Thanos z rokavico neskončnosti: pregled in fotografijo

Rokavice, ki so jih ustvarili Thanas, tako da je tako imenovana. Toda na splošno je zgodba zelo dolga. Moram reči, da imajo vsi ti kamni zelo različne lastnosti, če nekdo vzame vseh 6 kamnov in jih bo hkrati uporabljal, bo postal vsemogočen. Včasih lahko v nekem crossoverju vidite sedmi kamen. Da bi uporabili kamenje ob istem času, so ustvarili Rokavice Infinity.

Ustvarjanje Thanas

Ustvaril ga je Jim Starlin. Akcija je potekala v 73. letu, ko je bil izdan strip. Tanos, Infinity Gloves, so postali liki tega stripa. Jim je vzel ime Thanas, to je grški bog smrti. Grki so ga opisali kot mladeniča s krili, njegovo srce pa je bilo železo. Vsi bogovi imajo radi darila, in Tanos ne ljubi. Živi ločeno od bogov. Thanas je podoben svojemu prototipu, ima dodatno moč. Moram reči, da se je ideja o ustvarjanju Tanosa pojavila v Jimu po vojski. Nato je začel delati v Marvelu in ponudil mu je ponudbo za izdajo stripa o Iron Manu. Tako je pisal v stripu svojega junaka.


Nihče ne ve, zakaj so Thanas mutanti. Tu se je rodil. Titani so se borili z Deviantom, na nek način se je zadnji gen pojavil v DNK junaka. Zato lik ni videti kot njegovi sorodniki. Ker je bil precej mlad, ni govoril nikomur, samo s svojim bratom. Zanimalo ga je za smrt in končno je našla gospo srca - Lady Death. Hrepeni po moči, za to je začel preučevati vse, kar je lahko, s študijem znanosti, magijein tako naprej. Titani so poimenovani po imenu svojega planeta, ki je Saturn, a na splošno pripadajo večni rasi.

Genocid

Moram reči, da je bil takrat planet trpel zaradi pomanjkanja sredstev. Thanos je menil, da je treba populacijo prebivalstva nekako zmanjšati, in predlagal, da bi jih polovica uničili. Ni znano, ali bi bilo bolje ali ne, vendar je bilo razglašeno noro. Mogoče je imel prav, ker je bil planet uničen. Titani so začeli umirati in Thanas je razumel, da je imel prav. Da bi impresioniral gospo srca, je uredil atomsko bombardiranje, po katerem so skoraj vsi Titani umrli. Obstaja tako prostor prostora, imenovan svetišče. Thanos ga je lahko nadziral skupaj z drugimi vojaškimi poveljniki.


Otroci Tanosa

Odločil se je, da bo svoje ideje prenesel množicam in se odpravil na planet hobne zena. Tam je Tanos, ker ga nihče ni prekinjal, uporabil predlog, ki so ga njegovi rojaki zavrnili. Spoznal je Hamorja, bila je majhna deklica, ni se je bala, bila je zelo pogumna.
Dekleto je obdaril z rezilom, namesto da bi jo usmeril stran od uničenja njenih ljudi, nato pa jo začel vzgajati. Izobraževal se je tudi v Nebouli, toda očka je iz tega dobil zelo smešno. Želel je, da dekleta postanejo morilci, da so mu bili zvesti. Thanos je vzel nekaj svojih otrok, ki so kasneje postali člani Črnega reda.

Vesoljska kocka in kamni neskončnosti

Ko smo izvedeli, da je na Zemlji vesoljska kocka, ki daje neverjetno moč, je Thanos želel dobiti tostvar Čeprav opozarja na Lady Death, pa so Avengersi uspeli premagati lopov in nevtralizirati nevarno kocko.
Zdaj želi izdelati posebno orožje, ki lahko uniči vsako zvezdo ali vse naenkrat. Za to, potrebuje kamne neskončnosti, Rokavice Tanos, v resnici, je sestavljen iz teh kamnov, njihovih 6 kosov.
Kamni izgledajo kot ovali in predstavljajo lastnosti bitja. Tukaj je opis kamnov:
 • Duše. Pameten kamen, duše se jedo. Lahko ukrade vsako dušo, jo popravi, spremeni. Sploh ni pomembno, da bo živa ali mrtva duša. Poleg tega lahko kamen pošlje svojega lastnika v žepno vesolje.
 • Sile. Če je nekje nekoč bila ali bo moč, energija, jih bo kamen vzel. Lahko daje hrano drugim kamenjem in okrepi vse učinke, ki jih uporabljajo, če lastnik uporablja kamen. Tudi, ko uporabljate Minecraft, lahko povzroči strele. Močnejši je kamen, močnejša je strela.
 • Ure. Naredite lahko vse na dolgi rok. Poglej v preteklost, prihodnost, manipuliraj. Lahko celo uredite svet časovnih zank. Vsak predmet, vsako bitje lahko postane staro ali postane mlado. V igri lahko prinese trenutne meritve neke vrste zdravilišč.
 • Prostor. Lastnik je lahko v vsakem prostoru. Tudi če je prostor, tudi če je nekje pod zemljo, pod vodo. Lahko se premaknete ne samo zase, ampak tudi kdorkoli.
 • Realnost. Če lastnik nekaj želi, bo kamen izpolnil to željo, tudi če bo želelni združljiva z nobeno zakonodajo. Tudi kamen lahko resno poškoduje. Igra se uporablja za odstranitev ustvarjalnega načina.
 • Razlog. Lastnik prebere mnenja, prodre v sanje.
 • Sedmi kamen, Njegov. Ko so bili kamni vzeti in združeni, je nastalo bitje, imenovano Nemesis. Njena zavest ostaja v tem kamnu, in če jo združite z drugimi, potem bo spet postal Nemizida. Lahko imate kakršenkoli ukrep.
 • Iskanje

