Xiaomi Mi Max 2 pametni telefon: pregledi, pregledi

Novi izdelki vsak dan več. V prizadevanju za najboljšo napravo se morajo uporabniki pomikati skozi desetine modelov. Vendar nimajo časa za to, ker vsak mesec obstaja še ena novost, ki pritegne pozornost občinstva. Torej, je pred kratkim postal znan naslednji vodilni Xiaomi - Mi Max 2. Ocene se nanašajo predvsem na njegovo glavno značilnost.

Velikost je pomembna

O zaslonih podobnih velikosti še pred petimi leti ni bilo mogoče razmišljati. Zdaj so pametni telefoni z diagonalo 55 palcev postali običajni. Šestnajst-palčni modeli postajajo vse bolj pozorni. Toda možnosti z zaslonom 644 lahko kdorkoli še preseneča.Prvo občinstvo je zadovoljen s Sonyjem, ki je pred nekaj leti izdal svoj pik Xperia Z Ultra. Po tem so nekateri proizvajalci skušali ustvariti modele s podobnimi dimenzijami, vendar kupec za to še ni bil pripravljen. Xiaomi se je odločila, da bo to zgodbo ponovno uvedla. Lani je predstavila Mi Maxa, ki je našel kupca. Najdeni so bili najbolj zvesti oboževalci, ki so gledali v prihodnost in upali na nadaljnje posodobitve. Proizvajalcu ni bilo treba čakati, letos pa je občinstvo posodabljalo Xiaomi Mi Max 2. Ocene jasno kažejo, da se nekatere radikalne spremembe z novo generacijo niso zgodile. Toda nekateri parametri so se pod vplivom časa še vedno spremenili.

Zaključek

Podjetje še vedno skriva svoje novosti v preprostih škatlah. Pred nami je običajna bela škatla kakovostnega kartona. V sredini je oranžnalogotip proizvajalca. V zgornjem desnem kotu so značilnosti modifikacije: število RAM-a in notranjega pomnilnika.


V polju ni daril. Skupaj s pametnim telefonom je že znana ovojnica dokumenta s papirjem in sponko za odstranjevanje pladnja. Pod njimi sta na dnu škatle polnilnik in kabel USB. Deluje s tehnologijo Qualcomm QC 3.0.
Če telefon kupite neposredno v kitajski trgovini, boste najverjetneje dobili evropski vtič. Moram kupiti adapter.

Videz

Ne moremo reči, da so pregledi telefona Xiaomi Mi Max 2 povsem pozitivni. Seveda se je izkazalo, da naprava ni popolna. Še vedno cilja na proračunski segment. Toda strošek vpliva tudi na njegov velik zaslon. Zaseda glavno področje sprednje plošče. V primerjavi s prejšnjim modelom je to videti bolj kompaktno, saj ima širok okvir okoli zaslona. Kot rezultat, njegova diagonala je tako velika, ne morete takoj opaziti. V njegovem oblikovanju ni nič posebnega. Ni ga lahko razlikovati od konkurentov v proračunu. Predstavljena je v črni in zlati barvi. V prvi različici je naprava popolnoma črna, druga pa zadnja stran zlata, prednja pa bela. Na sprednji plošči je 644-palčni zaslon. Zaslonski zvočnik, sprednja kamera in par senzorjev so bili postavljeni nad zaslon. Pod zaslonom je prazen okvir, na katerem so izginili osvetljeni gumbi na dotik. Mehanski ključ ni tukaj. Zadnja plošča je izdelana iz mat črne plastike. Izgledadobro in na splošno nobenih pritožb ne povzroča. V zgornjem levem kotu je dvojna bliskavica in majhno "oko" glavne kamere.

Na vrhu je bil na vrhu skener za prstne odtise. Kot kaže uporaba, je nekoliko nad udobno stopnjo. To pomeni, da ko v roko vzamete roko, vaš prst takoj ne leži na "oknu" optičnega bralnika. Vendar deluje hitro in brez napak.

