v kamero, nato se skriti pred fanatiki in heretiki ali pobegniti pred njimi. Igralni motor je Unreal Engine 3. Lahko čepite za nek objekt, zaženete, lahko se skrijete. Vendar pa je v prejšnjem delu igralec lahko deloval za nedoločen čas, zdaj je to nemogoče. Daljša je hitrost. Spremenjen sistem gibanja, in izkaže se, da je med vožnjo znak kot da bi zdrsnil. In znak lahko povrne svoje zdravje z uporabo povoji za ovijanje ran. Ampak, da bi to naredili, morate ustaviti, tako da lik ne more izvesti take operacije, ko je preganjan. Igra "Outlast 2" je malo težko prenesti, saj je čas, da poiščete baterije, da bo kamera v delovnem stanju, dobro ali bolj ali manj v delu. Blake sploh nima orožja. Ja, ni niti noža. Krade, vzame, teče in se skriva. To lahko opazite, če je stopnja težavnostivisoko, potem se skrij - to je neuporabno. Čeprav bo veliko krajev, kjer je junak lahko obseden, ga bo še vedno našel. Najbolje je pobegniti. Lokacija izgleda super, zdi se, da je veliko krajev, da bi našli, kam se lahko skrijete. Ampak, če en prehod, in tam je sovražnik, potem bodisi junak bo umrl, ali pa bo našel zavetje in še vedno umre. Tudi če se skriva v nekem sodu, ga bo sovražnik našel. Hkrati pa je od tete mogoče pričakovati največji vrhovni kamen.

Znaki

V "Outlast 2" je več znakov, tukaj pa so glavni:
  • Blake in Lynn, mož in žena, da sta novinarja. Blake je tudi operater. Ne ve, kako se boriti, v bistvu se opira na agilnost. Še vedno ima znanje tajnosti. Vedno se spomni njihovega skupnega dela z ženino punco v šoli, ki se je imenovala Jessica Gray. To dekle je bilo ubito, se ga neprestano spominja.
  • Sullivan Noot, vodja kulta, verjame, da se bo kmalu rodil Antikrist, zato je treba ubiti otroke, vendar sta Blake in Lynn jasno izšla iz Satana. Prebivalci naselja so večinoma člani kulta in izpolnjujejo vse naloge svojega vodje.
  • March je prijatelj Sullivana. Ona je ugledna teta z vrvico.
  • Heretiki - odločili so se oddaljiti od kulta, bolj nagnjenega k primitivnim nagonom.
  • Prizadeti ljudje, ki so jih prizadele nekatere bolezni, predvsem venerične, se napotijo ​​v drug del mesta. Prekrasen z našim junakom, ga takoj začnejo napadati.
  • Sorodne publikacije