  Ko je Thanas razumela, da so kamni, je šel iskat. Prvo kamnito križarjenje je prišlo k njemu. Nato je izvedel operacijo z Lokijem, da bi dobil še en kamen. Svojim zaveznikom je dal mogočno vojsko in žezlo, kjer je bil kamen uma. Vendar je Loki zmagal, Hydra pa je ujela žezlo.
  Hidra je nastala tudi pod nacističnim režimom in je bila namenjena razvoju orožja. V Hydri je njegovo poslanstvo osvojiti svet. Tudi nacisti so se ukvarjali z razvojem okultnih lastnosti. Thanos je še naprej iskal Sfero, to je posodo, v kateri je bil eden od Stonesov. Posebej je bila ustvarjena, da bi omejila njihovo moč, in ker je sfera lahko uničila vse in vse, je bila skrita. Kraj skladiščenja je bila podmorska grobnica, ki na površje izstopa le enkrat na 300 let. Kmalu so zavezniki Tanos odkrili Sfero in jo poskušali dobiti. Quill pa je prevzel ta Stone in ga hotel prodati. Sledil mu je Hamora. Thanos ni niti zavedal, da se Hamora spominja, kako se je z njo in njenimi brati in sestrami norčal iz nje, se je odločilauporabite Sfero samostojno. Tako je sfera dosegla galaksijo varuha, toda zavezniki Thanas, Ronan, tožilec in Neboula so jo potegnili iz njih. In izkazalo se je, da je res Stone of Infinity, in Ronan se je odločil, da Thanos ni več potreben. Ko je Thanos spoznal izdajstvo, je bil jezen. Ronan je bil vojaški vodja, želel je poslati moč kamna, da bi uničil Xandarino in njene prebivalce. Neboula se je popolnoma spomnila grozote, ki jo je Tanos povzročil, da je preživela, zato je stala na strani tožilca Ronana.

  Proizvodne rokavice

  Thanos je spoznal, da je bil izdan. In ni bilo napredka pri pridobivanju takšnih neskončnih kamnov. Zato se je odločil, da bi bilo bolje, da vse naredimo osebno, zato se je odločil, da bo pripravil nekaj opreme, tako da bodo vsi Stonesi ustrezali tam. V Nidawellerju je odkril palčke, ki so ga prisilile, da nosi rokavico neskončnosti.
  Obljubi palčastega vladarja, da se ga ne bo dotaknil, če naredijo rokavico, jih je Tanos zavedel: vzel je rokavico in nato uničil vse gnome. Odločil se je, da je zdaj vsemogočen in da bo vse zmagal. Zdaj je šel samo onkraj Sfere. Torej je bil Tanos namenjen Xandarju. Zaradi tega so prebivalci ubili, Thanas pa je prejel še eno Stone.

  Tesseract in Collector

  Tesserakta je vsebovala Stone of Space. Thanos je sledil ladji, kjer so Asgardi, ki so lahko preživeli po Ragnareku, iskali novo zatočišče. Thanos jih je vse ubil, vendar se je odločil, da mu Thor da to stvar. Pobral kamen, onrazstrelili ladjo in odšli do zbiratelja.
  Ta prijatelj je pravzaprav Tanelir Tivan. To se preprosto imenuje Zbiratelj, ker z veseljem zbira vse vrste različnih artefaktov. In kaj ni dobil! Ko so Asgardi prišli k njemu, da bi mu dali enega od kamnov, ki jih je bilo treba položiti, je ugotovil, s kakšno silo jih imajo, je želel dobiti vse za sebe. Gamora je prinesel sfero k zbiralcu, da bi ga obdržal, ker je mislil, da je veliko boljši gostitelj kot Tanos. Zato se je Seryra vrnil v Tanos. Hamora je udarila očeta z udarcem, toda ko je začel umirati, je jokala. Izkazalo se je, da je ta Kamen realnosti ustvaril iluzijo. Vzel je tudi svojo hčer in nato uporabil teleport.