Elementarna osnova

Lastniki niso bili dotikani podrobnosti Xiaomi Mi Max 2. Najverjetneje je to posledica dejstva, da so vsi elementi prevzeli običajne kraje. Enostavno jih je mogoče intuitivno najti in uporabljati. Na levi strani je gumb za glasnost in vklop. Narejene so iz plastike, mehke poteze. Na desni strani boste videli kombinirani pladenj. Namestite lahko dva "sedem" ali zamenjate eno od njih s pomnilniško kartico. Zanimivo je, da je nanoSIM nameščen v eni reži in microSIM v drugi. Rešitev je nejasna, saj so skoraj vsi modeli pametnih telefonov prešli na uporabo najmanjših "sedem". Na zgornjem koncu je bil nameščen dodatni mikrofon, ki odpravlja šum, priključek za slušalke in infrardeči vmesnik. Dno simulira pripomočke "jabolka". Pod eno mrežo je zvočnik skrit, drugi je glavni mikrofon. V notranjosti je vstavljen priključek polnilnika tipa C.

Dimenzije

Ker je to ključna značilnost modela, je vredno, da je ločena enota. O izkoriščanju takšnega velikana bo povedal pregled lastnikov Xiaomi Mi Max 2 našega poslovanja - delovati v številkah. Kot se je izkazalo, je pametni telefon, kljub navidezni kompaktnosti, postal večji od svojega predhodnika. Ponavadi številkeNebistven, vendar še vedno v višini je pridobil dodatni milimeter in postal 174 mm, njegova širina se je povečala za deset - 887 mm, debelina pa je ostala skoraj enaka - 76 mm. V teži je dodal 8 enot - 211 gramov.
Njegove dimenzije niso rekordne številke na trgu. Obstaja na primer Asus ZenFone 3 Ultra, ki se je izkazal za višje in širše. Toda če pogledate razliko med novostmi s prejšnjim modelom, se pojavi vprašanje: zakaj druga verzija izgleda bolj kompaktna? Ni enostavno odgovoriti. Lahko samo domnevamo, da je bil tak učinek dosežen s pomočjo oblikovanih robov ohišja.

Izkoriščanje

Ne glede na to so vsi uporabniki dali pozitivne pripombe. Xiaomi Mi Max 264Gb Black je zelo velik telefon. Nekateri lastniki se niso mogli navaditi na njegove razsežnosti. Nekdo je lovil veliko diagonalo, pozablja pa, da ne bi bilo tako enostavno upravljati takšne "pošasti". Nekateri sploh niso pomagali s posebno funkcijo zmanjšanja zaslona. Če položite prst ob stranske ploskve vzdolž zaslona na dotik, se bo zaslon zmanjšal s premikom na rob. Namizje zavzema tretjino zaslona, ​​drug prostor - črno ozadje. Model je težko vstaviti v žep. Komajda najde prostor v majhni torbici. Tudi v roki, še posebej žensko, je pripomoček negotov. Zato je število kupcev, ki so res zadovoljni z dimenzijami, majhno.

Zaslon

Kot veste, se na velik zaslon hitro navadite. Kako pogosto uporabljate 7-palčne tablice? V samo nekaj dneh začnete opaziti, da je zaslon lahko več. Ista zgodba se dogaja zpametni telefon Xiaomi Mi Max 264Gb. Ocene zaslona dobil dober. Prvič, veliko vlogo igra diagonala, ki je zelo udobna pri gledanju videov, igranju iger ali samo branju. Drugič, ta zaslon je povsem dovolj ločljivost 1920x1080 slikovnih pik. S tem indikatorjem je ppi 342 povprečen, vendar opravlja svoje delo.
Tretjič, telefon ima nameščeno matrico IPS. To pomeni, da imajo slike dobre barve, nasičenost in svetlost. Zaščitno steklo Gorilla Glass 4 je najboljša izbira za takšen zaslon. Proizvajalec ni pozabil oleofobnega premaza in različnih tehnologij za zaslon. Če primerjamo to novost s predhodnikom, je opazno, da se zaslon ni spremenil. Ima povprečne kote gledanja, ki izkrivljajo barve, kadar so nagnjeni. Če obrnete telefon v levo, bodo odtenki zatemnjeni, na desni - bledi bodo. Po drugi strani pa je na takšnem diagonalnem idealnem zaslonu strošek več kot vsaj dvakrat. Zadovoljni uporabniki svetlosti. Tu je dovolj za zunanjo uporabo na sončen dan. Vizualno je opazno, da so barve rahlo "izgorele". Vendar lahko varno vidite, kdo kliče in preberete sporočilo.

