Pralni stroji Haier: opis, značilnosti, kode napak

Pralni stroji Haier proizvaja kitajska družba. Na ozemlju Rusije niso tako priljubljeni kot "Samsung", "Electrolux", "Bosch". Vendar, če pogledate povratne informacije lastnikov, postane jasno, da so te naprave vredne pozornosti. Skoraj vsi modeli so narejeni v originalni izvedbi, kar bolj ustreza dragim različicam. Tehnične značilnosti so tudi na višini. Opozoriti je treba, da imajo pralni stroji Haier dober garancijski rok 3 leta. To je dokaz kakovosti in zanesljivosti. V modelski liniji so primeri velikih in majhnih prenosov. Instrumenti se razlikujejo po velikosti. Praviloma je nadmorska višina standardna, vendar se lahko globina spreminja. Obstajajo tudi modeli, ki so opremljeni s sušenjem. Večina kupcev trdi, da pralni stroji te znamke delujejo brez napak v 5-7 letih.
O proizvajalcu

Zgodovina blagovne znamke Haier se začne na začetku dvajsetega stoletja. Vendar pa je ta blagovna znamka predstavljala le hladilno opremo. Primeri niso bili zelo dobri in v začetku 80. so se začeli stečajni postopki. Leta 1984 je bilo odločeno, da se upravljanje Qingdao prenese na drugega upravitelja. Takrat je bila znana blagovna znamka Haier, ki v ruskem jeziku pomeni "morje". Aktivnosti družbe so se postopoma širile. Poleg hladilnikov so bili tudi telefoni, televizorji in drugi gospodinjski aparati. Haier pralni stroji ne gredo samo v Nebesno, temveč tudi v tovarne, ki se nahajajo vdrugih državah, kot so Amerika, Filipini, Indonezija, Afrika in celo Rusija. Tovarna, ki napolni domači trg s kakovostnimi napravami iz Haierja, se nahaja v mestu Naberezhnye Chelny.


Top modeli

Haier je za vse svoje pomembne dejavnosti izdelal veliko različnih modelov pralnih strojev. Nekateri od njih so takoj pridobili popularnost in zasluženo se uvrstili med najboljše. Vendar pa obstajajo takšni primeri, za katere se po mnenju večine meni, da so neuspešni. Tak model je na primer Haier HW60-10266A. Prašek se zelo slabo splakne, zato je potrebno vedno vključiti ponovitveni cikel, saj ločenega načina izpiranja ni. Toda če pogledate celotno paleto, je treba omeniti, da so možnosti, ki so vredne pozornosti, veliko več. Oglejmo si najboljše Haierjeve pralne stroje.
 • HW60-1082S je odličen kompaktni model. Zasnovana za 6 kg Največja hitrost vrtenja bobna pri izklopu - 1000 vrt /min. Samodejni programi - 12. Možnost odstranitve madežev. Ocenjeni stroški - 30.000 rubljev.
 • HW60-12266AS - Idealno za družine z 3-5 osebami. V enem ciklu si lahko operete 6 kg perila (največja vrednost). Boben se vrti s hitrostjo 1200 vrt /min. Vrsta prenosa je čelna. Poleg standardnih programov so na voljo tudi načini pranja športnih in otroških oblačil. To se prodaja v povprečju 25.000 rubljev.
 • HWD70-1482S blagovne znamke Haier je pralni stroj (priloženo navodilo), ki je opremljen z inteligentnim krmiljenjem. Naenkrat lahko perete do 7 kg. Obstaja sušenje. ZaNjegovo kakovostno delo je priporočljivo naložiti največ 4 kg. Načini pranja - 12. Dodatne funkcije: zaščita pred pregrevanjem in puščanje, otroška ključavnica, čiščenje bobna. Cena tega modela je v višini 50.000 rubljev.
 • Koristi

  Naprave znamke Haier imajo številne prednosti. Poglejmo glavne.
 • Izvirno moderno zasnovo je mogoče primerjati le z dragimi različicami.
 • Visokokakovostno pranje in energetska učinkovitost - A.
 • Širok izbor modelov. Obstajajo različice različnih velikosti.
 • Razpoložljivost servisnih centrov, poceni nadomestni deli.
 • Stroškovna učinkovitost.
 • Garancijski rok motorja je 12 let.
 • Cena. Odvisno od opreme se spreminja od 25000 do 7000 rubljev.
 • Prisotnost velikega števila samodejnih programov.
 • Samodiagnozo, vendar pralnim strojem Haier najbolj zaupajo samo strokovnjaki.
 • Optimalno razmerje med kakovostjo in vrednostjo.
 • Možnost avtomatskega določanja vsebnosti vode in detergentov.
 • Slabosti

  Na žalost so na voljo tudi pripombe o izdelkih Haier. Proizvajalec jih celo poskuša popraviti, vendar so še vedno minusi. Najpomembnejša stvar je tovarniška napaka. Kupci trdijo, da Haier-jev pralni stroj morda ne uspe, ko gre za garancijo. Pregledi lastnikov, ki niso imeli dovolj sreče, da bi se soočili s takšnim problemom, so zagotovili, da so se storitveni centri hitro odzvali na podobne pritožbe. Nekateri modeli onemogočajo kupce, ker nimajo možnosti, da bi sami izbralihitrost centrifugiranja in dodatno izpiranje. Na žalost zadnjo možnost zagotavljajo vse Haier naprave. Mnogi lastniki so opazili, da včasih standardni pranje ni dovolj za dobro spiranje stvari. Prav tako je bila opozorjena na dejstvo, da lahko pritisk pri maksimalni hitrosti povzroči hude deformacije tkiva.

  Pralni stroji za napake Haier

  Vsi Haier stroji so opremljeni s samodiagnozo. Informacije so prikazane na zaslonu s posebnimi kodami. ERR1 - stroj se ne zažene (program crash). ERR2 - kršitev drenažnega sistema. ERR3 in ERR4 - težave pri ogrevanju vode. ERR5 - v napravo ni vode. ERR6 in ERR7 - napaka modula. ERR8 in ERR9 - okvara senzorja nivoja vode. ERR10 - napaka sistema vodnega zaliva. UNB je motnja v ravnovesju bobna. EUAR - Nadzorna plošča ni uspela. NO SOL - detergent ne ustreza zahtevam ali popolnoma manjka.

  Pralni stroj Haier: pregledi

  Z zaupanjem lastnikov lahko jasno ugotovimo: pralni stroji znamke Haier si zaslužijo vodilno vlogo na domačem trgu. Zaradi svoje prvotne zasnove se bodo popolnoma ujemali z vsako notranjostjo. Za kakovostno pranje smo razvili več kot 10 avtomatskih programov, ki so prilagojeni določenim vrstam tkanin. Med delovanjem naprave praktično ne izdajo nepotrebnih zvokov, so čim bolj ekonomične in zanesljive. Seveda obstajajo negativne ocene na spletu, vendar so izolirane. Praviloma jih pišejo ljudje, ki so ujeli opremo s tovarniško poroko.

  Sorodne publikacije