  Smrt Gamore

  Čeprav je Hamora vedela, kje je kamen duše, vendar Tanosu ni povedal, je bil Nebul zajet, nato pa jo je mučil. Ko jo je videla v takem stanju, je Hamora povedala Thanasu za Kamen, ki je bil na Vormirju. Tam so videli tistega, ki je nosil kamen, in jim povedal, da ni mogoče dobiti Stonea. Lahko jo spremenite samo v dušo, ne samo v bitje, ampak tudi v ljubljeno. Hamora je verjel, da Tanos ne bo našel takega bitja, vendar jo je resnično ljubil, čeprav je bil Stone za njega veliko bolj pomemben. Ko je Ganor umrl, je uporabil kamen za rokavice Infinity.

  Bitke

  Rokavice Tanosa in Avengers so prišle prvi, ko prvi še ni bil dokončan. Thanas je šel na Titan, kjer je spoznal Avengers in Warrior Galaxy, kot tudi Dr. Strange, ki je bil lastnikKamen časa. Poskušal mu je povedati o svoji teoriji prenatrpanosti in tako naprej, toda dr. Strange ga ni razumel. Začeli so se boriti, Tanos je bil imobiliziran, praktično vleče rokavico, Quill pa je spoznal, da je Hamora umrla, in poskušal ubiti Tanosa, kar ga je pripeljalo do pobega, in se odločil, da bo ubil Iron Man. Dr. Strang se je odločil dati mu kamen v zameno za življenje enega. Prosto mesto je bilo Viegen. Ko se je Altron odločil, da bo izdelal novo telo zase, ga je ustvaril android, in to je bil Vigen. Čeprav je bilo veliko junakov, je imel Thanos Stones, vendar je bil zlahka napaden.

  Mod

  Mod na Thanos rokavicah vam omogoča nadzor sil Infinity. Če želite prenesti mod, morate vtipkati poizvedbo v iskalni niz, po katerem boste dobili več mest, kjer lahko prenesete mod. Imenuje se Infinity Gauntlet Mod. Ubijte vse, ki ste na poti, hitro se teleportirajte. Vzemite Thanos rokavice. "War of Infinity" - film, ki govori o rokavici. Plakat si lahko ogledate spodaj.
  Nadalje na fotografiji, ki jo je predstavil Thanos v filmu. Pomembno pa je, da se zavedate zelo pomembnih stvari, ki jih morate zapomniti.
 • Najprej bo igralec potreboval Minecraft Forge. Potrebno je prenesti to aplikacijo, tudi mod, je zelo koristno. Zasnovan za delo v drugih načinih.
 • Drugič, treba je prenesti na spletno stran za modifikacijo Maincraft. Rokavice Tanos bodo zagotovo vaš lik! Informacije se prenesejo v arhiv.
 • Za vasPotrebovali boste pot, ki je na disku v uporabniški mapi. tam morate najti appdate, nato pa gostovanje, mapo Minecraft in mapo z modi.
 • Vse, kar je bilo v vašem arhivu, ga morate povleči tja. Šele potem bo vaš mod zaslužil.
 • Zberemo vseh 6 draguljev, zlatih palic in diamantov, ustvarimo Rokavice neskončnosti in ugotovimo pravo moč kamnov.

  Značilnosti

 • Rokavice Infinity vsebuje moč vseh draguljev. Kliknite gumb »Spremeni ročni nadzor«, če želite spremeniti sposobnost Stonea (privzeto - C).
 • Vsak Stone ima nove lastnosti, ki jih je mogoče aktivirati samo z desnim gumbom miške. Rokavice morate uporabiti za uporabo sposobnosti. Opomba: držite desno tipko miške, nato pa lahko uporabite sposobnost Rokavice namesto standardne sposobnosti želodca.
 • ​​
 • Rokavice bodo utripale, ko bodo uporabile svojo sposobnost namesto standardne sposobnosti Stonea. Nekatere sposobnosti lahko trajajo dlje.
 • Ustvarjanje

  Takoj, ko imate 5 kamnov, diamant in dva zlata ingota, lahko naredite Thanos rokavice z neskončnimi kamni. Oglejte si videoposnetek (zgoraj), da ugotovite, kako to storite. V celice ustvarite, spodaj lahko vidite sliko.
  Treba je postaviti v naslednjem vrstnem redu:
 • Prva vodoravna vrstica - rumena, modra, vijolična.
 • Druga je rdeča, diamantna, oranžna.
 • Tretji je zlato, zeleno, zlato.
 • Sorodne publikacije