Shell

Pri pregledu Xiaomi Mi Max 264Gb so pregledi različni. In z enim se lahko takoj strinjate z drugimi - to je lahko prepirati. Torej je veliko različnih odgovorov zbralo pametni pametni telefon. V prodajo je vstopil v Android 711 - to je vsekakor plus. Večina lanskih modelov še vedno dela na "šestih" ali "petih". Obdelano podjetje OS "shell" MIUI 8.0. To je tudi kul, vendar obstaja več, vendar.
 • Opazno je, da je blagovna znamka rahlo motena. Ne moremo reči, da je to neposreden zaviralec, toda ljubitelji "gladkosti" sistema zagotovo ne bodo všeč.
 • V poročilih je bilo vprašanj. Del, vendar pa zgrešiš natančno. S tem, kar je to povezano, je nejasno, vendar so Kitajci velik problem.
 • Očitno je, da je MIUI 8.0 "nedokončan" do konca. Izgleda "surovo". Vendar pa obstaja upanje, da bodo prihajajoče posodobitve popravile vse napake in da se bo situacija spremenila.
 • Železo

  Drug razlog za neskončne polemike je "polnjenje" Xiaomi Mi Max 264Gb. Mnenja je dobil dvojno, ker vsakdo ne more prosim.
  Procesor za ta model je bil Qualcomm Snapdragon 625. Izkušeni uporabniki se zavedajo, da to ni 800. serija, vendar se je izkazala za odlično. Čipset deluje na frekvenci 2 GHz v osmih jedrih. Grafični adapter je bil Adreno 506, drugi prvak v zmogljivosti. Vse skupaj izgleda dobro delati stabilno, brez kakršnih koli zlomov, vendar kaže povprečno zmogljivost. To je še posebej opazno, če pogledamo testiranje vodilnih modelov, da Antutu kaže vrednosti, ki presegajo 120.000. Hero pregleda daje stabilno 63 tisoč točk, kar je povsem dovolj za vsakodnevno uporabo. "Opera" pametni telefon Xiaomi Mi Max 2 pregledi dobil dober. Nihče ne bo dal 4 GB RAM-a. Čas 1 in celo 2 GB sta že v teku, 3-4 Gb pa postaja vse bolj priljubljena. Zato je za tega proizvajalca velik plus. Notranji pomnilnik je 64 GB, kar je dovolj, da celo spustite nekaj filmov po telefonu in si jih ogledate na poti. Da ne omenjamže bodo mesta za fotografije in dokumente veliko.

  Foto /Video

  Ampak kamera Xiaomi Mi Max 2 je dobila neverjetne ocene. Seveda pa je bilo nespametno pričakovati, da bo proračunski pametni telefon in celo takšne dimenzije opremljen z visoko kakovostnimi moduli. Vendar se je izkazalo, da ni tako slabo. Običajno se kitajski proizvajalci osredotočajo na leče. Razen, seveda, če ne želijo ustvariti drugega cameraphone. Ampak tokrat, presenetljivo, se je izkazalo, da je zelo dobro. Glavni modul je opremljen z ločljivostjo 12 Mp in zaslonko f /2.2. Sprednja kamera naredi dobre posnetke 5 MP. Pri dnevni svetlobi se sploh ne ujameš v posnetke. Dobre nasičene žive barve, brez bleščanja in drugih neumnosti. Ob mraku in ponoči se modul zruši slabše. Ampak še vedno "ne izgubi obraza" in kaže dobre rezultate.
  Snemanje video posnetkov Xiaomi Mi Max 264Gb Gold ocene so prejele različne. Nekdo je bil nepopisno zadovoljen, da je film mogoče posneti z ločljivostjo 4K. Nekdo je bil prizadet zaradi pomanjkanja stabilizacije. Na splošno so videi navadni. Malo je verjetno, da se bodo naložili na YouTube-kanal, vendar se bodo strinjali z družinskim arhivom.

  Avtonomija

  Pri samostojnem delu v modelu je vse v redu. Tak velik zaslon preprosto potrebuje veliko količino baterije. Zato je bil opremljen z 5300 mAh baterijo. Če se spomnite predhodnika, potem opazno povečanje zmogljivosti baterije, in to ne more, ampak prosim. Skupaj z QC 3.0 lahko baterija traja dolgo časa in se hitro napolni. Glede na navedene številke proizvajalca je jasno, daTelefon lahko predvaja video 12 ur zapored brez polnjenja. Lahko 8 ur za iskanje nekaj na internetu ali 7 ur za igranje z največjo svetlost. Smartphone tiho živi nekaj dni zmerne uporabe. In to je ena od glavnih prednosti, za katere so bili Xiaomi Mi Max 2 pregledi dobri. Prav tako je bilo škoda, da bi naprava lahko čez noč izgubila le 3-4%. Novost in sebe sem se naučil napolniti druge naprave v prisotnosti prave žice.

