Zakaj ne delujejo torrenti in kako jih popraviti

Mnogi od nas radi filmov, glasbe, iger, vendar je precej drago. Strošek je odbiten v dolarjih, in kot veste, ni najboljši čas za nakup izdelka, katerega cena je določena z dolarjem. Dobri in ne zelo dobri pirati prihajajo v našo pomoč - stražarji pravičnosti in prostem kinu. Toda Zemlja je okrogla, zato imajo ti ljudje veliko težav. Prav oni smo danes in bomo skušali odločiti: "Kino konvencij je popolnoma svobodna!". V tem članku bomo opisali, zakaj hudourniki ne delujejo, nevarnosti, povezane z njihovo uporabo, in kaj storiti, če ima vaša država hudournike, blokirane na državni ravni. Članek je priporočljiv samo za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kaj je torrent in sledilnik

Za začetek morate ugotoviti, kako deluje svetovna piratska spletna stran Torrent. Ime tega programa je znano vsem, ker so ljubitelji brezplačne programske opreme in filmov oh toliko in plačajo založniku ogromno denarja, ne želijo. Ljudje, ki so ustvarili ta program, so imeli podobno miselnost, ker je bil internet sprva brezplačen, zakaj bi ga morali plačati zdaj? Torej, sama datoteka v torrentu se najprej polije z eno osebo, nato pa ustvari posebno datoteko z istim imenom, s katero lahko prenesete vsebino - torrent datoteko. Mnogi so videli, da nobena prenesena datoteka ne ustvari kopije na računalniku, ampak preprosto gre nekam. Torej je "nekje" in tam so vsi povezaniuporabniki omrežja.


Zahvaljujoč tako zapleteni tehnologiji, je skoraj nemogoče najti računalnik, ki bi zapolnil datoteko, zato hekerska iskanja v tem omrežju včasih niso uspešna. Zdaj je vprašanje, kaj je sledilec. Kot smo že omenili, lahko dostop do vsebine toka dobimo z datoteko z istim imenom, toda kako jo lahko prenesete na druge zainteresirane uporabnike? Seveda skozi spletno stran - to je torrent tracker. Sestavljen je iz več delov, vključno s strežnikom baz podatkov, ki shranjuje vse torrent datoteke, prek katerih lahko navadni uporabniki prenesejo določene datoteke. Glavna težava je v tem, da je območje zelo lahko blokirano in to je zelo priljubljen pojav v naši državi. Vsakdo si zapomni najbolj priljubljen torrent tracker "Routor" - ni več, ker je bil blokiran. Dostop do spletnega mesta je mogoč samo prek VPN. Razumemo tudi, zakaj torrent sledilci ne delujejo. V naslednjem oddelku smo govorili o glavnih razlogih za blokiranje, nato pa vam bomo povedali, kako obiti zaklepanje.

Razlogi, zakaj torrent tracker ne deluje

Mnogi proizvajalci protivirusnih programov imajo negativen odnos do hudournikov, zato je baza podatkov o vsakem takem programu pogosto šivana z imenom datoteke v datoteki, ali ko je sledilnik nameščen, antivirus rages in vas prosi za pomoč. on je v odstranitvi tega programa. Možno je, da vaš najljubši torrent tracker ni bil blokiran, zato ga je blokiral protivirusen. Inaktivirajte ga in poskusite znova.
Tudi, če je vaša ljubljena osebaTracker kakršne koli težave z opremo, nato pa nalaganje v tem primeru bo tudi nemogoče. Zato vam priporočamo, da obiščete uradno spletno mesto za sledenje in preberete najnovejše novice.
Če govorimo o tem, zakaj vlada blokira hudournike, je odgovor očiten - precej velik trg za prodajo in promet kapitala, ki nikakor ni odbiten od davka. Mimogrede, v zahodnih državah se ljudje celo bojijo uporabe hudournikov, ker je to izven prava, in če zaznate ta program na vašem računalniku, lahko prižgete zelo veliko globo.

Zakaj torrent strežnik ne deluje pod imenom UTorrent

Kot je omenjeno v zgornjem odstavku, poskusite zaustaviti anti-virusno orodje. Ko ga prenesete, se računalnik poveže z mnogimi drugimi, kar je zelo podobno napadu DDOS. Če se sprašujete, zakaj torrent »Zone« ne deluje, bo odgovor enak. "Zona" je po svoji naravi identična svojemu izvirniku, ima samo funkcijo iskanja vseh razpoložljivih torrentov. Poskusite nadgraditi ta dva programa na najnovejšo različico. Če to ne pomaga, je vredno uporabiti VPN - sredstvo, s katerim postane vaš IP naslov še en, na primer državljan Francije. Na ta način se vrti veliko hudournikov.

Načini zaobitja blokiranja

V odstavku o tem, zakaj hudourniki ne delujejo, smo se že dotaknili teme o vladnih blokatorjih. Obstaja še en način prenosa torrentov iz roke v roko - to so Magnet-povezave, ki opravljajo enako vlogo kot njihovi analogi, vendar je njihova skupina veliko težje slediti in odstraniti. Na internetu je veliko spletnih mest, kjer so filmi, glasba,igre in še veliko bolj izključno prek teh povezav.
V zaključku
Upamo, da boste po branju članka o tem, zakaj hudourniki ne delujejo, razumeli glavne razloge za zapustitev delovnih pogojev. Močno odsvetujemo uporabo takšnih virov za prenos datotek, saj se lahko šteje za kršitev avtorskih pravic.

Sorodne publikacije