Kako povečati FPS v pripomočku 3? Kaj je FPS v igrah?

"Kako povečati FPS v pripomočku 3?" - vprašanje, ki ne prepušča lastnikom ne zelo močnih računalnikov, ki so izgubili spanje in počitek po sprostitvi kultne igre. To bo obravnavano v članku.

Kaj je FPS na splošno?

Pod to kratico se sklicuje na število okvirjev, ki so izdani na sekundo grafične kartice na igralčev monitor. Dešifrirano kot okvirji na sekundo. To je pomemben kazalnik uspešnosti v mnogih igrah. Še posebej tam, kjer je stalen govornik: World of Tanks, Counter Strike ali Dota. Seznam se lahko nadaljuje.


Če je grafična kartica zastarela, bo igranje v igri potekalo z zamikom več sekund, kar lahko privede do popolne izgube zanimanja za igro in tehnične nezmožnosti uživanja v igri. To bo izgledalo nekako tako: predvajalnik na tipkovnici naredi tipko in po dveh ali treh sekundah se dejanje, ki ustreza tej tipki, pojavi na zaslonu. Preprosto povedano, igra se bo upočasnila. Vse našteto daje idejo o tem, kaj je FPS. Obstaja več načinov za povečanje hitrosti sličic.

Kje in kako povečati FPS v pripomočku 3?

Najprej se morate prepričati, da so onemogočeni programi drugih proizvajalcev, ki lahko upočasnijo delovanje računalnika. Če so ti še vedno vključeni, je najbolje, da jih izklopite. Nameščeni morajo biti najnovejši gonilniki za grafično kartico. Na splošno je priporočljivo posodobiti vse gonilnike za železo. Obstaja več uporabnih programov, ki vam omogočajo, da skenirate računalnik za zastarelo in vPo potrebi posodobite naslednje. Priporočljivo za namestitev.


Najpogosteje igra samodejno nastavi nastavitve na maksimum. Treba je zmanjšati na tako srednje ali nizko. Zaradi tega bo grafika nekoliko slabša, vendar se bo hitrost osveževanja povečala. Da bi to naredili, morate najti nastavitve v igri "Witcher 3". FPS se ne pojavi tam, vendar se lahko kakovost grafike prilagodi.

Več nasvetov

Treba je omeniti, da je sama igra zasnovana za zelo zmogljive računalnike. Po izdaji so številne tematske revije objavile članke o Widgetu 3, kjer so (v šali ali za oglaševanje) naredili približen strošek sestavljanja računalnika, ki lahko v celoti uživa v igranju. Prav tako igra lahko onemogoči možnost Nvidia Hairworks, ki vpliva na FPS. Seveda je nastavitev na voljo lastnikom iste grafične kartice. Če to ne pomaga, vendar obstaja velika želja, da igrajo Widget 3, je nizki FPS prišel in želim podariti nekaj drugega, obstaja možnost, da greste v mapo z igro (The Witcher 3 - Wild Huntbinshadersspeedtreeshaders_directx11), poiščite datoteke, ki so odgovorne za animacijo trave in liste ter jih odstranite. Praviloma vsebujejo besede Listi in Trava. Čeprav je najbolje, da ga samo premaknete v arhiv, da se ohrani do boljših časov. Po tej manipulaciji bo trava in listi izginili. Ali bo Geralt presenečen, da bo tekel okrog grmovja iz vrbovega grmovja z bolečo polmrtno vegetacijo in se skrival v senci dreves, kar vključuje minimalno število grafičnih senčil.

Naj drevesa ne lebdijo

Še en način za povečanje FPS v Widget 3 - Znebite sefile user.settings:
 • v parametru speedtree nastavite ničelno vrednost v vseh metrikah;
 • Zadnji MaxVisibilityDepth, ki vpliva na območje dreves, se lahko nastavi na 2 ali poveča na 4;
 • Sence so nastavljene na 02.
 • "Ples s tamburino" bo vodil do tega, da drevesa ne bodo nihala od vetra in bodo vidna le z bližnje razdalje.

  Optimalna frekvenca

  Kako najti FPS v pripomočku 3? Odgovor je preprost: tako kot v kateri koli drugi igri. Če ta parameter ni na voljo z možnostmi, lahko uporabite programsko opremo drugih proizvajalcev. Najbolj presenetljiv primer je Fraps. Orodje je brezplačno, zato ga lahko najdete brez težav.
  Njegovo delo je omejeno na odražanje vrednosti števila okvirov, ki jih igralec prikazuje na neki igri. Pri ogledu filma se na primer ta vrednost giblje od 23 do 26 sličic. Človeško oko ne potrebuje več kot 24 sličic, vendar pa mora biti za igranje na srečo FPS višji: približno 41-59 sličic na sekundo. Če je grafična kartica sposobna izdelati takšne metrike, bo igra le užitek.

  Zaključek

  Pri spletnih igrah je položaj nekoliko drugačen. V tem primeru bo FPS neposredno odvisen od pasovne širine kanala, internetnega signala in nosilnosti igralnega strežnika. Toda v bistvu, takšni projekti so namenjeni splošni javnosti, ki bo denar v igri, ki je glavni odstotek dohodka razvijalcev. Če se bodo zahteve za igro povečale, bodo igralci začeli tako slabovpliv na gospodarski strani izdaje. Zato, spletne igre bolj ali manj optimizirano in oblikovan za računalnike z nizko in srednje moči. To pomeni, da največ. Ventilatorji najvišje parametri, ki so lastniki zmogljivih računalnikov, v tem primeru absolutno ničesar izgubiti.
  Kot je znana saga Geralt razvijalcev na začetku opozoril, da bo igra na dokaj zmogljiv računalnik za izvedbo, kot mnoge preliva soli na rano ves igralni skupnosti. Pravijo, da je kriza v državi, in so močan računalnik služi.
  Vendar ostaja dejstvo. "The Witcher 3" - igra, ki je uspelo osvojiti srca milijonov svojih odprtosti, fantastično, nepredvidljivo zgodbo, barvito grafiko in dinamičnem svetu polno avanturo. Tisti, ki si ne morejo privoščiti, da bi doživeli lepoto projekta so verjetno že dolgo pogledal skozi video igre na YouTube, oboroženih vkusnyashka kot pri gledanju drugačen film. Malo verjetno je, da je tak ukrep je pomagal pogasiti željo, da igrajo to igro. Ravno nasprotno - samo vrgel drivets kamin. Vse zgoraj omenjene manipulacije, odgovarjati na vprašanja o tem, kako povečati FPS v "The Witcher 3" vodi do dejstva, da je barva na svetu, ki jih razvijalci ustvarili, "cut off", kos za kosom, da se omogoči igralcem, da na nek način igrajo. Igra se ni v celoti zaznati. Avtorjev ideja ni slišal v celoti dojemanju prejemnika. Zato, da uživajo v želeno igro brez zavor, in zastojibugs, je še vedno priporočljivo, da določi nedosegljiv cilj - nakup računalnika, popolnoma v skladu z zahtevami projekta.

  Sorodne publikacije