  Komunikacija

  Model je opremljen z vsemi potrebnimi moduli za brezžično komunikacijo. Ko govorimo o frekvencah, pametni telefon podpira LTE FDD in TDD LTE. V mestu je mobilni internet odličen in kaže dobro hitrost. Toda vse je seveda odvisno od operaterja.
  Na voljo je podpora za Wi-Fi in Bluetooth 42. Poleg tega so na voljo zaslon Wi-Fi in možnosti Wi-Fi Direct, dostopno točko lahko konfigurirate sami. Za nekatere je bilo žalostno pomanjkanje NFC. Predstavljen je bil navigacijski modul. Hitro deluje in najde satelite v prvih sekundah. Vgrajen je magnetni kompas. Smart Dial je nameščen za komunikacijo. Ko kličete telefonsko številko, išče stike s prvimi črkami. Prilagodite lahko razvrščanje in prikazovanje naročnikov. V preostalem delu je vse ostalo izvirno za Android OS. Eno od številk lahko pošljete na črni seznam. Pogovor lahko enostavno posnamete. Vibracije niso zelo glasne, zato jih ne morete slišati v torbi. Zvočnik zvočnika ustvari dober zvok. Glas sogovornika ni izkrivljen. Mnenja Xiaomi Mi Max 264Gb v smislu vmesnika in delovanja so bili dobri. Nobeden od lastnikov se ni pojaviltežave s premikanjem sistema. Samo shranite številke in jih vnesite. Pametna aplikacija za sporočanje.

  Recenzije

  In končno, splošni vtis lastnikov. Do jeseni leta 2017 je model mogoče najti v trgovinah. To se prodaja za 20 tisoč rubljev. Hkrati boste imeli v rokah različico s 4 GB RAM-a in 64 GB notranjega. Če naročite pametni telefon s Kitajske, lahko vzamete popust, v Aziji pa je še vedno cenejši. Shranite lahko do 5 tisoč rubljev. Glavni "čip" je bil zaslon Xiaomi Mi Max 2. Pregledi, ki jih je prejel zelo dobro. Tisti, ki so spoznali, da bo s takšno diagonalo velikosti, niso razočarali. Seveda so bili primeri, ko uporabnik ob nakupu vidi zaslon in razume njegovo velikost. Toda po nekaj tednih delovanja se naprava vrne. Na žalost so takšni modeli obsojeni na kritike ljubiteljev kompaktnih pametnih telefonov. Ampak v vsakem primeru, tudi tak velikan bo našel svojega kupca. Na internetu lahko najdete veliko mnenj o Xiaomi Mi Max 2 Black. Ocene še vedno dajejo jasnejšo sliko. Večina od njih je subjektivna, vendar je lahko še vedno zelo koristna za potencialnega kupca. Razumete lahko, da novost deluje z dobro baterijo. Če lahko sodobna naprava s takšno diagonalo traja dva dni, je to velik plus. Prav tako je bilo veselje imeti hitro polnjenje. To je še posebej pomembno za telefon s to količino baterije.
  Poznati uporabniki in dobra kamera. To je še en razlog, zakaj lahko pazite na pametni telefon. Vidimo lahko, da proizvajalec tega ni vrgelelement Seveda vam ni verjetno, da boste dobili fotografijo, toda za vas so zagotovljeni odlični posnetki za socialna omrežja. Tudi na žlezi se ni začelo reševati. Lastnikom je uspelo namestiti katerokoli igro in uživati ​​v maksimalnih grafičnih nastavitvah. Poleg zabave je na voljo veliko koristnih delovnih orodij. Manjka vse, kar lahko namestite v trgovini aplikacij. Zahvaljujoč 4 GB RAM-a se ne morete bati, da bodo nekateri podatki izgubljeni zaradi tega, ker ste obrnili programsko opremo. Naprava skuša shraniti čim več vseh pomembnih informacij. Dovolj bo vsega in 64 GB. Universal se šteje za 32 GB, dvojno shranjevanje pa je še bolj prijeten za vse. Lahko prenesete sezono vaših najljubših televizijskih serij, shranite svoje potovalne slike in prenesete svojo najljubšo glasbo. Če ste lastnik Xiaomi Mi Max, potem ni vredno nadgraditi opreme na novo. Morda bi bilo bolje počakati na naslednje spremembe. Ampak, če si samo pogled na modele tablet, potem za to ceno boste dobili odlično napravo.

  Sorodne publikacije